Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6399
20.6.11 10:54

Jane, děkuju, že jsi se mnou, je mi hrozně :-(

Nellis, to mě mrzí, už to vypadalo fakt slibně a nadějně :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
20.6.11 10:58
mmarket píše:
Jane, děkuju, že jsi se mnou, je mi hrozně :-(Nellis, to mě mrzí, už to vypadalo fakt slibně a nadějně :-(

Market nezoufej. I kdyby půlka z 33 je 16.5 dne a to ještě nemusíš mít ovu přesně v půli, ale klidně i později.

• Citovat
  • Upravit
6399
20.6.11 10:59
lokofa píše:
mmarket píše:
Jane, děkuju, že jsi se mnou, je mi hrozně :-(Nellis, to mě mrzí, už to vypadalo fakt slibně a nadějně :-(
Market nezoufej. I kdyby půlka z 33 je 16.5 dne a to ještě nemusíš mít ovu přesně v půli, ale klidně i později.

děkuju, už mám skoro strach se měřit :pocitac:
vůbec to nechápu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 11:02

nellis to nas mrzi vsechny ale neboj jedeme dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 11:03

nellis to nas mrzi vsechny ale neboj jedeme dal :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.6.11 11:03

jo, a už jsem 25 DC, takže už mi ujel vlak… :cry:
znamená ten pokles třeba brzký příchod MS? :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 11:12

holky jeste mam problem,tak se chci poradit
nikdy jsem nemela problem s pleti jen pred MS krapet pupinku na cele a dnes jsem se zhrozila jsem obsypana jak 14 ti leta disco pubertacka :lol: asi se mi splasil hormon mladi :-) nevite nekdo co to muze znamenat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 11:16
mmarket píše:
jo, a už jsem 25 DC, takže už mi ujel vlak… :cry:
znamená ten pokles třeba brzký příchod MS? :cert:

noo i to je mozne :think: ted jsem docetla na netu clanek kdy pise nejaka slecna ze se merila pravidelne ale otehotnela absolutne mimo ovu :lol: teda dle grafu mimo ovu :lol: pak se v tom mame orientovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.11 12:12

mmarket
no vůbec to nemusí znamenat brzký příchod MS, protože mě třeba teploty klesnou den předem, ale některým holkám klesají až potom, co dostanou MS. To na svých teplotách poznáš až po pár cyklech měření. A jinak ovulaci můžeš mít i klidně dnes, záleží jak se budou dál teploty vyvíjet, ale raděj to dnes pojisti :mrgreen: A nezoufej dokud nepřijde MS, tak není nic ztraceno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.11 12:13

Nelliss
tak to mě mrzí :hug: všechny jsme tu s tebou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.11 12:16

Verčule Tak to mě se hormon mládí taky zbláznil po vysazení HA pupínky a hlavně vždy druhoou půlku cyklu jsem měla jak puberťák asi 4 měsíce no hrůza :zed:, ale teď už je to jako ve starých kolejích sem tam něco, ale v druhou půlku cyklu mám pleť vždy mastnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
20.6.11 12:17
Jane29 píše:
mmarket
no vůbec to nemusí znamenat brzký příchod MS, protože mě třeba teploty klesnou den předem, ale některým holkám klesají až potom, co dostanou MS. To na svých teplotách poznáš až po pár cyklech měření. A jinak ovulaci můžeš mít i klidně dnes, záleží jak se budou dál teploty vyvíjet, ale raděj to dnes pojisti :mrgreen: A nezoufej dokud nepřijde MS, tak není nic ztraceno

děkuju, zkusím to dnes teda posichrovat :lol: ale už pomalu nemůžu, při našich četnostech sexu doteď jsme tento cyklus už navrcholu, tak se bojím, aby nás nekleplo :mrgreen:
to je fakt, dokud nepřijde, stále je naděje :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
20.6.11 12:28
Jane29 píše:
Verčule Tak to mě se hormon mládí taky zbláznil po vysazení HA pupínky a hlavně vždy druhoou půlku cyklu jsem měla jak puberťák asi 4 měsíce no hrůza :zed:, ale teď už je to jako ve starých kolejích sem tam něco, ale v druhou půlku cyklu mám pleť vždy mastnější

Teda to jsem zvědavá co čeká teď po vysazení mě. Před HA jsem byla taky samej pupinek, HA to spravila, tak už se děsím, co přijde teď. Snad se tělo po pár měsících srovná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
20.6.11 12:30

přesně tak dokuď nepřijde, tak je naděje :pankac:
A aspoň natrénujete, kdyby náhodou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
20.6.11 12:30

mmarket
nezapomen co radi chytre prirucky idealni pro oplodneni je :hug: obden :lol: :lol: ale co my to taky nedodrzujem kdyz clovek musio tak musi :palec: :palec: :palec: tak at to klapne :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí