Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Annnet píše:Jane29 píše:Teda to jsem zvědavá co čeká teď po vysazení mě. Před HA jsem byla taky samej pupinek, HA to spravila, tak už se děsím, co přijde teď. Snad se tělo po pár měsících srovná
Verčule Tak to mě se hormon mládí taky zbláznil po vysazení HA pupínky a hlavně vždy druhoou půlku cyklu jsem měla jak puberťák asi 4 měsíce no hrůza, ale teď už je to jako ve starých kolejích sem tam něco, ale v druhou půlku cyklu mám pleť vždy mastnější
Já byla před HA taky samej pupen, ale myslím, že to spíš bylo pubertou a tak, ale po těch 4 měsících po vysazení HA se to ustálilo, jen se mi ta pleť prostě druhuhou půlku cyklu víc mastí myslím, že to má spojitost s ovulací, že to je až po ní, ale ještě jsem se na to nezaměřila, tak uvidíme zkusím to tento cyklus vyčíhnout, ovulku bych měla mít tento týden ve středu nebo ve čtvrtek.
Verčule píše:
mmarket
nezapomen co radi chytre prirucky idealni pro oplodneni jeobden
![]()
ale co my to taky nedodrzujem kdyz clovek musio tak musi
![]()
![]()
tak at to klapne
přesně my to taky nedodržujem, prostě když je chuť ![]()
no jo holky ale ja jsem jak podobanec evropskej
ani make up to neschova
a to opravdu behem jednoho dne no to se na to … a zrovna zitra me ceka dulezita pracovni akce
,jinak na ten podbrisek a bolest mi pomohla nahrata uterka ![]()
Verčule Tak hlavně, že už je ten podbříšek lepší a ty pupínky zase za čes zmizí uvidíš. ![]()
to doufam necejtim se ani krapet ve sve kuzi ![]()
asi se mnou lomcujou hormouny
holky zlaty zatim se loucim a s ksichtikem nastukovanym razim do prace
![]()
ahoj holky, tak jsem dočetla, uf to bylo příspěvků za 2 dny ![]()
Nellis - to je mi líto, že to nevyšlo ![]()
mmarket - ovu můžeš mít klidně dnes nebo za pár dní a tím i delší cyklus, proto je to měření dobrý, že víš, kdy asi ms nemá přijít ![]()
Verčule - hormony pracují jak mají, já si taky občas připadám horší jak puboš ![]()
Jane29 - ovu mám mít taktéž ve čtvrtek, tak zkusím zítra a ve středu ovu testíky
Když už je řeč o ovu testíkách.....kdy se ukazují pozitivní? den před ovulací?
Annnet píše:
Když už je řeč o ovu testíkách.....kdy se ukazují pozitivní? den před ovulací?
Na krabicce myslím psali, že když je pozitivní, do 48 hodin je ovu
já mám tu krabičku taky někde doma, ale ještě jsem se k tomu pořádně nedostala a testovat budu až koncem týdne, jen mi to teď tak napadlo. Takže tulení asi nejlépe třeba druhý den po pozitivním testu, že? ještě mám čas, tak to mezitím nastuduju. Snad vúbec nějaká ovulace proběhne.
plodný dny máš 3 dny před ovu a den po ovu, tak žádný tulení po pozitivním testu! To je samozřejmost tulení v ovu, ale tulte se i dřív, ať to máš víc pojištěný! Bohužel jsi teď v nevýhodě, že nevíš ani přibližně kdy bude ovu, ale nečekej až na pozitivní test, pěkně se snažte už třeba teď ![]()
já tento měsíc žándný ovu testíky nedělám, už doma žádný nemám, jen budu zas měřit teplotu od zítřka a možná zkusím sledovat ten čípek, když už jsem s tím tak trošku tento měsíc začala
To je jasný, tulíme se tak ob den, ale taky to třeba pokaždý nevyjde. Tak budu jistit testíkem, abych to náhodou neprošvihla
Tím testem chci hlavně taky zjistit, jestli ovulace vůbec proběhně.
mě se do měření nechce, tak vypotřebuju ty testíky, příští měsíc je doufám potřebovat nebudu ![]()