Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
21.6.11 09:27

Krásné ráno holky,
mmarket bych počkala jestli ti zítra teplota zase stoupne, ale je pravda, že jestli jsi teď 25 DC a 33DC by jsi měla dostat MS, tak je to naprd s tou luteálkou, jak psala lokofa, to se prostě prďola nestihne zavrtat. ta luteálka se má pohybovat od 10 - 16 dní pokud se nepletu a už tčh 10 se mi zdá málo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
21.6.11 09:28

:-P jinak u me boleni porad stejne a v noci jsem vstavala 3 krat na toaletu a to jinak chrnim jak dudek :-P,spatne od zaludku a cokoliv snim ma tendenci se podivat opet nahoru :-? :poblion: bud mam nejakej virus,zanet… ale nic jineho mi neni a nebo … proste se neco deje :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 09:35
Verčule píše:
teda vy jstew uplne znalkyne :palec: ja se v tom porad placam,ale rozhodla jsem se ze pokud to nevyjde tak od pristiho mesice davam teplomer na nocni stolek a stanu se grafologem :lol: :lol:

No po dvou dětech budeš taky.

• Citovat
  • Upravit
kofola3
21.6.11 09:36

Mně bylo ted dva dny taky blbě, včera tak, že jsem myslela že leknu a fakt pujdu :poblion: .

Dneska už jsem antibiotika ani nebrala, a včera jak mi z nich bylo blbě jsem je rovnou vyhodila do koše.

• Citovat
  • Upravit
7199
21.6.11 09:37

he he me by stacilo to jedno :-D :-D kazdopadne je fajn cist vas :palec: koukam a sleduju jaka je to drina no ja si davam jeste tenhle mesic a pak se do toho opru vedecky :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
21.6.11 09:38
lokofa píše:
Mně bylo ted dva dny taky blbě, včera tak, že jsem myslela že leknu a fakt pujdu :poblion: .Dneska už jsem antibiotika ani nebrala, a včera jak mi z nich bylo blbě jsem je rovnou vyhodila do koše.

ja je taky nesnasim :poblion: se brzo uzdrav :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
21.6.11 09:42
Verčule píše:
lokofa píše:
Mně bylo ted dva dny taky blbě, včera tak, že jsem myslela že leknu a fakt pujdu :poblion: .Dneska už jsem antibiotika ani nebrala, a včera jak mi z nich bylo blbě jsem je rovnou vyhodila do koše.
ja je taky nesnasim :poblion: se brzo uzdrav :kytka:

Mi nikdy nedělaly atb problém, ale mívala jsem klasické po 8 hodinách. Ted mi dal nějaké jen jednou denně a blééééééé.

• Citovat
  • Upravit
157
21.6.11 09:48

Držím palečky Verčule...

Ahoj Verčule, tak to je jisté, že se něco děje a moc ti přeju, aby to „něco“ bylo těhu :palec: Docela ti „závidím“ ty nevolnosti… holky, budete se smát, ale já se fakt normálně těším na to, že mi bude ráno špatně, že nebudu moct cítit nějaký vůně, budou mě bolet prsa… atd… máte to taky tak? :wink: Mně je zatím každý ráno špatně akorát z toho, jak se mi nechce vstávat do rachoty… :poblion: :pocitac: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
21.6.11 09:53

Godavia
a joo tak to je mozna i muj problem :lol: :lol:
no jsem 19 DC takze si myslim ze na tehu priznaky je brzo :cry: no uvidime co uvidime :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.6.11 09:55

Verčule

Neboj, to uteče jako nic a bude tady čas na testování… a i kdyby to nevyšlo tak nezoufej… určitě to brzy klapne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
21.6.11 09:57

tak minulý měsíc nás napínala Nelliss a teď pomalu přebírá štafetu Verčule :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8086
21.6.11 09:57

Každé tělo reaguje jinak, tak bych to nevylučovala :-) Držím palce aby to vyšlo :-)
Jinak já měla ATB někdy před 2lety na zánět močáku a před tím jsem je neměla možná 8let. Dřív mi nikdy nevadili a teď po těch posledních mi bylo taky blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
157
21.6.11 10:04

Stanovily jste si termín ovu samy?

Holky, víte přesně, kdy máte ovulku? A pokud ano, stanovily jste si den D samy, nebo to máte vědecky zjištěno od Vašich Dr.? Já se v tom nějak pořád plácám totiž… měřím BT, ale pouze krátce (teprve od 9. 6. 2011), mám stále kolem 36,5. Mluvila jsem se svým Dr. o ovu, ten mi doporučil běžné testy z lékárny prozatím… no, tak jsem si je dělala minulý cyklus, ale spíš tak jako lážo plážo (no, vím, že jsem trdlo… :oops: ), takže si tak spíš myslím, že ovu mám až 25. den…ale jako stopro to prozatím nevím. Tak by mě zajímalo, jestli to víte fakt přesně s tou ovu? Díky všem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
21.6.11 10:05

holkyyy tak ted jsem vrhla :poblion: po cokolade :-? z niceho nic sevrenej zaludek a uz jsem makala.a vsimla jsem si ze mam svetlej vytok :cry: a to fakt nemivam,obavam se ze mam nejakej nerad zanetak 8-o
jinak Jane ja jsem realista napinat vas nebudu :-D ja si pockam az budem vsechny a pak se presoupnem do jinaci skupinky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
21.6.11 10:07
Godaiva píše:
Holky, víte přesně, kdy máte ovulku? A pokud ano, stanovily jste si den D samy, nebo to máte vědecky zjištěno od Vašich Dr.? Já se v tom nějak pořád plácám totiž… měřím BT, ale pouze krátce (teprve od 9. 6. 2011), mám stále kolem 36,5. Mluvila jsem se svým Dr. o ovu, ten mi doporučil běžné testy z lékárny prozatím… no, tak jsem si je dělala minulý cyklus, ale spíš tak jako lážo plážo (no, vím, že jsem trdlo… :oops: ), takže si tak spíš myslím, že ovu mám až 25. den…ale jako stopro to prozatím nevím. Tak by mě zajímalo, jestli to víte fakt přesně s tou ovu? Díky všem.

no ja se nemerim ale zacala jsem si vsimat vic tela a reakci a poznam ji :lol: je mi tezko,poboliva podbrisek a hlavne podle hlenu to poznam jo a taky mam citliva prsa :-D kazda to ma asi jinak ale muj dokrot rika ze nejlepsi test je poznat sama sebe a asi na tom neco je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí