Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
22.6.11 20:39

lokofa

to by jsi měla krátký cyklus ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 20:42
damia píše:

No měla, ale občas se mi to stává, že ms dorazí o pár dnu dřív

• Citovat
  • Upravit
17211
22.6.11 20:42
Verčule píše:
Lokofa
já se spíš bojim co to je :think: protože ta bolest v podbříšku je skutečná a ostatní jsem si asi přidala do mozkovny sama ale nevim co je sugesce a co pravda :lol: no mS mám jak hodinky takže 30 se rozhodne,i když dneska mi jeden zákazník řekl Veroniko nejte těhotná? jsem na něj koukla jako že jsem tlustá jo? a on ne ne na očích to poznám :lol: hmm čaroděj a nebo se chtěl vymotat s fopa :mrgreen: :mrgreen:

tak teď aby to fakt vyšlo :wink: a podbřišek tě po ovu může klidně pobolívat, jak to tělo pracuje, tak pořád překvapuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.6.11 20:43
lokofa píše:
damia píše:
No měla, ale občas se mi to stává, že ms dorazí o pár dnu dřív

ještě že pak chodíš na UZ, jinak by jsi to měla hodně divoké vychytat ovu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
22.6.11 20:44
lokofa píše:
Veru tak bolest v podbřišku si asi nevsugeruješ, ta bud je nebo neni.
To ostatni mozna ano…nebo to je, ale ma to souvislost s uplně něčím jiným

počkám stejnak neni co jiného doktor je pryč a k jinému nejdu,pořád se kontroluju jestli jsem to nedostala protože ta bolest je stejná jako před mS ale někdy víc tupá :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 20:47
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
ještě že pak chodíš na UZ, jinak by jsi to měla hodně divoké vychytat ovu

Ovu mám pořád stejně, i když MS přijde dřív

• Citovat
  • Upravit
7199
22.6.11 20:47
damia píše:
Verčule píše:
Lokofa
já se spíš bojim co to je :think: protože ta bolest v podbříšku je skutečná a ostatní jsem si asi přidala do mozkovny sama ale nevim co je sugesce a co pravda :lol: no mS mám jak hodinky takže 30 se rozhodne,i když dneska mi jeden zákazník řekl Veroniko nejte těhotná? jsem na něj koukla jako že jsem tlustá jo? a on ne ne na očích to poznám :lol: hmm čaroděj a nebo se chtěl vymotat s fopa :mrgreen: :mrgreen:
tak teď aby to fakt vyšlo :wink: a podbřišek tě po ovu může klidně pobolívat, jak to tělo pracuje, tak pořád překvapuje

já to právě nikdy neměla a ovu jsem měla cca 15.6. a pak nic nic a asi 18 to yačalo bejt peklo :cry: od té doby pořád stejný jen už to moc nevnímám :lol: :lol: přiklánim se k viroze protože chodim i často na záchod ale ne na malou :lol: a to jsem měla dřív problém vůbec jít.
ale děkuju za podporu jooo mimi bych brala ale střevuchřipku ne e :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 20:48
damia píše:
Verčule píše:
Lokofa

Paradoxně u obou těhu jsem neměla ani náznak jakýchkoliv příznaků, žádné chutě, citlivost na pachy, prsa, břicho, nic…

• Citovat
  • Upravit
7199
22.6.11 20:55

Lokofa
no to si musela byt paradne mile prekvapena kdyz mrcha neprisla :lol: úplnej ukázkovej případ :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.6.11 20:56
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:

aha, to se ti fakt krátí jen ta luteálka :think: No to jsou mi novinky, by jsi si mohla otevřít poradnu, mě už to vše zmáhá jen po 3 měsících :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 21:04
Verčule píše:
Lokofa
no to si musela byt paradne mile prekvapena kdyz mrcha neprisla :lol: úplnej ukázkovej případ :palec: :palec:

Já jsem v posledním těhu dělala test o pět dnu dřív a byly tam ukázkové //. Nějak jsem měla tucha nebo nevím.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
22.6.11 21:05
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
lokofa píše:
damia píše:
aha, to se ti fakt krátí jen ta luteálka :think: No to jsou mi novinky, by jsi si mohla otevřít poradnu, mě už to vše zmáhá jen po 3 měsících :mrgreen:

Mno nevím, ted nad tím přemýšlím, většinou je luteálka těch 13 dnu, tomu by odpovídalo i to, že minulý měsíc díky pregnylu byla ovu už 14dc a ms dorazila po 26 dnech, normál je 15dc a ms po27.
Ted si mylsím,že byla taky 15, byl sex a pak me tak ukrutne pichalo,trnulo ve spod, sotva jsem dosla do obyvaku…jindy mi to nedělá.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
22.6.11 21:06

A k tomu včera to píchání na levé straně spodku(eventuelne 6dpo)a když jsem večer ve vaně kontrolovala čípek, vyáhla jsem torchu krve…pak dneska ta teplota 36.8…

Blbnu no

• Citovat
  • Upravit
7199
22.6.11 21:11

bey blbnutí to nejde :palec: můj chlap taky cvokuje akorád dorazil a místo kytky donesl těhu testy a že ráno vstanem spolu :lol: :lol: a pak že my to prožíváme musim mu dát přečíst pár článků on si myslí že je to poznat hned :srdce: :srdce:
no je snima legrace :lol: holky mějte se já se jdu zavrtat zítra náročnej den :pocitac: všm fajn noc :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
22.6.11 21:12

krásný večer holky, teda to slyším poprvé, že se +-hýbe i luteálka no dnes je tady holt den plný informací. Jiak já bych teď měla mít v nejbližších dnech či hodinách ovulaci, ale nějak nevím. První cyklus sleduju čípek a hlen a čípek teda měkne otevírá se, ale zdá se mi, že hlen mám nemám, já nevím spíš něco jako vodovýho. Nevíte jak to má být?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí