Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
22.6.11 08:39
Jane29 píše:
Hezké ráno holky,
lokofa Ta hodnota může být úplně normální nemusíš mít přes 37 záleží jaké hodnoty máš na začátku cyklu

u m ěnormální není, tyhle teploty mívám právě na začátku. Po ovu se drří nad 37,1

• Citovat
  • Upravit
kofola3
22.6.11 08:42

Mmarket co ty a teplota?

• Citovat
  • Upravit
12803
22.6.11 08:55

lokofa aha tak to jsem nevěděla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 08:56
Jane29 píše:

Jani v poho. Uvidím, zítra eventuelně zkusím změřit ještě jednou.

• Citovat
  • Upravit
12803
22.6.11 09:47
lokofa píše:
Jane29 píše:

Dnes bych už neměřila, dvakrát se v jeden den měřit nemá právě proto, že ti to může dát rozdílné výsledky spíš bych změřila zítra :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 09:49
Jane29 píše:
lokofa píše:
Jane29 píše:
Dnes bych už neměřila, dvakrát se v jeden den měřit nemá právě proto, že ti to může dát rozdílné výsledky spíš bych změřila zítra :-)

Mně je jasné že se neměří jeden den dvakrát. Přece jen mám za sebou tři roky měření bazálky, tak vím co a jak.
Blbě jsem to napsala eventuelne zítra zkusím změřit ještě jednou. Ne dneska

• Citovat
  • Upravit
12803
22.6.11 09:57

tyjo 3 roky měření BT, tak to můžu k tobě chodit na rady, když mi nebude něco jasné :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 10:00
Jane29 píše:
tyjo 3 roky měření BT, tak to můžu k tobě chodit na rady, když mi nebude něco jasné :-D

Pokud budu vědět, poradím. Občas jsem ovšem zamtená i já

• Citovat
  • Upravit
7199
22.6.11 10:11
lokofa píše:
Verčule píše:
ahoj zpět z práce :dance: a hurááá musim se pochlubit už mi byla opravena klááááááávesnice a jde mi interpunkce :dance: už nebudu za blázna :-D
je fajn přijít dom a mít co číst.stim měřením asi opravdu začnu dnes jsem si koupila digi teploměr :lol: holky a dotay kdy se má s měřením začít?
Jak kdy? Jako který den cyklu??
Někdo měří jak skončí ms, někdo měří i při ms hned od prvního dne cyklu

děkujuuu :-D tak jestli se 30.6. mrcha dostaví začnu s měřením :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
22.6.11 10:16
pralalinka píše:
Verčule píše:
ja o ovu slysela poprve az tady :lol: jsem se divila jaka je to veda a to mi je prosim 28 let :lol: ja vim ostuda ale driv jsem to nejak nepotrebovala :lol: no a od te doby co se vnimam a poozoruji jak funguje telo tak zjistuju spousta veci :-P :palec:
NO ja si taky myslela ze otehotnet je jednoduchy proste sex a jeto :lol:
Ale ono to tak nefunguje.Nějaká ovulace, děložní čípek a nebo BT mi nic nerikali. Ale je to docela zajimave jak to telo funguje.

no mě to říkej :lol: jsem tady na to taky koukala jak jelen :lol:
asi se dám na doktořinu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
22.6.11 10:19
pralalinka píše:
Lenule27 píše:
pralalinka píše:
damia píše:
ukazuje se mi můj graf, máš nastavený špatný odkaz. A dokud nedorazí ms, tak to nevzdávej, i při těhu můžeš špinit :wink: držím palečky
http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
teplotu merim rano v 5 pod jazykem.
Tak ted je ten odkaz snad spravne.
No pomalu to vzdavam protoze takhle to bylo i minuli mesic, 3 dny lehke spineni a pak se to rozjelo. No a teplota je stejne docela nizko.
mně se tvůj graf líbí :palec: teploty jsou adekvátní těm ostatním, klidně můžou být těhu :wink: Jsem napnutá, budeš těstit dřív nebo až v pátek, když MS nedorazí?
KAzde rano mam nutkani si udelat test :lol: Ale pak odolam jelikoz se bojim ze by byl bilej jak minulej cyklus. Tak snad to vydrzim az do patku. Tohle cekani pred MS je strasne dlouhy :think: Ale uz jen 3 dny :dance:

a jinak tiše závidim já ještě 8 dlouhejch dní :-x
jsem napnutá za tebe a držim palce :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 10:21
Verčule píše:
pralalinka píše:
Lenule27 píše:
pralalinka píše:
damia píše:
ukazuje se mi můj graf, máš nastavený špatný odkaz. A dokud nedorazí ms, tak to nevzdávej, i při těhu můžeš špinit :wink: držím palečky
http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
teplotu merim rano v 5 pod jazykem.
Tak ted je ten odkaz snad spravne.
No pomalu to vzdavam protoze takhle to bylo i minuli mesic, 3 dny lehke spineni a pak se to rozjelo. No a teplota je stejne docela nizko.
mně se tvůj graf líbí :palec: teploty jsou adekvátní těm ostatním, klidně můžou být těhu :wink: Jsem napnutá, budeš těstit dřív nebo až v pátek, když MS nedorazí?
KAzde rano mam nutkani si udelat test :lol: Ale pak odolam jelikoz se bojim ze by byl bilej jak minulej cyklus. Tak snad to vydrzim az do patku. Tohle cekani pred MS je strasne dlouhy :think: Ale uz jen 3 dny :dance:
a jinak tiše závidim já ještě 8 dlouhejch dní :-x
jsem napnutá za tebe a držim palce :palec:

Já ještě 5, pak MS a hurá na to

• Citovat
  • Upravit
7199
22.6.11 10:25

lokofa
a seš si MS tak jistá :lol: třebasky nedorazí :palec: mě akorád docvaklo že mám po měření čeká mě hned od 30 dovolená :lol:
já bych tak chtěla aby nepřišla ani jedné z nás
moje drahá polovička má 29.6. narozeniny a já pořád nemám dárek :twisted: tohle překvápko by asi potěšilo nejvíc :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 10:28
Verčule píše:
lokofa
a seš si MS tak jistá :lol: třebasky nedorazí :palec: mě akorád docvaklo že mám po měření čeká mě hned od 30 dovolená :lol:
já bych tak chtěla aby nepřišla ani jedné z nás
moje drahá polovička má 29.6. narozeniny a já pořád nemám dárek :twisted: tohle překvápko by asi potěšilo nejvíc :lol: :lol:

Jsem. Tento měsíc je ovu na straně kde nemám vejcovod.

• Citovat
  • Upravit
12803
22.6.11 10:37

holky vy se máte, že se Vám ta nečekací doba tak krátí, já ještě čekám na ovulku, která bude snad dnes nebo zítra, ale spíš zítra a pak dalších 13 dní čekání jestli mrcha dorazí nebo ne :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí