Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14777
23.6.11 10:35

holky zkusíte mi poradit? podl hlenu jsem měla ovulku před dvěma dny(hodně táhlého a bílkového hlenu) al podle fertility nebyla ovulka žádná :think: ,dnes mi stoupla teplota na 36,6.
tedy kdo se vyzná v grafech. čemu věřit grafu nebo hlenu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.6.11 10:41
magda82 píše:
holky zkusíte mi poradit? podl hlenu jsem měla ovulku před dvěma dny(hodně táhlého a bílkového hlenu) al podle fertility nebyla ovulka žádná :think: ,dnes mi stoupla teplota na 36,6.
tedy kdo se vyzná v grafech. čemu věřit grafu nebo hlenu?

Ahojky, no já bych ještě dva dny s tou teplotou počkala, jestli půjde ještě nahoru nebo jak se bude vyvíjet. Pokud půjde nahoru tak ovu podle mě byla před dvěma dny. Mrknu se ti na graf zítra a pozítří a uvidíme, ale podle mě máš našlápnuto na ovu před dvěma dny :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 10:44
magda82 píše:
tedy kdo se vyzná v grafech. čemu věřit grafu nebo hlenu?

MOhla být toho 21.6

• Citovat
  • Upravit
kofola3
23.6.11 11:21

mně dneska ty prsa nějak pnou víc než včera…
Jsem zkoušela hledat něco o otěhotnění s jedním vejsovodem a našla tohle

Otázka: Musíte se s jedním vejcovodem snažit ob měsíc?

Pokud vám byl v důsledku mimoděložního těhotenství odstraněn jeden vejcovod (což je velmi častá komplikace), rozhodně to neznamená, že byste mohla otěhotnět jen každý druhý měsíc. Vaječníky se v produkci vajíček nestřídají pravidelně. To znamená, že například pětkrát po sobě můžete ovulovat z pravého vaječníku a poté dvakrát po sobě z levého. Střídání vaječníků je zkrátka víceméně nahodilé. Navíc si vejcovod dokáže „stáhnout“ k sobě i vajíčko uvolněné z vaječníku, který se nenachází na jeho straně (například z pravého vaječníku si vajíčko může „stáhnout“ levý vejcovod). Otěhotnět tedy můžete, za příhodných podmínek, v podstatě každý měsíc.

• Citovat
  • Upravit
8086
23.6.11 11:30

Lokofa

No vidíš, tak to je super :-) Třeba se zadařilo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 11:39
Annnet píše:
No vidíš, tak to je super :-) Třeba se zadařilo :-)

No radši jsem to neměla vědět a pak ten daný měsíc na to nemyslela a mohlo být

• Citovat
  • Upravit
14777
23.6.11 11:56

díky holky, taky si to myslím, uvidíme zítra a pozítří :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.6.11 11:59

holky zkusila jsem zdat na zítřejší den vyšší teplotu a vyznačilo to ovu toho 21. :dance: :dance: :dance:
takže pokud stoupne zítra aspoň o stupeň byla ovu :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
23.6.11 12:27

lokofa Tak to je dobrá zpráva :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
23.6.11 12:35
Jane29 píše:
lokofa Tak to je dobrá zpráva :palec:

Nevím no. u mě vím, že se to zatím celou dobu střídalo.

• Citovat
  • Upravit
12803
23.6.11 12:38

Znáš to, všechno je jednou poprvé a proč ne ,třeba tento měsíc to vyšlo, zrovna, když bys to čekala nejmíň. No koukám, že za 4 dny se to dozvíme. No tak doufám jen v ty nejlepší zprávy koncem týdne :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
23.6.11 13:06

ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!! :cert: :pocitac:
chtěla bych to umět brát tak s nadhledem jako on! :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.6.11 13:16
mmarket píše: ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!! :cert: :pocitac:
chtěla bych to umět brát tak s nadhledem jako on! :zed:
:palec: :palec: .tak to by mu ale pak mohl i umrznout, nemyslíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
23.6.11 13:17
magda82 píše:
mmarket píše: ženy, dneska zase fffftípek mého milého přítele k mým teplotám! Já se tady nervuju, že mám anovulák a on mi řekne, ať si koupím nový teploměr, a nejlépe venkovní, že ten má i mínus!!! :cert: :pocitac:
:palec: :palec: .tak to by mu ale pak mohl i umrznout, nemyslíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?

no tak to néééééééé :lol: co bych si pak počala??? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.6.11 13:18
mmarket píše:
magda82 píše:
:palec: :palec: .tak to by mu ale pak mohl i umrznout, nemyslíš :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ?
no tak to néééééééé :lol: co bych si pak počala??? :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: no právě, když tě nabádá koupit venkovní :mrgreen: :mrgreen: :-P :-P :-P
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí