Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
holky zkusíte mi poradit? podl hlenu jsem měla ovulku před dvěma dny(hodně táhlého a bílkového hlenu) al podle fertility nebyla ovulka žádná
,dnes mi stoupla teplota na 36,6.
tedy kdo se vyzná v grafech. čemu věřit grafu nebo hlenu?
magda82 píše:
holky zkusíte mi poradit? podl hlenu jsem měla ovulku před dvěma dny(hodně táhlého a bílkového hlenu) al podle fertility nebyla ovulka žádná,dnes mi stoupla teplota na 36,6.
Ahojky, no já bych ještě dva dny s tou teplotou počkala, jestli půjde ještě nahoru nebo jak se bude vyvíjet. Pokud půjde nahoru tak ovu podle mě byla před dvěma dny. Mrknu se ti na graf zítra a pozítří a uvidíme, ale podle mě máš našlápnuto na ovu před dvěma dny ![]()
magda82 píše:
holky zkusíte mi poradit? podl hlenu jsem měla ovulku před dvěma dny(hodně táhlého a bílkového hlenu) al podle fertility nebyla ovulka žádná,dnes mi stoupla teplota na 36,6.
MOhla být toho 21.6
mně dneska ty prsa nějak pnou víc než včera…
Jsem zkoušela hledat něco o otěhotnění s jedním vejsovodem a našla tohle
Otázka: Musíte se s jedním vejcovodem snažit ob měsíc?
Pokud vám byl v důsledku mimoděložního těhotenství odstraněn jeden vejcovod (což je velmi častá komplikace), rozhodně to neznamená, že byste mohla otěhotnět jen každý druhý měsíc. Vaječníky se v produkci vajíček nestřídají pravidelně. To znamená, že například pětkrát po sobě můžete ovulovat z pravého vaječníku a poté dvakrát po sobě z levého. Střídání vaječníků je zkrátka víceméně nahodilé. Navíc si vejcovod dokáže „stáhnout“ k sobě i vajíčko uvolněné z vaječníku, který se nenachází na jeho straně (například z pravého vaječníku si vajíčko může „stáhnout“ levý vejcovod). Otěhotnět tedy můžete, za příhodných podmínek, v podstatě každý měsíc.
Annnet píše:
No vidíš, tak to je superTřeba se zadařilo
No radši jsem to neměla vědět a pak ten daný měsíc na to nemyslela a mohlo být
holky zkusila jsem zdat na zítřejší den vyšší teplotu a vyznačilo to ovu toho 21.
![]()
takže pokud stoupne zítra aspoň o stupeň byla ovu
![]()
Jane29 píše:
lokofa Tak to je dobrá zpráva
Nevím no. u mě vím, že se to zatím celou dobu střídalo.
Znáš to, všechno je jednou poprvé a proč ne ,třeba tento měsíc to vyšlo, zrovna, když bys to čekala nejmíň. No koukám, že za 4 dny se to dozvíme. No tak doufám jen v ty nejlepší zprávy koncem týdne ![]()
ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!!
![]()
chtěla bych to umět brát tak s nadhledem jako on! ![]()
mmarket píše: ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!!![]()
chtěla bych to umět brát tak s nadhledem jako on!
magda82 píše:mmarket píše: ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!!![]()
chtěla bych to umět brát tak s nadhledem jako on!![]()
.tak to by mu ale pak mohl i umrznout, nemyslíš
![]()
![]()
![]()
?
no tak to néééééééé
co bych si pak počala???
![]()
mmarket píše:magda82 píše:no tak to néééééééémmarket píše: ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!!![]()
chtěla bych to umět brát tak s nadhledem jako on!![]()
.tak to by mu ale pak mohl i umrznout, nemyslíš
![]()
![]()
![]()
?
co bych si pak počala???
![]()