Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
magda82 píše:lokofa píše:dobré dopoledne holky
Akorát mi tam teda nesedí ten 9 den, jak píšou, že zítra si uděláme test a budem o mimi vědět.
krásné čtení,taky se mi to zdá brzo,málokterá to má jasné už 9DPO.
holky tak je mi trochu lépe, jen jsem včera si měřila teploty klasika(podpaží) jak mi bylo zle a měla jsem 37,7 teď ráno mám 37,1 může to být tím, že mi nebylo včera fajn? Je možné aby na druhý den stoupla i 0,3 stupně,tedy včera ráno 36,8 a dnes 37,1?
Magdi, je to možný. Já měla tento stav - zimu, zle, zvýšenou teplotu - ve čtvrtek, a hned na druhý den byla bazálka o 0,5 stupně vyšší, tak jsem nezapisovala. Já mám při nemoci prostě bazálku nahoře. To je tím šíleným počasím ![]()
hezké odpoledne, malej od rána má průjem a zvrací
tak jsem ko ![]()
díky, snad proběhne dovolená v klidu ![]()
a co ty, ještě dlouhá doba do testování
nazdar holky tak víkend pomalu za náma a já se nejvíc těšila až sednu a přečtu si novinky
ale koukám že bacilák řádí jak čert
at se všechny brzo uzdravíte ![]()
jinak u mě nic nového jen mě dnes bolej šíleně prsa a vzhledem k tomu že to mám dostat za 3 dny tak je to asi jasný
![]()
damia píše:
díky, snad proběhne dovolená v klidu
a co ty, ještě dlouhá doba do testování
jj ještě dlouho celkem 9 dní, ale hodlám testovat až pokud budu mít spoždění aspoň 2 dny po minulé zkušenosti, kdy jsem nevěděla na čem jsem, no ale uvidíme jestli to vydržím ![]()
ahoj holky! ![]()
jéžiši, tady řádí úplně jiný bacily,než bysme chtěly
pryč s něma, ať můžou přijít ty očekávané těhotenské
![]()
holky, tak jsem pohrozila teploměru, že ho vážně vyměním za ten venkovní a koukejte na můj graf
teploměr se nějak rozměřil či co?
chápete teď ty teploty?MS má dojít zítra, samozřejmě jsem to nevydržela
a testla se! No a ......sněhobílo ![]()
tak se zas uklidňují tím, že to ještě nemusí být vidět ![]()
jsem blbá, co?! ![]()
Ahoj holky, u nás taky řádí bacily. Mně se to zatím zdárně vyhýbá, ale přítele už to taky skolilo.
Holky mám dotaz. Podle ovu testu jsem měla ovulaci v pátek (13DC), jak dlouhá může být luteální fáze? Jsem teď tedy první MS bez HA, ale dřív jsem měla vždycky cykly kolem 30-32dní. Kdyby to tak bylo i teď tak by od ovu do MS bylo min.nějakých 17dní nebo třeba i víc, to už je asi špatně, že? No musím holt vyčkat, třeba přijde dřív ![]()
mmarket píše:
ahoj holky!
jéžiši, tady řádí úplně jiný bacily,než bysme chtělypryč s něma, ať můžou přijít ty očekávané těhotenské
![]()
holky, tak jsem pohrozila teploměru, že ho vážně vyměním za ten venkovní a koukejte na můj graf
a testla se! No a ......sněhobílo
tak se zas uklidňují tím, že to ještě nemusí být vidět
jsem blbá, co?!
to jsou hrozný nervy mě to povídej
mě chybí 3 dny a nervy mám jak špagáty,ale nezoufat určitě se zítra nedočkáš ![]()
Verčule píše:mmarket píše:
ahoj holky!
jéžiši, tady řádí úplně jiný bacily,než bysme chtělypryč s něma, ať můžou přijít ty očekávané těhotenské
![]()
jsem blbá, co?!to jsou hrozný nervy mě to povídej
mě chybí 3 dny a nervy mám jak špagáty,ale nezoufat určitě se zítra nedočkáš
díky, třeba se NEDOČKÁME spolu ![]()
koukala jsi na můj graf? že by se z mého anovuláku vyklubala ovu 23. 6.???
No, ale stejně na h… protože nic nebylo a očekávám mrchu.. ![]()
koukala a je to možný
hele ono je prakticky možný vše kamarádka otěhotněla den před MS takže nezoufat a čekat
![]()
Verčule píše:
koukala a je to možnýhele ono je prakticky možný vše kamarádka otěhotněla den před MS takže nezoufat a čekat
![]()
no jo, ale ono nic nebylo ![]()
už dlouho nic nebylo
![]()
Annnet píše:
Ahoj holky, u nás taky řádí bacily. Mně se to zatím zdárně vyhýbá, ale přítele už to taky skolilo.
Holky mám dotaz. Podle ovu testu jsem měla ovulaci v pátek (13DC), jak dlouhá může být luteální fáze? Jsem teď tedy první MS bez HA, ale dřív jsem měla vždycky cykly kolem 30-32dní. Kdyby to tak bylo i teď tak by od ovu do MS bylo min.nějakých 17dní nebo třeba i víc, to už je asi špatně, že? No musím holt vyčkat, třeba přijde dřív
tak luteální fáze je myslím od 12-16 dní. Někdo ji má i kratší třeba 10 dní, ale to je pak špatný, protože na zavrtání má pak vajíčko málo času, ale zase není nemožní s tak krátkou luteálkou otěhotnět. Takže MS bych (ne)očekávala nejpozděj do 16 dní
mmarket píše:mmarket To vypadá, že ovulka byla toho 23.6. Ale četla jsem, že jste to nepojistili, to je škoda
ahoj holky!
![]()
jsem blbá, co?!