Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
a měla jsi ovu vždy pravidelně nebo aspoň +- jeden den stejně?
v dubnu byla ovulka 16DC v květnu 14DC tak nevím, ale teď mě i bolí v podbřišku, také píchání a mám takové nafouknuté břicho. tak nevím
![]()
dobre pooledne
ja uz po robote a jsem uplne znicena byla jsem u doktora a jestli jsem si myslela ze ovu bude zitra ..tak me pekne setrel
prej zadne znamky chjoooo no nic hory si kazit nehodlam
takze ja to ted na tri dny balim a frcim za romantikou
holky vam vsem hodne stesti a snazivejch milacku a az se sem za par dni juknu at ctu jen sama pozitiva ![]()
jo a kdyz jsem zacala s tema vtipama tak tady jeden suchej je
potka nula osmicku a rika … jeee osmicko ty mas ale krasny pasek ![]()
to je tak syche az jsem se smala asi hodinu
faj dny ![]()
Téééda vy jste se rozkecaly.
Dva dny jsem od rána do odp. byla mimo a večer už se mi nic nechtělo.
Jen jsem nahlídla…
Zítra taky asi moc nebudu.
Dítka jsou sic na hromadě, Ada je totál KO (sopel, kašel…ale hnusnElda to chytla od něj a my s mužem od nich…
Ale ránop máme návštěvu a odpo má Adík rozloučení na zahradní slavnosti ve školce…takže o5 nebudu
Verčule píše:
jo a kdyz jsem zacala s tema vtipama tak tady jeden suchej je
potka nula osmicku a rika … jeee osmicko ty mas ale krasny pasek
to je tak syche az jsem se smala asi hodinu![]()
faj dny
Verčule, tak to je dobrý!!
![]()
Dobré ranko milé spolubojovnice ![]()
Přeji všem krásný a klidný den! ![]()
Hezké ráno,
Verčule že bych ten vtip doma zkusila? Včera jsem na to úplně zapomněla ![]()
krásné „stávkové“ ráno ![]()
dneska mám pocit, že je to tady, že se ovu dostavila, takže odpo skočím na přítele a řeknu mu ffftípek o nule a osmičce ![]()
a za 14 dní napíšu, jak byl fffftip úspěšný
![]()
ahoj holky,
jak jsem psala, dostala jsem to se spožděním 9 dnů, teď mám konec ms, ale od včera mě tak píchá v podbříšku ![]()
mmarket
tak to nás pak musíš informovat, já včera na vtip zapomněla, chtěla jsem si to natrénovat na ovu a tak nějak to v tom
úplně vyletělo z hlavy ![]()
No někdo má MS normálně třeba první 2 - 3 měsíce, co jsem slyšela, ale myslím, že to jsou spíš vyjímky, i když prej se to stává čím dál víc holkám
Já slyšela, že pokud je v těhotenství MS, tak je většinou o dost slabší a nebo jen špinění. Normální průběh je asi jen vyjimecne. Ale třeba zrovna ty budes ta vyjimka ![]()