Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
27.6.11 10:58

koukám, že jsi si už změnila metřík :palec: To já asi udělám taky hned, jak to zjistím, už se nemůžu dočkat. ony ty těhulkovský metříky jsou strašně hezký

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.6.11 11:00
Jane29 píše:
koukám, že jsi si už změnila metřík :palec: To já asi udělám taky hned, jak to zjistím, už se nemůžu dočkat. ony ty těhulkovský metříky jsou strašně hezký

Jo, abych nemusela pak složitě počítat.

• Citovat
  • Upravit
12803
27.6.11 11:01

přesně tak, proto tam mám i ten na MS, to vždy dopočítávala a tak a teď vidím, že si ještě 8 dní počkám co a jak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.6.11 11:03
Jane29 píše:
přesně tak, proto tam mám i ten na MS, to vždy dopočítávala a tak a teď vidím, že si ještě 8 dní počkám co a jak

Jo to je super.

• Citovat
  • Upravit
2587
27.6.11 11:40

Ahojíček babulky :)
No lokofa ty jsi našla //????
Nedočetla jsem vaše stránky…

A ještě někdo nečeká či čeká???? Či ovuluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.6.11 11:48

lokofa

Taky držím palečky ať je všechno v pořádku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 12:07

ahoj bumbrliku,
tak já doufám nečekám 5-6.7. Tak uvidíme. Ale hezky se nám to tu pomalinku začíná šířit těhulkama. Tak snad tu nakonec nezůstanu sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
27.6.11 12:26
Jane29 píše:
ahoj bumbrliku,
tak já doufám nečekám 5-6.7. Tak uvidíme. Ale hezky se nám to tu pomalinku začíná šířit těhulkama. Tak snad tu nakonec nezůstanu sama :mrgreen:

Jane, určitě nezůstaneš, já jsem tu! :lol:
MS mám mít zítra, ale dnes TT neg., takže určitě přijde! :-(
Ale ty máš přeci ještě naději, tak abych tady nakonec nezůstala já… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
27.6.11 12:27
Jane29 píše:
ahoj bumbrliku,
tak já doufám nečekám 5-6.7. Tak uvidíme. Ale hezky se nám to tu pomalinku začíná šířit těhulkama. Tak snad tu nakonec nezůstanu sama :mrgreen:

já to holky taky čekám kolem 5.7. takže počítejte ještě se mnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
27.6.11 12:30
magda82 píše:
Jane29 píše:
ahoj bumbrliku,
já to holky taky čekám kolem 5.7. takže počítejte ještě se mnou.

Magdi, dívala jsem se, vypadá to dobře, třeba je to zahnízďování…
já čekám MS zítra, dnes TT sněhobílý :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 12:36

šak já tu budu pořád, takže sama tu mmarket určitě taky nebudeš Magda82 koukala jsem ti na graf a to je teda dneska pokles jako hrom, to jsem zvědavá, co se z toho vyklube :mrgreen: A budeš testovat dřív nebo až když mrška nepřijde? Koukám, že to máme to testovací období nastejno :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 12:38

mmarket netrap se tím, pokud MS nedorazila, tak naděje je pořád. Třeba ty tvoje teploty kecaj :palec: A já už těch svých sněhobílých tetů teda taky viděla dost a je pravda, že nevíc mě brali na začátku, když jsme se začali snažit a pak minulý cyklus, když jsem měla to spoždění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
27.6.11 12:38
Jane29 píše: šak já tu budu pořád, takže sama tu mmarket určitě taky nebudeš Magda82 koukala jsem ti na graf a to je teda dneska pokles jako hrom, to jsem zvědavá, co se z toho vyklube :mrgreen: A budeš testovat dřív nebo až když mrška nepřijde? Koukám, že to máme to testovací období nastejno :palec:

zkusím minimálně v den očekávané MS,ale to přesně nevím,podle womenzone to má být 5.7. kdyžtak zkusím 6.7. (hlavně záleží jak dlouho to vydržím, koupené těhu testy mám i pro případ ovu testy,kdyby se nezadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
27.6.11 12:59

ahojte holky,

my byli o víkendu na výletě, tak jsem teď dočítala a 8-o
Lokofa - no to je super zpráva!!! takže nespolíhat na střídačku. Gratuluju :kytka:
Takže to jsi ani nic neměřila, nic nekontrolovala, sexovali jste jak vás to napadlo a zadařilo se? To je bomba, tak to má být :wink:

Mmarket - používáš pořád ten stejný teploměr? Třeba se konečně rozchodil :mrgreen: kdoví co je v něm za tekutinu :jazyk: Jsem na tebe zvědavá.
Jo, a dotaz, kde se ti v tom womenzone zobrazuje ta ovulace? Já to z toho jaksi vyčíst neumím (neznám tento prográmek) :oops: :oops:

Verčule - budeš testovat až v termínu MS? To nás jako budeš ještě tak dlouho napínat? :pocitac: :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
27.6.11 13:06

Lenule, prý údajně ta zelená barva :-?
ale ovu týden před MS? A hlen vůbec neodpovídal, bílkový byl 16., 17.6, v den, co vyznačil graf (23.)jsem měla hustý mléčný a tím by spermíci stejně neprolezli,ne? Už jsem z toho jelen! :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí