Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:šťastná to žena
to víš, že jsme to pojistili, my to jistíme celý cykluStejně by jsme to nevydrželi jen kolem ovulky a pak nic
Tak nám to problém nedělá
jen se nám hold nedaří, ale tento měsíc to kolem ovulky bylo fakt obden, tak uvidíme.
Taky to zatím jistíme obden, jsem zvědavá jak dlouho nám to vydrží ![]()
Annnet píše:
Taky to zatím jistíme obden, jsem zvědavá jak dlouho nám to vydrží
Tak to mi ne. Nám to casove abychom se doma potkali vychází tak dvakrát, třikrát do měsíce.
hmm, tak to my se doma vidíme denně a taky nám „TO“ vychází tak 2× do měsíce!
teď jsme teda hodili rekord, když kolem ovu to bylo obden, ale teď jsme zase nějak odpadli
![]()
mmarket píše:
hmm, tak to my se doma vidíme denně a taky nám „TO“ vychází tak 2× do měsíce!
teď jsme teda hodili rekord, když kolem ovu to bylo obden, ale teď jsme zase nějak odpadli![]()
Já to hlavně nechávám na manželovi. At přijde sám, aby si nemyslel, že ho do něčeho tlačím
hmm, tak v tom případě by u nás nebylo asi nic
![]()
sakra, začínám mít nějak „mokro“, snad se nežene mrcha ![]()
mmarket píše:
hmm, tak v tom případě by u nás nebylo asi nic![]()
sakra, začínám mít nějak „mokro“, snad se nežene mrcha
Já nevím, mě jen občas pobolívá podbřišek. Ale ms by měla být až tak pondělí nebo uterý
pralalinka píše:
Holky tak MS zatim nedorazila. A rano sem to uz nevydrzela a udelala si test cekala sem ze bude bilej ale je tam carka
Ale pridu si vic rozrusena nez kdyby tam nebyla.
Se bojim co bude, jestli to jeste dostanu nebo ne.
Od nedele me lehce poboliva v podbrisku ale spis niz a nekdy vic a nekdy min. A taky sem od pondeli spinila az do dnes.
Strasne rada bych to rekla mazelovi ale nevim jestli nemam jeste chvili pockat, co myslite?Ta carka je jeste silnejsi nejde to poradne vyfotit. Jevidet i z velky dalky.
držím palečky, ať čárka sílí ![]()
hezký den holky,
tak starší ukončil první třídu se samýma jedničkama a má už prázdniny, tak už to tu kluci spolu rozjeli ![]()
Já včera večer lehla, už vím, proč jsem měla ráno vyšší teplotu, když ovulka má být dnes. Něco na mě vlezlo, tak jsem se vypotila, je mi líp, ale třeští mě hlava. Ale večer to vypotím a už né sama
Odpoledne máme dětský den, tak mrknu až zítra
vypotit se na cizím těle - JO JO JO!!!! ![]()
tak si dejte záležet ![]()
tak hezký dětský den! ![]()
no, to jo, za chvíli prasknu ![]()
néé, fakt! Kde je? Verčooooooooo ![]()
pralalinka píše:
Holky tak MS zatim nedorazila. A rano sem to uz nevydrzela a udelala si test cekala sem ze bude bilej ale je tam carka
Ale pridu si vic rozrusena nez kdyby tam nebyla.
Se bojim co bude, jestli to jeste dostanu nebo ne.
Od nedele me lehce poboliva v podbrisku ale spis niz a nekdy vic a nekdy min. A taky sem od pondeli spinila az do dnes.
Strasne rada bych to rekla mazelovi ale nevim jestli nemam jeste chvili pockat, co myslite?Ta carka je jeste silnejsi nejde to poradne vyfotit. Jevidet i z velky dalky.
Tak ať sílí ![]()