Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
mmarket píše:
hodně slýchávám (né ohledně BT) že digitální jsou nepřesný a že lepší jsou rtuťový
tak jestli se měříš rtuťovým, tak tomu bych věřila. A jak dlouho? Na to je potřeba aspoň 5 minut, ne? Jinak je fakt spolehlivější než digitál - to si myslím taky.
Jsem si právě myslela, že máš digitál a že se v něm vybila baterie
![]()
A ten venkovní bych si do té postele vzala
ať přítel kouká ![]()
mmarket píše:
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl?
tak bude určitě rozdíl,ale nevím jaký
![]()
Lenule27 píše:lokofa píše:Lenule27 píše:Každý má teploty jiné. Moje kamarádka je taky sněhuláček a měří dole a má je nízké.mmarket píše:Lenule27 píše:ne v podpaží, tam dole
ahojte,Lokofa - no tak teď jsem napnutá jak kšandy…jak víš, že se ti vaječníky střídaly přesně po sobě? Poznáš to podle něčeho na sobě?
Mmarket - přítel má fajn přístup, třeba se aspoň nebudeš tak stresovat, když on bude v pohodě
Magdo - taky tipuju ovu na toho 21.6. Uvidíš zítraTen můj by na to reagoval obdobně
ale naštěstí neví nic o tom, že s tím nějak kalkuluju
A kde měříš teploty? I tak celkově se mi zdá, že je máš dost nízký…měříš v podpaží?ale asi mi tam mrzne
a tomu teploměru fakt věříš? bych řekla, že vaginální teplota před ovu je okolo 36,5 a po ovu okolo 36,8. samo +-. ty tvoje jsou fakt dost nízké.
a když na to tak koukám, tak bych řekla, že jsi měla ovu 13.6. a pak se ti ten teploměr pokazil
Co na to přítel? Nemá pak na nářadí husinu?![]()
Nejde vůbec o teplotu jako takovou, ale pokles a vzestup.vím, jak BT funguje
no ne, klidně to tak někdo může mít, proč ne. Ale trocha mě to zarazilojen se mi ty teploty fakt zdají dost nízké, protože pak musí být teplota měřená na povrchu těla o nějaký ten stupínek nižší…to už vypadá na podchlazení
![]()
MNně před pár lety taky, ale křivek už jsem videla moc a fakt tpo tak nekdo miva.
Nekdo jeste rika, ze nizke teploty znaci spatnou fci stitne zlazy, tak nevim
mmarket píše:
hodně slýchávám (né ohledně BT) že digitální jsou nepřesný a že lepší jsou rtuťový
hmm tak to nevím, ale rozhodně bych se bála, že s tím rtuťovým prostě usnu za těch 10 min, co bude měřit, kdežto digitál je do minutky hotov a ještě mě probere pípáním ![]()
mmarket píše:
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl?
ano prosím ![]()
a kde jsi sehnala rtuťák? on je myslím už zakázaný prodávat
a já bych ho docela brala. u těch digitálů člověk nikdy neví, kdy dojede. A to jsme nedávno koupili novej a už nefakčí ![]()
Lenule27 píše:mmarket píše:
hodně slýchávám (né ohledně BT) že digitální jsou nepřesný a že lepší jsou rtuťovýtak jestli se měříš rtuťovým, tak tomu bych věřila. A jak dlouho? Na to je potřeba aspoň 5 minut, ne? Jinak je fakt spolehlivější než digitál - to si myslím taky.
Jsem si právě myslela, že máš digitál a že se v něm vybila baterie
A ten venkovní bych si do té postele vzala![]()
ať přítel kouká
měřím pořád rtuťovým a vždy pravidelně 5 minut (pomalu si to stopuju na stopkách
)
taky by mě zajímala reakce, ale bohužel doma nemám… ![]()
Lenule27 píše:mmarket píše:
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl?ano prosím
a kde jsi sehnala rtuťák? on je myslím už zakázaný prodávata já bych ho docela brala. u těch digitálů člověk nikdy neví, kdy dojede. A to jsme nedávno koupili novej a už nefakčí
Jééé mi jede digitál už třetím rokem. Vlastně s ním měřím celou dobu co měřím bazálku a pořád funguje. ![]()
No nic, loučím se.
Mastím do školky, pak sice chvíli budu doma, ale beru Elis a valíme na rehabky.
PA ![]()
já myslela, že rtuťový teploměry se stále prodávají, tož totok? ![]()
a to jsem nedávno v podpaží mívala normální teploty okolo 37! A doktorka říkala, že je to normální… ![]()
takže nahoře horko, dole chladno - SUPER! ![]()
jo a tlak mám 90 na 50 , to už jsem tedy pomalu mrtvá, ne?!
![]()
teda tak fakt se ty vaječníky nestřídají, no moc bych ti přála, aby ti to v tomto cyklu co jsi nehlídala, vyšlo ![]()
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testováním
A k té přesnosti, je to jedno jeslti měří o dva stupně jinka než rtuták.
Pořád když měříš stejným teplomerem,je to porad nastejnou. pořád nejsme u výše teploty,ale poklesu a vzestupu