Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ahojte,
Lokofa - no tak teď jsem napnutá jak kšandy…jak víš, že se ti vaječníky střídaly přesně po sobě? Poznáš to podle něčeho na sobě?
Mmarket - přítel má fajn přístup, třeba se aspoň nebudeš tak stresovat, když on bude v pohodě
Ten můj by na to reagoval obdobně
ale naštěstí neví nic o tom, že s tím nějak kalkuluju ![]()
A kde měříš teploty? I tak celkově se mi zdá, že je máš dost nízký…měříš v podpaží?
Magdo - taky tipuju ovu na toho 21.6. Uvidíš zítra ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,Lokofa - no tak teď jsem napnutá jak kšandy…jak víš, že se ti vaječníky střídaly přesně po sobě? Poznáš to podle něčeho na sobě?
Mmarket - přítel má fajn přístup, třeba se aspoň nebudeš tak stresovat, když on bude v pohodě
Magdo - taky tipuju ovu na toho 21.6. Uvidíš zítraTen můj by na to reagoval obdobně
ale naštěstí neví nic o tom, že s tím nějak kalkuluju
A kde měříš teploty? I tak celkově se mi zdá, že je máš dost nízký…měříš v podpaží?
ne v podpaží, tam dole
ale asi mi tam mrzne ![]()
Lenule27 píše:
ahojte,Lokofa - no tak teď jsem napnutá jak kšandy…jak víš, že se ti vaječníky střídaly přesně po sobě? Poznáš to podle něčeho na sobě?
Magdo - taky tipuju ovu na toho 21.6. Uvidíš zítraTen můj by na to reagoval obdobně
No já ne, ale dr na ultrazvuku ano
mmarket píše:Lenule27 píše:ne v podpaží, tam dole
A kde měříš teploty? I tak celkově se mi zdá, že je máš dost nízký…měříš v podpaží?ale asi mi tam mrzne
a tomu teploměru fakt věříš? bych řekla, že vaginální teplota před ovu je okolo 36,5 a po ovu okolo 36,8. samo +-. ty tvoje jsou fakt dost nízké.
Co na to přítel? Nemá pak na nářadí husinu?
![]()
a když na to tak koukám, tak bych řekla, že jsi měla ovu 13.6. a pak se ti ten teploměr pokazil ![]()
Lenule27 píše:mmarket píše:Lenule27 píše:ne v podpaží, tam dole
A kde měříš teploty? I tak celkově se mi zdá, že je máš dost nízký…měříš v podpaží?ale asi mi tam mrzne
a tomu teploměru fakt věříš? bych řekla, že vaginální teplota před ovu je okolo 36,5 a po ovu okolo 36,8. samo +-. ty tvoje jsou fakt dost nízké.
a když na to tak koukám, tak bych řekla, že jsi měla ovu 13.6. a pak se ti ten teploměr pokazil
Co na to přítel? Nemá pak na nářadí husinu?![]()
Každý má teploty jiné. Moje kamarádka je taky sněhuláček a měří dole a má je nízké.
Nejde vůbec o teplotu jako takovou, ale pokles a vzestup.
mmarket
Tak kup ten velký venkovní teploměr a večer až půjdete spát, tak ho vem s vážnou tváří sebou do postele.
By mě pak zajímalo, co by říkal
Jane29 píše:
mmarket
Tak kup ten velký venkovní teploměr a večer až půjdete spát, tak ho vem s vážnou tváří sebou do postele.By mě pak zajímalo, co by říkal
Jééé to by bylo doooobrýý
Lenule27 píše:mmarket píše:Lenule27 píše:ne v podpaží, tam dole
a když na to tak koukám, tak bych řekla, že jsi měla ovu 13.6. a pak se ti ten teploměr pokazil
tak teď jste mi po dlouhé době vykouzlily na rtech úsměv ![]()
na „nářadí“ mu pak nekoukám, ale je pravda, že se odbíhá umýt, takže předpokládám, že hooodně horkou vodou
![]()
teploměr předpokládám, že mám v pořádku, je nový a rtuť se pohybuje, když ho třeba umývám ![]()
ovu 13.6.? No, za 6 dní má přijít
tak uvidíme…
ale jsem realista, takže tomu moc nedávám, nehledě na to, že mi nic krom depky a slz není… ![]()
Jane29 píše:
mmarket
Tak kup ten velký venkovní teploměr a večer až půjdete spát, tak ho vem s vážnou tváří sebou do postele.By mě pak zajímalo, co by říkal
jo, to by bylo!!! ![]()
ale aby se mi to nezalíbilo a přítel na něj nemusel žárlit
![]()
mmarket a co takle si pak na měření BT pořídit raděj digitální místo rtuťového, ale až po tom zahradnickým
A holky vy se měříte jakým? Já teda digitál, tím rtuťovým bych měla strach zvlášť, když se měří člověk dole.
hodně slýchávám (né ohledně BT) že digitální jsou nepřesný a že lepší jsou rtuťový ![]()
lokofa píše:Lenule27 píše:Každý má teploty jiné. Moje kamarádka je taky sněhuláček a měří dole a má je nízké.mmarket píše:Lenule27 píše:ne v podpaží, tam dole
Nejde vůbec o teplotu jako takovou, ale pokles a vzestup.
vím, jak BT funguje
jen se mi ty teploty fakt zdají dost nízké, protože pak musí být teplota měřená na povrchu těla o nějaký ten stupínek nižší…to už vypadá na podchlazení
![]()
no ne, klidně to tak někdo může mít, proč ne. Ale trocha mě to zarazilo ![]()
mmarket píše:
hodně slýchávám (né ohledně BT) že digitální jsou nepřesný a že lepší jsou rtuťový
Tak já měřím digitálěm.
Jednak už rtutový ani nseženu a druhak ležet deset minut v posteli je s dětma nemozné.
mám si vrazit jeden tam dolů a jeden pod pažu a zkusit jestli je rozdíl? ![]()
mmarket píše: ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!!![]()
chtěla bych to umět brát tak s nadhledem jako on!