Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
28.6.11 05:37
Lenule27 píše:
Lokofo - a nechceš nám sem hodit fotečku testíku? Snad to bude dobrý, musí :wink:

Psala jsem, že mi to telefon nepobere, foták nemám. Zkusím ještě manželovým telefonem, jestli pujde něco vidět. Ale kamarádka mi slíbila, že mi půjčí její foták.

Ted jsem testila znova a zdála se mi slabší, než byla včera odpoledne. Ale ted jsem koukala znova a od včerejšího ranního je o něco silnější, možná stejná jako ta včera večer.
Já jsem schopná testovat 10× za den, než pujdu k dr.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
28.6.11 05:52

A ještě jak magor, pětkrát za hodinu jdu do kuchyně a koukám na ty testy, jestli ty čárky neutekly nebo co.
:zed:

• Citovat
  • Upravit
4194
28.6.11 07:25
lokofa píše:
A ještě jak magor, pětkrát za hodinu jdu do kuchyně a koukám na ty testy, jestli ty čárky neutekly nebo co. :zed:
:mrgreen:

a víš, kdys mohla mít ovu / kolik jsi dpo? a co to špinění, už to přestalo? Sakra, já jsem jako bych ty // našla já :roll: :oops: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
28.6.11 07:33

ahoj holky :mavam:
lokof, to bude dobrý, hlavně se nestresuj, to je to nejhorší, co teď můžeš dělat! Já vím, že se to lehce řekne, ale zkus to! Už kvůli těm dvou čárkám, které by tam určitě nebyly jen tak…
Držím palečky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 07:46
Lenule27 píše:
lokofa píše:
A ještě jak magor, pětkrát za hodinu jdu do kuchyně a koukám na ty testy, jestli ty čárky neutekly nebo co. :zed:
:mrgreen:
a víš, kdys mohla mít ovu / kolik jsi dpo? a co to špinění, už to přestalo? Sakra, já jsem jako bych ty // našla já :roll: :oops: :-)

Ne nepřestalo.
Ovu nevím, neměřila jsem, nebyla jsm na utz

• Citovat
  • Upravit
12803
28.6.11 08:58

lokofa
tak snad ten ascorutin nebo co jsi si to naordinovala zabere rychle :palec: a dnes jsi testik dělala? Kdyz máš teď tu testománii :mrgreen: neboj já bych ji měla taky a furt to kontrolovala jestli někam nezmizely

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:07

dobré ráno holky já mám neskutečnou radost z** lokofy** neměřila,nevěřila a kolejničky jsou :palec: :palec: začínám věřit že na tom něco bude nemyslet na to a jen si užívat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:11

já mám zítra dostat (nedostat) mrchu se jen modlim ne ne ne :-D :-D teda prsa mám dvojnásobná bolest v podbříšku sem tam ale ze všeho je mi děsně zle :poblion: asi nervy a zmizel mi ten 4 dení bílej výtok :nevim: jo a co jsem si všimla vždy před MS mám děsně pupínkatej ksichtík a tentokrát to přišlo 4 DPO a ted jsem jak miminko :lol: fakt jinej měsíc toto

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
28.6.11 09:20
Verčule píše:
já mám zítra dostat (nedostat) mrchu se jen modlim ne ne ne :-D :-D teda prsa mám dvojnásobná bolest v podbříšku sem tam ale ze všeho je mi děsně zle :poblion: asi nervy a zmizel mi ten 4 dení bílej výtok :nevim: jo a co jsem si všimla vždy před MS mám děsně pupínkatej ksichtík a tentokrát to přišlo 4 DPO a ted jsem jak miminko :lol: fakt jinej měsíc toto

testuj, testuj, testuj :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
28.6.11 09:21
Verčule píše:
já mám zítra dostat (nedostat) mrchu se jen modlim ne ne ne :-D :-D teda prsa mám dvojnásobná bolest v podbříšku sem tam ale ze všeho je mi děsně zle :poblion: asi nervy a zmizel mi ten 4 dení bílej výtok :nevim: jo a co jsem si všimla vždy před MS mám děsně pupínkatej ksichtík a tentokrát to přišlo 4 DPO a ted jsem jak miminko :lol: fakt jinej měsíc toto

Ahoj Verčule! :mavam: TO jsme na tom vlastně stejně, též ji zítra (ne)čekám. Dneska jsem měla takové bolesti podbřišku, že jsem myslela, že nedojdu do práce,a to jsem nikdy neměla! Z mého anovu se nakonec vyklubala ovu 23.6, ale sex byl 4 dny před a ještě na koníčka, takže si moc šancí nedávám. Myslíte, že by se nějaká bojovnice mohla probojovat a čekat? Uvidíme, jaký je přítel kanec! :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:25

tak hele sousedka ted je ji 61 mi včera říkala že otěhotněla vždy na koníčka :palec: :palec: a jendou dokonce 5 dní po MS a koukni na Lokofu možno je všechno :lol: kanečkům zdar :cert: ale netestuješ ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:28

Lenule
:-D to je tak príma vědět že někdo čeká se mnouo a já snim :palec: ne ne netestuju hele zítra má mužík narozky a jedem na romantickou noc do Dětenic doufám že nepřijde mrcha… a pak až se vrátim a nebude tak testnu :lol: my máme v rodině samej malér s početím tak se nechci radovat předčasně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 09:29

Joo možné je všechno.

Já jsem prostěpo rozhovoru s dr v tom březnu byla přesvědčená, že nejvetší šanci máme ten měsíc kde je vejcovod a kde neni tak bohužel.
Vypustila jsem to,az nějak kolem18 dc mi prostě něco napovídalo že možná jo a pak jsem se v tom začala pitvat.

• Citovat
  • Upravit
6399
28.6.11 09:29
Verčule píše:
tak hele sousedka ted je ji 61 mi včera říkala že otěhotněla vždy na koníčka :palec: :palec: a jendou dokonce 5 dní po MS a koukni na Lokofu možno je všechno :lol: kanečkům zdar :cert: ale netestuješ ne?

testovala jsem včera - blbec :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:34

Lokofa prostě úžasně úžasný :palec:
mmarket netrdluj nic neni straceno jsem koukala do diskuzí a tam píšou jak i v den MS žádná čárka a dva dny potom nebo týden hups :lol: :lol: někdo to pozná jen z krve.včera my bylo řečeno že každá ženská to stejnak pozná sama na svém těle :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí