Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
koukám, že jsi si už změnila metřík
To já asi udělám taky hned, jak to zjistím, už se nemůžu dočkat. ony ty těhulkovský metříky jsou strašně hezký
Jane29 píše:
koukám, že jsi si už změnila metříkTo já asi udělám taky hned, jak to zjistím, už se nemůžu dočkat. ony ty těhulkovský metříky jsou strašně hezký
Jo, abych nemusela pak složitě počítat.
přesně tak, proto tam mám i ten na MS, to vždy dopočítávala a tak a teď vidím, že si ještě 8 dní počkám co a jak
Jane29 píše:
přesně tak, proto tam mám i ten na MS, to vždy dopočítávala a tak a teď vidím, že si ještě 8 dní počkám co a jak
Jo to je super.
Ahojíček babulky ![]()
No lokofa ty jsi našla //????
Nedočetla jsem vaše stránky…
A ještě někdo nečeká či čeká???? Či ovuluje?
ahoj bumbrliku,
tak já doufám nečekám 5-6.7. Tak uvidíme. Ale hezky se nám to tu pomalinku začíná šířit těhulkama. Tak snad tu nakonec nezůstanu sama ![]()
Jane29 píše:
ahoj bumbrliku,
tak já doufám nečekám 5-6.7. Tak uvidíme. Ale hezky se nám to tu pomalinku začíná šířit těhulkama. Tak snad tu nakonec nezůstanu sama
Jane, určitě nezůstaneš, já jsem tu! ![]()
MS mám mít zítra, ale dnes TT neg., takže určitě přijde! ![]()
Ale ty máš přeci ještě naději, tak abych tady nakonec nezůstala já… ![]()
Jane29 píše:
ahoj bumbrliku,
tak já doufám nečekám 5-6.7. Tak uvidíme. Ale hezky se nám to tu pomalinku začíná šířit těhulkama. Tak snad tu nakonec nezůstanu sama
já to holky taky čekám kolem 5.7. takže počítejte ještě se mnou.
magda82 píše:Jane29 píše:já to holky taky čekám kolem 5.7. takže počítejte ještě se mnou.
ahoj bumbrliku,
Magdi, dívala jsem se, vypadá to dobře, třeba je to zahnízďování…
já čekám MS zítra, dnes TT sněhobílý ![]()
šak já tu budu pořád, takže sama tu mmarket určitě taky nebudeš Magda82 koukala jsem ti na graf a to je teda dneska pokles jako hrom, to jsem zvědavá, co se z toho vyklube
A budeš testovat dřív nebo až když mrška nepřijde? Koukám, že to máme to testovací období nastejno ![]()
mmarket netrap se tím, pokud MS nedorazila, tak naděje je pořád. Třeba ty tvoje teploty kecaj
A já už těch svých sněhobílých tetů teda taky viděla dost a je pravda, že nevíc mě brali na začátku, když jsme se začali snažit a pak minulý cyklus, když jsem měla to spoždění.
Jane29 píše: šak já tu budu pořád, takže sama tu mmarket určitě taky nebudeš Magda82 koukala jsem ti na graf a to je teda dneska pokles jako hrom, to jsem zvědavá, co se z toho vyklubeA budeš testovat dřív nebo až když mrška nepřijde? Koukám, že to máme to testovací období nastejno
zkusím minimálně v den očekávané MS,ale to přesně nevím,podle womenzone to má být 5.7. kdyžtak zkusím 6.7. (hlavně záleží jak dlouho to vydržím, koupené těhu testy mám i pro případ ovu testy,kdyby se nezadařilo.
ahojte holky,
my byli o víkendu na výletě, tak jsem teď dočítala a ![]()
Lokofa - no to je super zpráva!!! takže nespolíhat na střídačku. Gratuluju ![]()
Takže to jsi ani nic neměřila, nic nekontrolovala, sexovali jste jak vás to napadlo a zadařilo se? To je bomba, tak to má být ![]()
Mmarket - používáš pořád ten stejný teploměr? Třeba se konečně rozchodil
kdoví co je v něm za tekutinu
Jsem na tebe zvědavá.
Jo, a dotaz, kde se ti v tom womenzone zobrazuje ta ovulace? Já to z toho jaksi vyčíst neumím (neznám tento prográmek)
![]()
Verčule - budeš testovat až v termínu MS? To nás jako budeš ještě tak dlouho napínat?
![]()
Lenule, prý údajně ta zelená barva ![]()
ale ovu týden před MS? A hlen vůbec neodpovídal, bílkový byl 16., 17.6, v den, co vyznačil graf (23.)jsem měla hustý mléčný a tím by spermíci stejně neprolezli,ne? Už jsem z toho jelen! ![]()