Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mně právě totiž přijde, že já žádné příznaky nemám, prsa mě nebolej, ani v podbřišku nepíchá… hlen taky nic… tak buďto se málo pozoruju, nebo se u mě neděje nic… asi se na to budu muset víc zaměřit… ![]()
ja o ovu slysela poprve az tady
jsem se divila jaka je to veda a to mi je prosim 28 let
ja vim ostuda ale driv jsem to nejak nepotrebovala
no a od te doby co se vnimam a poozoruji jak funguje telo tak zjistuju spousta veci
![]()
Godaiva
Tak já měřila BT ze začátku jak jsem se začali snažit a vypozorovala jsem, že ovu mám 14-15 DC a luteální fázi mám 13 dní no a podle toho mi pak přijde MS buď za 27 nebo 28 dní. Jinak jsem zkoušela i ovu testy, ale myslím, že na ty se moc spoléhat nedá já totiž hodně piju a nepít 2-3hodiny před testem je pro mě hrůza. Takže jsem je zkoušela jen jeden měsíc. Jinak od Dr to mám i nemám potvrzené, protože když jsem byla na kontrole tak říkala, že mám tekutinu za dělohou a že to může být buď od ovulace nebo od cysty. Ta cysta se naštěstí nepotvrdila a já tam byla zrovna asi 2 dny po ovulaci dle BT ![]()
Verči, nic si z toho nedělej… já jsem o ovu taky slyšela až nedávno… do té doby jsem si myslela, že se otěhotnět dá při každém tulení
a nezáleží na tom, kdy se koná… a to je mi 32 let…
Taky jsem to do doby před asi 4 měsíci neřešila a nepotřebovala… až jsem se taky o to začla zajímat z důvodu snahy o početí… a nestačila jsem se divit…
Takže si myslím, že to není ostuda, ale spíš nevědomost… ![]()
Holky já se o ovu taky dozvěděla až někdy před měsícem tady. Plánovala jsem vysazení HA, tak jsem začla brouzdat po netu, narazila jsem na emimino a nestačila jsem se divit ![]()
Já to tak měla u prvního. Nějaká ovu ap lodné dny šly mimo mě ![]()
Tak já jsem o ovu věděla i o tom kolik asi dní v cyklu je plodných, ale nějak jsem to taky neřešila dokud jsme se nezačali snažit, ale o tom že existuje nějaká luteální fáze a tak, to jsem neměla ani ránu ![]()
Jane29 píše:
Tak já jsem o ovu věděla i o tom kolik asi dní v cyklu je plodných, ale nějak jsem to taky neřešila dokud jsme se nezačali snažit, ale o tom že existuje nějaká luteální fáze a tak, to jsem neměla ani ránu
vidím, že se sem skvěle hodím
taky jsem neměla o mnoho věcech ani páru ![]()
No protože dokud jsme to nepotřebovaly, tak to jsme to prostě neřešily… ![]()
Godaiva píše:
No protože dokud jsme to nepotřebovaly, tak to jsme to prostě neřešily…
no, jestli jsem to (co se týče věku) nezačala řešit dost pozdě ![]()
ale s tebou jsem tak na stejno! ![]()
Holky nebojte to doženete a my vás MS nenecháme a pak spolu budem 9 měsíců nečekat ![]()
Jane, to jsi hezky napsala, díky!! ![]()
já jsem z toho celá rozhozená, že je chyba ve mě ![]()
snažím se to brát s humorem, nemyslet na to - ale když to se moc nedaří ![]()
Já ji mám potvrzenou jak bt a ovu testem, tak od dr, která mi píchá pregnyl.