Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7199
19.6.11 21:47

no ale silene ted jsem si dala i obklad a uvazuju o brufenu :think: tohle je fakt divny
neznam bolesti skoro ani pri MS :-D no uvidim co zitra.jo a taky jsem desne nafoukla jak po kedlubne :lol: je mi tezko ze vseho dneska jsem dala ocistnej den :-P tak at to nase boleni je naznak neceho dobreho :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
19.6.11 21:48
lokofa píše:
Verčule píše:
teda dneska bych se scvokla :cry: celej den je mi desne zle :poblion: boli me v podbrisku a netusim cim to je,na priznaky mi to prijde brzo ale ta bolest je siiiilena :nevim: pichani,tlak a silenej pocit chjo kdyby tak clovek do sebe videl :think:

a kdy jsi ovu mela… :-) :?:

Veru mě podbřišek pobolívá od ovu…taky nechápu, co to je
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
19.6.11 21:51
Verčule píše:
lokofa píše:
Verčule píše:
teda dneska bych se scvokla :cry: celej den je mi desne zle :poblion: boli me v podbrisku a netusim cim to je,na priznaky mi to prijde brzo ale ta bolest je siiiilena :nevim: pichani,tlak a silenej pocit chjo kdyby tak clovek do sebe videl :think:

a kdy jsi ovu mela… :-) :?:

Veru mě podbřišek pobolívá od ovu…taky nechápu, co to je

já asi 14 nebo 15dc, dneska jsem 19dc.

• Citovat
  • Upravit
7199
19.6.11 21:59

no to jsme na tom hodne podobne :palec: u nas :hug: probihalo celkem zdatne skoro porad ovu neovu :lol: ale na horach mi zacalo bejt zle a ta bolest je dnes k nesneseni jsem nevrla a podrazdena :twisted: nesnasim kdyz nevim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 07:31
Verčule píše:
no to jsme na tom hodne podobne :palec: u nas :hug: probihalo celkem zdatne skoro porad ovu neovu :lol: ale na horach mi zacalo bejt zle a ta bolest je dnes k nesneseni jsem nevrla a podrazdena :twisted: nesnasim kdyz nevim :lol:

Zpětně si vlastně uvedomuju, že mě zacalo bolet na boku 15dc po sexu. A od té doby nějak pobolívá podbřišek. Ne pořád, ne v kuse, ale obcas ho citim

• Citovat
  • Upravit
8086
20.6.11 08:08

Dobré ráno :-)
Tak Neliss, kdepak te mame?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 08:10
Annnet píše:
Dobré ráno :-)
Tak Neliss, kdepak te mame?

Nelis nikde. Holka jedna ušatá nás napíná.

• Citovat
  • Upravit
12803
20.6.11 08:49

Dobré ráno holky,
tak Nelliss se nám někde zatoulala, nás chce ještě více napínat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.6.11 08:57

Ahoj holky :mavam:
Jane, ty ffftípky a ten vyhozený vršek (jestli si vzpomínáš) byl asi k ničemu. Mrkni na graf, myslela jsem, že mám před 5dny ovu, ale ta dnešní teplota vše zkazila a vypadá to spíš na anovu :zed:

Nelis, kde jsi?? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
20.6.11 09:03
mmarket píše:
Ahoj holky :mavam:
Jane, ty ffftípky a ten vyhozený vršek (jestli si vzpomínáš) byl asi k ničemu. Mrkni na graf, myslela jsem, že mám před 5dny ovu, ale ta dnešní teplota vše zkazila a vypadá to spíš na anovu :zed:Nelis, kde jsi?? :lol:

neztrácej naději, třeba bude ovu dnes. Podle grafu ale ani před těmi pěti dny nebyla. Teplota by se měla vyhoupnout po ovu víc, jakoby nad dosavadní teploty :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
20.6.11 09:03
Verčule píše:
no to jsme na tom hodne podobne :palec: u nas :hug: probihalo celkem zdatne skoro porad ovu neovu :lol: ale na horach mi zacalo bejt zle a ta bolest je dnes k nesneseni jsem nevrla a podrazdena :twisted: nesnasim kdyz nevim :lol:

tak třeba to teď konečně vyjde :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 09:05

ahoj :-D koukam ze jsme vsichni vic napjaty nez Nellis :-D tohle ma u nas schovane :cert:
jinak me stale neni dvakrat hej ,boleni neustava ba naopak je to tupa hnusna bolest :nevim: nejsem nejaka pozorovatelka ale ted me stve ze jsem si nemerila BT :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
20.6.11 09:06

no a u nás asi nic. Přítel si stěžuje na nějaký zdrav. problémy a nechce sexovat :pocitac: :-? Ovu sice asi ještě nebyla, ale čekala jsem ji o víkendu, takže tu bude každou chvíli…a nečekám, že se tomu mýmu chlapovi udělá ze dne na den líp :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 09:07
Lenule27 píše:
Verčule píše:
noo to nevim ale myslim ze na priznaky je sakra brzo :lol: ted jen premyslim co se deje a do mS tak daleko :twisted: ale dekuju kdyby to tak bylo tak at mi je klidne stokrat hur :lol:
tak třeba to teď konečně vyjde :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 09:11
Lenule27 píše:
no a u nás asi nic. Přítel si stěžuje na nějaký zdrav. problémy a nechce sexovat :pocitac: :-? Ovu sice asi ještě nebyla, ale čekala jsem ji o víkendu, takže tu bude každou chvíli…a nečekám, že se tomu mýmu chlapovi udělá ze dne na den líp :zed: :zed:

jejda :-( no ale snad dobra vecere krapet romantiky a to by bylo aby nebylo :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí