Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:
lokofa aha tak to jsem nevěděla
Jani v poho. Uvidím, zítra eventuelně zkusím změřit ještě jednou.
lokofa píše:Jane29 píše:Jani v poho. Uvidím, zítra eventuelně zkusím změřit ještě jednou.
Dnes bych už neměřila, dvakrát se v jeden den měřit nemá právě proto, že ti to může dát rozdílné výsledky spíš bych změřila zítra ![]()
Jane29 píše:lokofa píše:Dnes bych už neměřila, dvakrát se v jeden den měřit nemá právě proto, že ti to může dát rozdílné výsledky spíš bych změřila zítraJane29 píše:Jani v poho. Uvidím, zítra eventuelně zkusím změřit ještě jednou.
Mně je jasné že se neměří jeden den dvakrát. Přece jen mám za sebou tři roky měření bazálky, tak vím co a jak.
Blbě jsem to napsala eventuelne zítra zkusím změřit ještě jednou. Ne dneska
tyjo 3 roky měření BT, tak to můžu k tobě chodit na rady, když mi nebude něco jasné ![]()
Jane29 píše:
tyjo 3 roky měření BT, tak to můžu k tobě chodit na rady, když mi nebude něco jasné
Pokud budu vědět, poradím. Občas jsem ovšem zamtená i já
lokofa píše:Verčule píše:Jak kdy? Jako který den cyklu??
ahoj zpět z prácea hurááá musim se pochlubit už mi byla opravena klááááááávesnice a jde mi interpunkce
už nebudu za blázna
je fajn přijít dom a mít co číst.stim měřením asi opravdu začnu dnes jsem si koupila digi teploměrholky a dotay kdy se má s měřením začít?
Někdo měří jak skončí ms, někdo měří i při ms hned od prvního dne cyklu
děkujuuu
tak jestli se 30.6. mrcha dostaví začnu s měřením ![]()
pralalinka píše:Verčule píše:NO ja si taky myslela ze otehotnet je jednoduchy proste sex a jeto
ja o ovu slysela poprve az tadyjsem se divila jaka je to veda a to mi je prosim 28 let
ja vim ostuda ale driv jsem to nejak nepotrebovala
no a od te doby co se vnimam a poozoruji jak funguje telo tak zjistuju spousta veci
![]()
Ale ono to tak nefunguje.Nějaká ovulace, děložní čípek a nebo BT mi nic nerikali. Ale je to docela zajimave jak to telo funguje.
no mě to říkej
jsem tady na to taky koukala jak jelen ![]()
asi se dám na doktořinu ![]()
pralalinka píše:Lenule27 píše:KAzde rano mam nutkani si udelat testpralalinka píše:mně se tvůj graf líbídamia píše:http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
ukazuje se mi můj graf, máš nastavený špatný odkaz. A dokud nedorazí ms, tak to nevzdávej, i při těhu můžeš špinitdržím palečky
teplotu merim rano v 5 pod jazykem.
Tak ted je ten odkaz snad spravne.
No pomalu to vzdavam protoze takhle to bylo i minuli mesic, 3 dny lehke spineni a pak se to rozjelo. No a teplota je stejne docela nizko.teploty jsou adekvátní těm ostatním, klidně můžou být těhu
Jsem napnutá, budeš těstit dřív nebo až v pátek, když MS nedorazí?
Ale pak odolam jelikoz se bojim ze by byl bilej jak minulej cyklus. Tak snad to vydrzim az do patku. Tohle cekani pred MS je strasne dlouhy
Ale uz jen 3 dny
a jinak tiše závidim já ještě 8 dlouhejch dní ![]()
jsem napnutá za tebe a držim palce ![]()
Verčule píše:pralalinka píše:a jinak tiše závidim já ještě 8 dlouhejch dníLenule27 píše:KAzde rano mam nutkani si udelat testpralalinka píše:mně se tvůj graf líbídamia píše:http://www.womenzone.cz/…a/grafy.aspx?…
ukazuje se mi můj graf, máš nastavený špatný odkaz. A dokud nedorazí ms, tak to nevzdávej, i při těhu můžeš špinitdržím palečky
teplotu merim rano v 5 pod jazykem.
Tak ted je ten odkaz snad spravne.
No pomalu to vzdavam protoze takhle to bylo i minuli mesic, 3 dny lehke spineni a pak se to rozjelo. No a teplota je stejne docela nizko.teploty jsou adekvátní těm ostatním, klidně můžou být těhu
Jsem napnutá, budeš těstit dřív nebo až v pátek, když MS nedorazí?
Ale pak odolam jelikoz se bojim ze by byl bilej jak minulej cyklus. Tak snad to vydrzim az do patku. Tohle cekani pred MS je strasne dlouhy
Ale uz jen 3 dny
jsem napnutá za tebe a držim palce
Já ještě 5, pak MS a hurá na to
lokofa
a seš si MS tak jistá
třebasky nedorazí
mě akorád docvaklo že mám po měření čeká mě hned od 30 dovolená ![]()
já bych tak chtěla aby nepřišla ani jedné z nás
moje drahá polovička má 29.6. narozeniny a já pořád nemám dárek
tohle překvápko by asi potěšilo nejvíc
![]()
Verčule píše:
lokofa
a seš si MS tak jistátřebasky nedorazí
mě akorád docvaklo že mám po měření čeká mě hned od 30 dovolená
já bych tak chtěla aby nepřišla ani jedné z nás
moje drahá polovička má 29.6. narozeniny a já pořád nemám dárektohle překvápko by asi potěšilo nejvíc
![]()
Jsem. Tento měsíc je ovu na straně kde nemám vejcovod.
holky vy se máte, že se Vám ta nečekací doba tak krátí, já ještě čekám na ovulku, která bude snad dnes nebo zítra, ale spíš zítra a pak dalších 13 dní čekání jestli mrcha dorazí nebo ne ![]()
u m ěnormální není, tyhle teploty mívám právě na začátku. Po ovu se drří nad 37,1