Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane, děkuju, že jsi se mnou, je mi hrozně ![]()
Nellis, to mě mrzí, už to vypadalo fakt slibně a nadějně ![]()
mmarket píše:
Jane, děkuju, že jsi se mnou, je mi hrozněNellis, to mě mrzí, už to vypadalo fakt slibně a nadějně
Market nezoufej. I kdyby půlka z 33 je 16.5 dne a to ještě nemusíš mít ovu přesně v půli, ale klidně i později.
lokofa píše:mmarket píše:Market nezoufej. I kdyby půlka z 33 je 16.5 dne a to ještě nemusíš mít ovu přesně v půli, ale klidně i později.
Jane, děkuju, že jsi se mnou, je mi hrozněNellis, to mě mrzí, už to vypadalo fakt slibně a nadějně
děkuju, už mám skoro strach se měřit ![]()
vůbec to nechápu ![]()
jo, a už jsem 25 DC, takže už mi ujel vlak… ![]()
znamená ten pokles třeba brzký příchod MS? ![]()
holky jeste mam problem,tak se chci poradit
nikdy jsem nemela problem s pleti jen pred MS krapet pupinku na cele a dnes jsem se zhrozila jsem obsypana jak 14 ti leta disco pubertacka
asi se mi splasil hormon mladi
nevite nekdo co to muze znamenat
mmarket píše:
jo, a už jsem 25 DC, takže už mi ujel vlak…
znamená ten pokles třeba brzký příchod MS?
noo i to je mozne
ted jsem docetla na netu clanek kdy pise nejaka slecna ze se merila pravidelne ale otehotnela absolutne mimo ovu
teda dle grafu mimo ovu
pak se v tom mame orientovat
mmarket
no vůbec to nemusí znamenat brzký příchod MS, protože mě třeba teploty klesnou den předem, ale některým holkám klesají až potom, co dostanou MS. To na svých teplotách poznáš až po pár cyklech měření. A jinak ovulaci můžeš mít i klidně dnes, záleží jak se budou dál teploty vyvíjet, ale raděj to dnes pojisti
A nezoufej dokud nepřijde MS, tak není nic ztraceno
Verčule Tak to mě se hormon mládí taky zbláznil po vysazení HA pupínky a hlavně vždy druhoou půlku cyklu jsem měla jak puberťák asi 4 měsíce no hrůza
, ale teď už je to jako ve starých kolejích sem tam něco, ale v druhou půlku cyklu mám pleť vždy mastnější
Jane29 píše:
mmarket
no vůbec to nemusí znamenat brzký příchod MS, protože mě třeba teploty klesnou den předem, ale některým holkám klesají až potom, co dostanou MS. To na svých teplotách poznáš až po pár cyklech měření. A jinak ovulaci můžeš mít i klidně dnes, záleží jak se budou dál teploty vyvíjet, ale raděj to dnes pojistiA nezoufej dokud nepřijde MS, tak není nic ztraceno
děkuju, zkusím to dnes teda posichrovat
ale už pomalu nemůžu, při našich četnostech sexu doteď jsme tento cyklus už navrcholu, tak se bojím, aby nás nekleplo ![]()
to je fakt, dokud nepřijde, stále je naděje ![]()
Jane29 píše:
Verčule Tak to mě se hormon mládí taky zbláznil po vysazení HA pupínky a hlavně vždy druhoou půlku cyklu jsem měla jak puberťák asi 4 měsíce no hrůza, ale teď už je to jako ve starých kolejích sem tam něco, ale v druhou půlku cyklu mám pleť vždy mastnější
Teda to jsem zvědavá co čeká teď po vysazení mě. Před HA jsem byla taky samej pupinek, HA to spravila, tak už se děsím, co přijde teď. Snad se tělo po pár měsících srovná
přesně tak dokuď nepřijde, tak je naděje ![]()
A aspoň natrénujete, kdyby náhodou ![]()
mmarket
nezapomen co radi chytre prirucky idealni pro oplodneni je
obden
ale co my to taky nedodrzujem kdyz clovek musio tak musi
tak at to klapne ![]()