Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
23.6.11 13:54

A k té přesnosti, je to jedno jeslti měří o dva stupně jinka než rtuták.
Pořád když měříš stejným teplomerem,je to porad nastejnou. pořád nejsme u výše teploty,ale poklesu a vzestupu

• Citovat
  • Upravit
4194
mmarket píše:
hodně slýchávám (né ohledně BT) že digitální jsou nepřesný a že lepší jsou rtuťový :nevim:

tak jestli se měříš rtuťovým, tak tomu bych věřila. A jak dlouho? Na to je potřeba aspoň 5 minut, ne? Jinak je fakt spolehlivější než digitál - to si myslím taky.

Jsem si právě myslela, že máš digitál a že se v něm vybila baterie :lol: :lol:

A ten venkovní bych si do té postele vzala :jazyk: ať přítel kouká :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
mmarket píše:
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl? :mrgreen:

tak bude určitě rozdíl,ale nevím jaký :nevim: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 13:55
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
mmarket píše:
Lenule27 píše:
ahojte,

Lokofa - no tak teď jsem napnutá jak kšandy…jak víš, že se ti vaječníky střídaly přesně po sobě? Poznáš to podle něčeho na sobě?

Mmarket - přítel má fajn přístup, třeba se aspoň nebudeš tak stresovat, když on bude v pohodě :wink: Ten můj by na to reagoval obdobně :mrgreen: ale naštěstí neví nic o tom, že s tím nějak kalkuluju :lol:
A kde měříš teploty? I tak celkově se mi zdá, že je máš dost nízký…měříš v podpaží?

Magdo - taky tipuju ovu na toho 21.6. Uvidíš zítra :wink:
ne v podpaží, tam dole :oops: ale asi mi tam mrzne :mrgreen:

a tomu teploměru fakt věříš? bych řekla, že vaginální teplota před ovu je okolo 36,5 a po ovu okolo 36,8. samo +-. ty tvoje jsou fakt dost nízké.
Co na to přítel? Nemá pak na nářadí husinu? :mrgreen: :jazyk:

a když na to tak koukám, tak bych řekla, že jsi měla ovu 13.6. a pak se ti ten teploměr pokazil 8-)
Každý má teploty jiné. Moje kamarádka je taky sněhuláček a měří dole a má je nízké.
Nejde vůbec o teplotu jako takovou, ale pokles a vzestup.

vím, jak BT funguje :wink: jen se mi ty teploty fakt zdají dost nízké, protože pak musí být teplota měřená na povrchu těla o nějaký ten stupínek nižší…to už vypadá na podchlazení :mrgreen: :mrgreen:

no ne, klidně to tak někdo může mít, proč ne. Ale trocha mě to zarazilo 8-)

MNně před pár lety taky, ale křivek už jsem videla moc a fakt tpo tak nekdo miva.
Nekdo jeste rika, ze nizke teploty znaci spatnou fci stitne zlazy, tak nevim

• Citovat
  • Upravit
12803
23.6.11 13:55
mmarket píše:
hodně slýchávám (né ohledně BT) že digitální jsou nepřesný a že lepší jsou rtuťový :nevim:

hmm tak to nevím, ale rozhodně bych se bála, že s tím rtuťovým prostě usnu za těch 10 min, co bude měřit, kdežto digitál je do minutky hotov a ještě mě probere pípáním :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
23.6.11 13:56
mmarket píše:
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl? :mrgreen:

ano prosím :jazyk:

a kde jsi sehnala rtuťák? on je myslím už zakázaný prodávat :-? a já bych ho docela brala. u těch digitálů člověk nikdy neví, kdy dojede. A to jsme nedávno koupili novej a už nefakčí :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
23.6.11 13:56
Lenule27 píše:
mmarket píše:

tak jestli se měříš rtuťovým, tak tomu bych věřila. A jak dlouho? Na to je potřeba aspoň 5 minut, ne? Jinak je fakt spolehlivější než digitál - to si myslím taky.

Jsem si právě myslela, že máš digitál a že se v něm vybila baterie :lol: :lol:

A ten venkovní bych si do té postele vzala :jazyk: ať přítel kouká :pankac:

měřím pořád rtuťovým a vždy pravidelně 5 minut (pomalu si to stopuju na stopkách :lol: )
taky by mě zajímala reakce, ale bohužel doma nemám… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 13:57
Lenule27 píše:
mmarket píše:

ano prosím :jazyk:

a kde jsi sehnala rtuťák? on je myslím už zakázaný prodávat :-? a já bych ho docela brala. u těch digitálů člověk nikdy neví, kdy dojede. A to jsme nedávno koupili novej a už nefakčí :pocitac:

Jééé mi jede digitál už třetím rokem. Vlastně s ním měřím celou dobu co měřím bazálku a pořád funguje. :nevim:

• Citovat
  • Upravit
kofola3
23.6.11 13:57

No nic, loučím se.
Mastím do školky, pak sice chvíli budu doma, ale beru Elis a valíme na rehabky.

PA :mavam:

• Citovat
  • Upravit
6399
23.6.11 13:59

já myslela, že rtuťový teploměry se stále prodávají, tož totok? 8-o
a to jsem nedávno v podpaží mívala normální teploty okolo 37! A doktorka říkala, že je to normální… 8-o
takže nahoře horko, dole chladno - SUPER! :mrgreen:
jo a tlak mám 90 na 50 , to už jsem tedy pomalu mrtvá, ne?! :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:13

lokofa

teda tak fakt se ty vaječníky nestřídají, no moc bych ti přála, aby ti to v tomto cyklu co jsi nehlídala, vyšlo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:17

magda82

taky bych tipla ovu na 21.6, zítra to rozhodne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
23.6.11 14:19