Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
21.6.11 10:07
Godaiva píše:
Holky, víte přesně, kdy máte ovulku? A pokud ano, stanovily jste si den D samy, nebo to máte vědecky zjištěno od Vašich Dr.? Já se v tom nějak pořád plácám totiž… měřím BT, ale pouze krátce (teprve od 9. 6. 2011), mám stále kolem 36,5. Mluvila jsem se svým Dr. o ovu, ten mi doporučil běžné testy z lékárny prozatím… no, tak jsem si je dělala minulý cyklus, ale spíš tak jako lážo plážo (no, vím, že jsem trdlo… :oops: ), takže si tak spíš myslím, že ovu mám až 25. den…ale jako stopro to prozatím nevím. Tak by mě zajímalo, jestli to víte fakt přesně s tou ovu? Díky všem.

Já ji mám potvrzenou jak bt a ovu testem, tak od dr, která mi píchá pregnyl.

• Citovat
  • Upravit
157
21.6.11 10:10

Mně právě totiž přijde, že já žádné příznaky nemám, prsa mě nebolej, ani v podbřišku nepíchá… hlen taky nic… tak buďto se málo pozoruju, nebo se u mě neděje nic… asi se na to budu muset víc zaměřit… :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
21.6.11 10:17

ja o ovu slysela poprve az tady :lol: jsem se divila jaka je to veda a to mi je prosim 28 let :lol: ja vim ostuda ale driv jsem to nejak nepotrebovala :lol: no a od te doby co se vnimam a poozoruji jak funguje telo tak zjistuju spousta veci :-P :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
21.6.11 10:23

Godaiva
Tak já měřila BT ze začátku jak jsem se začali snažit a vypozorovala jsem, že ovu mám 14-15 DC a luteální fázi mám 13 dní no a podle toho mi pak přijde MS buď za 27 nebo 28 dní. Jinak jsem zkoušela i ovu testy, ale myslím, že na ty se moc spoléhat nedá já totiž hodně piju a nepít 2-3hodiny před testem je pro mě hrůza. Takže jsem je zkoušela jen jeden měsíc. Jinak od Dr to mám i nemám potvrzené, protože když jsem byla na kontrole tak říkala, že mám tekutinu za dělohou a že to může být buď od ovulace nebo od cysty. Ta cysta se naštěstí nepotvrdila a já tam byla zrovna asi 2 dny po ovulaci dle BT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.6.11 10:28

Verčule

Verči, nic si z toho nedělej… já jsem o ovu taky slyšela až nedávno… do té doby jsem si myslela, že se otěhotnět dá při každém tulení :oops: a nezáleží na tom, kdy se koná… a to je mi 32 let… :-D Taky jsem to do doby před asi 4 měsíci neřešila a nepotřebovala… až jsem se taky o to začla zajímat z důvodu snahy o početí… a nestačila jsem se divit… :lol: Takže si myslím, že to není ostuda, ale spíš nevědomost… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.6.11 10:30

Holky já se o ovu taky dozvěděla až někdy před měsícem tady. Plánovala jsem vysazení HA, tak jsem začla brouzdat po netu, narazila jsem na emimino a nestačila jsem se divit :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 10:30

Já to tak měla u prvního. Nějaká ovu ap lodné dny šly mimo mě :oops:

• Citovat
  • Upravit
12803
21.6.11 10:34

Tak já jsem o ovu věděla i o tom kolik asi dní v cyklu je plodných, ale nějak jsem to taky neřešila dokud jsme se nezačali snažit, ale o tom že existuje nějaká luteální fáze a tak, to jsem neměla ani ránu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
21.6.11 10:37
Jane29 píše:
Tak já jsem o ovu věděla i o tom kolik asi dní v cyklu je plodných, ale nějak jsem to taky neřešila dokud jsme se nezačali snažit, ale o tom že existuje nějaká luteální fáze a tak, to jsem neměla ani ránu :mrgreen:

vidím, že se sem skvěle hodím :mrgreen: taky jsem neměla o mnoho věcech ani páru :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.6.11 10:37

No protože dokud jsme to nepotřebovaly, tak to jsme to prostě neřešily… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
21.6.11 10:39
Godaiva píše:
No protože dokud jsme to nepotřebovaly, tak to jsme to prostě neřešily… :-)

no, jestli jsem to (co se týče věku) nezačala řešit dost pozdě :cry:
ale s tebou jsem tak na stejno! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.6.11 10:43

Mmarket

Neboj, to doženem… :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
21.6.11 10:49

Holky nebojte to doženete a my vás MS nenecháme a pak spolu budem 9 měsíců nečekat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
21.6.11 10:56

Jane, to jsi hezky napsala, díky!! :-)
já jsem z toho celá rozhozená, že je chyba ve mě :zed:
snažím se to brát s humorem, nemyslet na to - ale když to se moc nedaří :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157