Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
tady jsou mé testíky z minulého měsíce, druhý od spodu je pozitivní, ostatní ne
U toho tvýho bych řekla, že je ta testovací ještě silnější než ta kontrolní. Myslíš, že ten testík můžu vyfotit třeba ještě tak za 2hoďky? Píšou tam, že výsledek se má odečíst po 5minutách, pak že už to může být jinak. Zatím teda asi po půl hodině to vypadá pořád stejně. Takže bych to třeba vyfotila večer pokud to bude pořád stejný. Možná,že to na tom foťáku uvidím líp než ve skutečnosti. No a nebo až udělám zítra další tak budu mít srovnání.
já ty všechny testy taky nefotila hned, ale až za pár dní, holky je chtěli vidět a vidíš, jak je to krásně pořád poznat. Uvidíš zítra, jak ti vyjde testík a jak jsem řekla, pěkně se už snažte ![]()
někdy se ale nemusíš s testíkama trefit a ta silnější kontrolní se ti už nemusí ukázat a zítra už může být test negativní. Však zítra uvidíš, co ti vyjde
Když na ně kouknu z dálky tak jsou obě čárky stejný…asi moc zkoumám detaily, hlavně mi zarazilo, že by to bylo tak brzy. Zkusím to večer vyfotit a zítra testnu znova
a hlavně to dnes večer pojistím ![]()
Zkusila jsem to vyfotit telefonem, ale je to dost mizerně vidět. Já právě měla snad jen jednou v životě cyklus 28dní a pak vždycky víc, většinou 30.
po HA je to jinak, já měla kdysi dávno cykly 28, teď mám 31 dní. A řekla bych, že je pozitivní. Hupsněte na to a zítra ti to testík jen potvrdí, pokud bude negativní. Takže ovu bude za 12-48 hodin, tak máte ještě 2-3 dny na snažení ![]()
Tak díky za podporu
Ještě jsem si dneska říkala, jestli není moc brzy, že bych začla testovat až zítra. No a pokud zítra už opravdu pozitivní nebude, to bych taky mohla testovat dalších 20dní a nic…Jinak ještě jsem si dělala první testík hned po MS, protože mi bolelo v podbříšku a ten byl jasně negativní
Ještě se zeptám…ta fáze od ovu do MS (nemůžu si vzpomenout jak se jí říká) ta má nějaké stanovené rozmezí jak dlouho má trvat? Nebo může trvat libovolně dlouho? Jen by mě zajímalo, když bych měla teda ovu 12DC tak kolikátý den bych tak měla očekávat MS
Annnet píše:
Ještě se zeptám…ta fáze od ovu do MS (nemůžu si vzpomenout jak se jí říká) ta má nějaké stanovené rozmezí jak dlouho má trvat? Nebo může trvat libovolně dlouho? Jen by mě zajímalo, když bych měla teda ovu 12DC tak kolikátý den bych tak měla očekávat MS
MS většinou chodí v rozmezí od 12 dnu nahoru.
Luteálka by měla mít aspon 10 dnu, čím víc, tím líp.
damia píše:
tady jsou mé testíky z minulého měsíce, druhý od spodu je pozitivní, ostatní ne
Mas krasny ovu testiky. Je to nadhera najit tam dve silny carky, jeste kdyby pak ty dve byly i na TT testech ![]()
Jinak dneska uz spinim celej den, uz to neni ruzovej vytok rano(jako to bylo vcera), ale normalni spineni jako kdyz pred MS. Takze zejtra je to tu. Rikala sem si ze se na snazeni vyprdnu, ale je to jak droga ![]()
ahoj holky ![]()
tak koukám že si asi taky pořídim ovu testy jak to tady poyoruju asi to má smysl ![]()
jinak já dnes docela v pohodě ale mám děsný tlaky v podbříšku jakoby návaly
,a vůbec nejim nemám hlad
a to jindy snim vše co je poblíž
asi virus nějakej
ahoj holky ![]()
tak koukám že si asi taky pořídim ovu testy jak to tady poyoruju asi to má smysl ![]()
jinak já dnes docela v pohodě ale mám děsný tlaky v podbříšku jakoby návaly
,a vůbec nejim nemám hlad
asi virus nějakej
Verčule píše:
ahoj holky
tak koukám že si asi taky pořídim ovu testy jak to tady poyoruju asi to má smysl
jinak já dnes docela v pohodě ale mám děsný tlaky v podbříšku jakoby návaly,a vůbec nejim nemám hlad
asi virus nějakej
Zkus. Já je kombinovala s BT. ALe kupovala jsem je až po pár cyklech měření,abych věděla co a jak a vlastně spíš ze zvědavosti. Ted už je kupovat nebudu