Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojky holky, taky bych se k Vám ráda přidala, jestli nebude vadit… taky jsem přesně ve fázi, kdy sice ještě nezkoušíme tak dlouho (cca 4 měsíce), ale na druhou stranu už mírně panikařím (no, to je možná silné slovo
), když ta mrcha červená pokaždé přijde… a chtěla jsem se Vás zeptat…taky občas máte takové myšlenky, jako že „sakra, každá jiná ženská si lehne vedle chlapa a už čeká trojčata.. a mně to nejde a nejde, proč zrovna jáááá???“
Občas mě takové myšlenky přepadnou… třeba v tom nejsem sama… Držím nám všem palce, abychom už co nejdřív našly ty vytoužené //…teda spíš, abychom už pociťovaly příznaky. Pěkný den všem.
ahoj, vítám tě tu a doufám, že ti to brzy s námi vyjde
Snažíte se o první? A vůbec nic si z té paniky nedělej, je to sice nespravedlivý, že někomu to jde hned, ale jednou se to povede, uvidíš ![]()
Godaiva
Tak tě tady vítám a neboj s těma myšlenkama jsem na tom podobně, občas mě to taky napadne, proč se jako nedaří už toho 3/4 roku, ale hned mě vzápětí napadne, že to vlastně ještě není tak dlouho a že třeba se to tento měsíc zadaří a že si můžu ještě užívat věcí, které mám ráda a pak jako těhule nebudu moct. Takže třeba vyrazím ven na kolečkové brusle a tak ![]()
Godaiva píše:
Ahojky holky, taky bych se k Vám ráda přidala, jestli nebude vadit… taky jsem přesně ve fázi, kdy sice ještě nezkoušíme tak dlouho (cca 4 měsíce), ale na druhou stranu už mírně panikařím (no, to je možná silné slovo), když ta mrcha červená pokaždé přijde… a chtěla jsem se Vás zeptat…taky občas máte takové myšlenky, jako že „sakra, každá jiná ženská si lehne vedle chlapa a už čeká trojčata.. a mně to nejde a nejde, proč zrovna jáááá???“
![]()
![]()
Občas mě takové myšlenky přepadnou… třeba v tom nejsem sama… Držím nám všem palce, abychom už co nejdřív našly ty vytoužené //…teda spíš, abychom už pociťovaly příznaky. Pěkný den všem.
vitam te
no tyhle myslenky mam porad a hlavne kdyz mi od kamaradek chodi jsem tehulka,cekame mimi … no to jsem jak na trni kdy uz konecne ja
ale je pravda ze diky tady holkam a diskuzim me zacalo to cekani bavit ![]()
Jane29 píše:
Godaiva
Tak tě tady vítám a neboj s těma myšlenkama jsem na tom podobně, občas mě to taky napadne, proč se jako nedaří už toho 3/4 roku, ale hned mě vzápětí napadne, že to vlastně ještě není tak dlouho a že třeba se to tento měsíc zadaří a že si můžu ještě užívat věcí, které mám ráda a pak jako těhule nebudu moct. Takže třeba vyrazím ven na kolečkové brusle a tak
jee tak to ja se tesim az mimi bude protoze na bruslich neumim brzdit
takze jedina ma zachrana bude kocarek s brzdama ![]()
Godaiva píše:
Ahojky holky, taky bych se k Vám ráda přidala, jestli nebude vadit… taky jsem přesně ve fázi, kdy sice ještě nezkoušíme tak dlouho (cca 4 měsíce), ale na druhou stranu už mírně panikařím (no, to je možná silné slovo), když ta mrcha červená pokaždé přijde… a chtěla jsem se Vás zeptat…taky občas máte takové myšlenky, jako že „sakra, každá jiná ženská si lehne vedle chlapa a už čeká trojčata.. a mně to nejde a nejde, proč zrovna jáááá???“
![]()
![]()
Ja se taky chcu pridat ![]()
kdyz sme se ouhodli ze konecne zacnem na mimcu pracovat tak sem mela takove tuseni ze to nepude hned jen tak. A taky se mi to potvrdilo. Zatim mame za sebou 3 neuspesne mesice. A ted asi aji ctvrty. MS ma prijit v patek, ale dneska sem mela ruzovej vytok. TAkze se mrcha rozhodla dorazit driv ![]()
Pralinkao
vitej mezi nadsene snazilky
no hlavne at uz je mrcha zase rychle pryc
predpokladam ze zatim taky nijak nemeris a nepocitas …asi si spolehala na prirodu vid
kazdopadne ted je nas zas o jednu vic
a doufam ze pristi mesic o dost min ![]()
lokofa píše:
Když nás bude víc, nebudem se bát MS nic.
lepe bych to nevystihla
![]()
http://www.sexuologie-brno.cz/…_teploty.pdf
holky našla další článek ohledně ovulky.
dobre jitro holky
doufam ze vsechny mely
noc a ted se budete potit a cekat se mnou
,zrovna premyslim jak se zabavit abych tech 9 dni do MS preckala
hezkej den vsem ![]()