Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
26.6.11 14:31
magda82 píše:
lokofa píše:
Akorát mi tam teda nesedí ten 9 den, jak píšou, že zítra si uděláme test a budem o mimi vědět.
dobré dopoledne holky :mavam:
krásné čtení,taky se mi to zdá brzo,málokterá to má jasné už 9DPO.
holky tak je mi trochu lépe, jen jsem včera si měřila teploty klasika(podpaží) jak mi bylo zle a měla jsem 37,7 teď ráno mám 37,1 může to být tím, že mi nebylo včera fajn? Je možné aby na druhý den stoupla i 0,3 stupně,tedy včera ráno 36,8 a dnes 37,1?

Magdi, je to možný. Já měla tento stav - zimu, zle, zvýšenou teplotu - ve čtvrtek, a hned na druhý den byla bazálka o 0,5 stupně vyšší, tak jsem nezapisovala. Já mám při nemoci prostě bazálku nahoře. To je tím šíleným počasím :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
26.6.11 14:32

hezké odpoledne, malej od rána má průjem a zvrací :roll: tak jsem ko :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
26.6.11 15:11

Damia
Tak se brzo uzdravte, ať si užijete tu dovolenou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
26.6.11 15:19

díky, snad proběhne dovolená v klidu :-D
a co ty, ještě dlouhá doba do testování

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
26.6.11 16:10

nazdar holky tak víkend pomalu za náma a já se nejvíc těšila až sednu a přečtu si novinky :lol: ale koukám že bacilák řádí jak čert :cert: at se všechny brzo uzdravíte :palec:
jinak u mě nic nového jen mě dnes bolej šíleně prsa a vzhledem k tomu že to mám dostat za 3 dny tak je to asi jasný :cry: :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
26.6.11 17:27
damia píše:
díky, snad proběhne dovolená v klidu :-D
a co ty, ještě dlouhá doba do testování

jj ještě dlouho celkem 9 dní, ale hodlám testovat až pokud budu mít spoždění aspoň 2 dny po minulé zkušenosti, kdy jsem nevěděla na čem jsem, no ale uvidíme jestli to vydržím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.6.11 07:22

Dobré ránko

• Citovat
  • Upravit
6399
27.6.11 08:27

ahoj holky! :mavam:
jéžiši, tady řádí úplně jiný bacily,než bysme chtěly :mrgreen: pryč s něma, ať můžou přijít ty očekávané těhotenské :mrgreen: :mrgreen:

holky, tak jsem pohrozila teploměru, že ho vážně vyměním za ten venkovní a koukejte na můj graf :lol: teploměr se nějak rozměřil či co? :nevim: chápete teď ty teploty?MS má dojít zítra, samozřejmě jsem to nevydržela :cert: a testla se! No a ......sněhobílo :cert:
tak se zas uklidňují tím, že to ještě nemusí být vidět :-(
jsem blbá, co?! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
27.6.11 08:43

Ahoj holky, u nás taky řádí bacily. Mně se to zatím zdárně vyhýbá, ale přítele už to taky skolilo.
Holky mám dotaz. Podle ovu testu jsem měla ovulaci v pátek (13DC), jak dlouhá může být luteální fáze? Jsem teď tedy první MS bez HA, ale dřív jsem měla vždycky cykly kolem 30-32dní. Kdyby to tak bylo i teď tak by od ovu do MS bylo min.nějakých 17dní nebo třeba i víc, to už je asi špatně, že? No musím holt vyčkat, třeba přijde dřív :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
27.6.11 09:17
mmarket píše:
jéžiši, tady řádí úplně jiný bacily,než bysme chtěly :mrgreen: pryč s něma, ať můžou přijít ty očekávané těhotenské :mrgreen: :mrgreen:holky, tak jsem pohrozila teploměru, že ho vážně vyměním za ten venkovní a koukejte na můj graf :lol: teploměr se nějak rozměřil či co? :nevim: chápete teď ty teploty?MS má dojít zítra, samozřejmě jsem to nevydržela :cert: a testla se! No a ......sněhobílo :cert:
jsem blbá, co?! :zed:

:-D to jsou hrozný nervy mě to povídej :lol: mě chybí 3 dny a nervy mám jak špagáty,ale nezoufat určitě se zítra nedočkáš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
27.6.11 09:19
Verčule píše:
mmarket píše:
jéžiši, tady řádí úplně jiný bacily,než bysme chtěly :mrgreen: pryč s něma, ať můžou přijít ty očekávané těhotenské :mrgreen: :mrgreen:holky, tak jsem pohrozila teploměru, že ho vážně vyměním za ten venkovní a koukejte na můj graf :lol: teploměr se nějak rozměřil či co? :nevim: chápete teď ty teploty?MS má dojít zítra, samozřejmě jsem to nevydržela :cert: a testla se! No a ......sněhobílo :cert:
:-D to jsou hrozný nervy mě to povídej :lol: mě chybí 3 dny a nervy mám jak špagáty,ale nezoufat určitě se zítra nedočkáš :lol:

díky, třeba se NEDOČKÁME spolu :lol:
koukala jsi na můj graf? že by se z mého anovuláku vyklubala ovu 23. 6.??? 8-o No, ale stejně na h… protože nic nebylo a očekávám mrchu.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
27.6.11 09:24

koukala a je to možný :-D hele ono je prakticky možný vše kamarádka otěhotněla den před MS takže nezoufat a čekat :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
27.6.11 09:26
Verčule píše:
koukala a je to možný :-D hele ono je prakticky možný vše kamarádka otěhotněla den před MS takže nezoufat a čekat :palec: :palec:

no jo, ale ono nic nebylo :zed:
už dlouho nic nebylo :pocitac: :pocitac: :-( :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 09:56
Annnet píše:
Ahoj holky, u nás taky řádí bacily. Mně se to zatím zdárně vyhýbá, ale přítele už to taky skolilo.
Holky mám dotaz. Podle ovu testu jsem měla ovulaci v pátek (13DC), jak dlouhá může být luteální fáze? Jsem teď tedy první MS bez HA, ale dřív jsem měla vždycky cykly kolem 30-32dní. Kdyby to tak bylo i teď tak by od ovu do MS bylo min.nějakých 17dní nebo třeba i víc, to už je asi špatně, že? No musím holt vyčkat, třeba přijde dřív :-)

tak luteální fáze je myslím od 12-16 dní. Někdo ji má i kratší třeba 10 dní, ale to je pak špatný, protože na zavrtání má pak vajíčko málo času, ale zase není nemožní s tak krátkou luteálkou otěhotnět. Takže MS bych (ne)očekávala nejpozděj do 16 dní

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.6.11 09:57
mmarket píše:
mmarket To vypadá, že ovulka byla toho 23.6. Ale četla jsem, že jste to nepojistili, to je škoda
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí