Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jé to je pravda Verča nás napíná, kde pak jsi? A už dlouho se tu neukázala Nelliss. Tak holka, kdepak tě máme?
Tak jsem si holky nastavila metřík, ať si furt nemusím pamatovat, kdy má přijít MS a taky ať víte, kdy bych měla asi tak testovat. Tak snad jsem to udělala dobře a ukáže se vám. Délku MS jsem dala 28 dní, protože to mám někdy 27 někdy 28 dní tak uvidíme
akorát koukám, že ho mám nějakéj krátkej. Jak to, že ho máte hoky přes celou délku příspěvku?
Jane29 píše:
akorát koukám, že ho mám nějakéj krátkej. Jak to, že ho máte hoky přes celou délku příspěvku?
Zvolila sis mini ticker
ahojte,
pralalinko - týjo, závidím a přeju dohromady ![]()
holky, tento měsíc mám nějak divně graf …myslíte, že můžu věřit té vyznačené ovu? Já se domnívala že ji FF vyhodnotí až na 23.6. a už se smířila s tím, že jsme to tento měsíc zase prošvihli ![]()
jinak co se u nás týče sexu, tak je to jak na houpačce
někdy dlouho nic a pak pořád a pak zase dlouho nic… ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,pralalinko - týjo, závidím a přeju dohromady
holky, tento měsíc mám nějak divně graf …myslíte, že můžu věřit té vyznačené ovu? Já se domnívala že ji FF vyhodnotí až na 23.6. a už se smířila s tím, že jsme to tento měsíc zase prošvihli
jinak co se u nás týče sexu, tak je to jak na houpačceněkdy dlouho nic a pak pořád a pak zase dlouho nic…
nezoufej!
u nás je to dlouho nic, pak dlouho nic a pak zase dlouho nic,,,,
![]()
Jinak, kde jsou ty dvě? Nellis a Verča? Nellis měla testovat nebo ne?! ![]()
damia píše:
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testováním
hola ne ne nebyla
bohužel celej den v práci slušných 22 hodin na nohách jsem odpadla jak hruška
já tetstit nehodlám leda že se nedostaví mrška
a tu čekám teda nečekám 29.6. ![]()
pralalinka píše:
Holky tak MS zatim nedorazila. A rano sem to uz nevydrzela a udelala si test cekala sem ze bude bilej ale je tam carka
Ale pridu si vic rozrusena nez kdyby tam nebyla.
Se bojim co bude, jestli to jeste dostanu nebo ne.
Od nedele me lehce poboliva v podbrisku ale spis niz a nekdy vic a nekdy min. A taky sem od pondeli spinila az do dnes.
Strasne rada bych to rekla mazelovi ale nevim jestli nemam jeste chvili pockat, co myslite?Ta carka je jeste silnejsi nejde to poradne vyfotit. Jevidet i z velky dalky.
Lenule27 píše:
holky, tento měsíc mám nějak divně graf …myslíte, že můžu věřit té vyznačené ovu? Já se domnívala že ji FF vyhodnotí až na 23.6. a už se smířila s tím, že jsme to tento měsíc zase prošvihli
jinak co se u nás týče sexu, tak je to jak na houpačceněkdy dlouho nic a pak pořád a pak zase dlouho nic…
Proč??Já na něm nic divného nevidím
Verčule píše:ááááááááhoj!!damia píše:hola ne ne nebyla
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testovánímbohužel celej den v práci slušných 22 hodin na nohách jsem odpadla jak hruška
a tu čekám teda nečekám 29.6.
lokofa píše:Lenule27 píše:Proč??Já na něm nic divného nevidím
zrovna na tvůj názor, jakožto zběhlé v problematice
, jsem čekala. No protože se mi zdá, že to je ovlivněno tím zadáním čípku a hlenu. Jenže s tím čípkem já si nejsem stopro jistá, že to hodnotím správně
nemám v tom praxi ![]()
no a všechny moje dosud měřené grafy (zkoušela jsem vždy jen tehdy, když jsem měla pocit, že potřebuju otěhotnět) a oba byly ukázkové - linie teplot, která rozděluje hodnoty před a po ovu byla vždy mezi, před ovu pokles, po ovu stoupání. žádný výkyvy, jaký tam mám teď.
Asi je jasný, že obecně na něm nic není, ale pro mě teda divnej je a mám obavu, že to FF časem přehodnotí a posune. A takovej pocit jsem prostě předtím neměla, nebyl důvod…
tak to jen odpověď na to PROČ divnej
Ale jestli myslíš, že je OK a že čípek je jak píšou sekundární věc, tak super. Ale těžko říct…mám dojem, že teď to všechno nějak víc řeším, což asi moc dobrý nebude
![]()
mmarket píše:Verčule píše:ááááááááhoj!!damia píše:hola ne ne nebyla
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testovánímbohužel celej den v práci slušných 22 hodin na nohách jsem odpadla jak hruška
a tu čekám teda nečekám 29.6.
že se taky ukážeš?
ty nečekáš 29.???? Já taky! Takže nečekáme spolu![]()
já byla pracovně na fesťáku
takže jsem nebyla na drátě ![]()
no super aspoň nás to nečekání bude víc bavit ![]()
já se ted cejtim všelijak ale asi únava včera to bylo peklo.
no a koukej něco udělat stou frekvencí
![]()