Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
to by jsi měla krátký cyklus ne?
No měla, ale občas se mi to stává, že ms dorazí o pár dnu dřív
Verčule píše:
Lokofa
já se spíš bojim co to jeprotože ta bolest v podbříšku je skutečná a ostatní jsem si asi přidala do mozkovny sama ale nevim co je sugesce a co pravda
no mS mám jak hodinky takže 30 se rozhodne,i když dneska mi jeden zákazník řekl Veroniko nejte těhotná? jsem na něj koukla jako že jsem tlustá jo? a on ne ne na očích to poznám
hmm čaroděj a nebo se chtěl vymotat s fopa
![]()
tak teď aby to fakt vyšlo
a podbřišek tě po ovu může klidně pobolívat, jak to tělo pracuje, tak pořád překvapuje
lokofa píše:damia píše:No měla, ale občas se mi to stává, že ms dorazí o pár dnu dřív
ještě že pak chodíš na UZ, jinak by jsi to měla hodně divoké vychytat ovu
lokofa píše:
Veru tak bolest v podbřišku si asi nevsugeruješ, ta bud je nebo neni.
To ostatni mozna ano…nebo to je, ale ma to souvislost s uplně něčím jiným
počkám stejnak neni co jiného doktor je pryč a k jinému nejdu,pořád se kontroluju jestli jsem to nedostala protože ta bolest je stejná jako před mS ale někdy víc tupá ![]()
damia píše:lokofa píše:ještě že pak chodíš na UZ, jinak by jsi to měla hodně divoké vychytat ovudamia píše:No měla, ale občas se mi to stává, že ms dorazí o pár dnu dřív
Ovu mám pořád stejně, i když MS přijde dřív
damia píše:Verčule píše:tak teď aby to fakt vyšlo
Lokofa
já se spíš bojim co to jeprotože ta bolest v podbříšku je skutečná a ostatní jsem si asi přidala do mozkovny sama ale nevim co je sugesce a co pravda
no mS mám jak hodinky takže 30 se rozhodne,i když dneska mi jeden zákazník řekl Veroniko nejte těhotná? jsem na něj koukla jako že jsem tlustá jo? a on ne ne na očích to poznám
![]()
a podbřišek tě po ovu může klidně pobolívat, jak to tělo pracuje, tak pořád překvapuje
já to právě nikdy neměla a ovu jsem měla cca 15.6. a pak nic nic a asi 18 to yačalo bejt peklo
od té doby pořád stejný jen už to moc nevnímám
přiklánim se k viroze protože chodim i často na záchod ale ne na malou
a to jsem měla dřív problém vůbec jít.
ale děkuju za podporu jooo mimi bych brala ale střevuchřipku ne e
![]()
damia píše:Verčule píše:tak teď aby to fakt vyšlo
Lokofa
![]()
Paradoxně u obou těhu jsem neměla ani náznak jakýchkoliv příznaků, žádné chutě, citlivost na pachy, prsa, břicho, nic…
Lokofa
no to si musela byt paradne mile prekvapena kdyz mrcha neprisla
úplnej ukázkovej případ
![]()
lokofa píše:damia píše:Ovu mám pořád stejně, i když MS přijde dřívlokofa píše:ještě že pak chodíš na UZ, jinak by jsi to měla hodně divoké vychytat ovudamia píše:No měla, ale občas se mi to stává, že ms dorazí o pár dnu dřív
aha, to se ti fakt krátí jen ta luteálka
No to jsou mi novinky, by jsi si mohla otevřít poradnu, mě už to vše zmáhá jen po 3 měsících ![]()
Verčule píše:
Lokofa
no to si musela byt paradne mile prekvapena kdyz mrcha neprislaúplnej ukázkovej případ
![]()
Já jsem v posledním těhu dělala test o pět dnu dřív a byly tam ukázkové //. Nějak jsem měla tucha nebo nevím.
damia píše:lokofa píše:aha, to se ti fakt krátí jen ta luteálkadamia píše:Ovu mám pořád stejně, i když MS přijde dřívlokofa píše:ještě že pak chodíš na UZ, jinak by jsi to měla hodně divoké vychytat ovudamia píše:No měla, ale občas se mi to stává, že ms dorazí o pár dnu dřív
to by jsi měla krátký cyklus ne?No to jsou mi novinky, by jsi si mohla otevřít poradnu, mě už to vše zmáhá jen po 3 měsících
Mno nevím, ted nad tím přemýšlím, většinou je luteálka těch 13 dnu, tomu by odpovídalo i to, že minulý měsíc díky pregnylu byla ovu už 14dc a ms dorazila po 26 dnech, normál je 15dc a ms po27.
Ted si mylsím,že byla taky 15, byl sex a pak me tak ukrutne pichalo,trnulo ve spod, sotva jsem dosla do obyvaku…jindy mi to nedělá.
A k tomu včera to píchání na levé straně spodku(eventuelne 6dpo)a když jsem večer ve vaně kontrolovala čípek, vyáhla jsem torchu krve…pak dneska ta teplota 36.8…
Blbnu no
bey blbnutí to nejde
můj chlap taky cvokuje akorád dorazil a místo kytky donesl těhu testy a že ráno vstanem spolu
a pak že my to prožíváme musim mu dát přečíst pár článků on si myslí že je to poznat hned
![]()
no je snima legrace
holky mějte se já se jdu zavrtat zítra náročnej den
všm fajn noc ![]()
krásný večer holky, teda to slyším poprvé, že se +-hýbe i luteálka no dnes je tady holt den plný informací. Jiak já bych teď měla mít v nejbližších dnech či hodinách ovulaci, ale nějak nevím. První cyklus sleduju čípek a hlen a čípek teda měkne otevírá se, ale zdá se mi, že hlen mám nemám, já nevím spíš něco jako vodovýho. Nevíte jak to má být?