Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
** Verčule**
Taky se dockas a ja zrovna cekala ze MS pride, vecer uz sem stresovala ze nam to nejde a ze se prcka nedockame.
NO ale zatim neni jeste vyhrano. Mam takove smisene pocity bojim se ze to jeste muze odejit. V pondeli mam prijit na kontrolu kuli tomu spineni.
Verčule píše:mmarket píše:já byla pracovně na fesťákuVerčule píše:ááááááááhoj!!damia píše:hola ne ne nebyla
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testovánímbohužel celej den v práci slušných 22 hodin na nohách jsem odpadla jak hruška
já tetstit nehodlám leda že se nedostaví mrška
a tu čekám teda nečekám 29.6.
že se taky ukážeš?
ty nečekáš 29.???? Já taky! Takže nečekáme spolu![]()
takže jsem nebyla na drátě
no super aspoň nás to nečekání bude víc bavit
já se ted cejtim všelijak ale asi únava včera to bylo peklo.
no a koukej něco udělat stou frekvencí![]()
![]()
no Verčule, to přikazuješ špatné osobě!
jsem ráda, že jsme se snažili aspoň v době ovu (která stejně nebyla) ![]()
Lenule27 píše:lokofa píše:Lenule27 píše:Proč??Já na něm nic divného nevidím
ahojte,pralalinko - týjo, závidím a přeju dohromady
holky, tento měsíc mám nějak divně graf …myslíte, že můžu věřit té vyznačené ovu? Já se domnívala že ji FF vyhodnotí až na 23.6. a už se smířila s tím, že jsme to tento měsíc zase prošvihli
jinak co se u nás týče sexu, tak je to jak na houpačceněkdy dlouho nic a pak pořád a pak zase dlouho nic…
zrovna na tvůj názor, jakožto zběhlé v problematice
, jsem čekala. No protože se mi zdá, že to je ovlivněno tím zadáním čípku a hlenu. Jenže s tím čípkem já si nejsem stopro jistá, že to hodnotím správně
nemám v tom praxi
no a všechny moje dosud měřené grafy (zkoušela jsem vždy jen tehdy, když jsem měla pocit, že potřebuju otěhotnět) a oba byly ukázkové - linie teplot, která rozděluje hodnoty před a po ovu byla vždy mezi, před ovu pokles, po ovu stoupání. žádný výkyvy, jaký tam mám teď.
tak to jen odpověď na to PROČ divnej
Asi je jasný, že obecně na něm nic není, ale pro mě teda divnej je a mám obavu, že to FF časem přehodnotí a posune. A takovej pocit jsem prostě předtím neměla, nebyl důvod…Ale jestli myslíš, že je OK a že čípek je jak píšou sekundární věc, tak super. Ale těžko říct…mám dojem, že teď to všechno nějak víc řeším, což asi moc dobrý nebude
![]()
Výkyv je běžný, nikdy nemá nikdo teploty v jedné rovině.
Co se týká zadáváním hlenu a čípku, dle toho graf není, ten je vyhodnocený jen dle teplot
mmarket píše:Verčule píše:no Verčule, to přikazuješ špatné osobě!mmarket píše:já byla pracovně na fesťákuVerčule píše:ááááááááhoj!!damia píše:hola ne ne nebyla
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testovánímbohužel celej den v práci slušných 22 hodin na nohách jsem odpadla jak hruška
já tetstit nehodlám leda že se nedostaví mrška
a tu čekám teda nečekám 29.6.
že se taky ukážeš?
ty nečekáš 29.???? Já taky! Takže nečekáme spolu![]()
takže jsem nebyla na drátě
no super aspoň nás to nečekání bude víc bavit
já se ted cejtim všelijak ale asi únava včera to bylo peklo.
no a koukej něco udělat stou frekvencí![]()
![]()
jsem ráda, že jsme se snažili aspoň v době ovu (která stejně nebyla)
Lokofa - no, to právě myslím není pravda. Ten graf na FF vyhodnocuje i na základě ostatních údajů…
Zkusím odmazat ty údaje nejdřív o čípku a pak o hlenu, co to udělá…ale fakt si myslím, že jen teploty do vyhodnocení nevstupují, jen jsou primární ![]()
pralalinka píše: ** Verčule**
Taky se dockas a ja zrovna cekala ze MS pride, vecer uz sem stresovala ze nam to nejde a ze se prcka nedockame.
NO ale zatim neni jeste vyhrano. Mam takove smisene pocity bojim se ze to jeste muze odejit. V pondeli mam prijit na kontrolu kuli tomu spineni.
neboj se nic
špinění je normální jsou i případy kdy ms normálně dorazí a přitom mimísek už je dávno spokojeně uhnízděnej
a jak dlouho jste se vlastně snažili?
Lenule27 píše:
Lokofa - no, to právě myslím není pravda. Ten graf na FF vyhodnocuje i na základě ostatních údajů…
Zkusím odmazat ty údaje nejdřív o čípku a pak o hlenu, co to udělá…ale fakt si myslím, že jen teploty do vyhodnocení nevstupují, jen jsou primární
EEE, na základě teplot. Čípek, hlen, ovu testy, medikaci, poznamky..to vsechno tam mas pro sebe
Leni kdybys měla ovu 23, tak ti to graf ještě nespočítal.
Obecně ale mně ff počítalo ovu vždy o den dřív než Wunch
Verčule píše:pralalinka píše: ** Verčule**neboj se nic
NO ale zatim neni jeste vyhrano. Mam takove smisene pocity bojim se ze to jeste muze odejit. V pondeli mam prijit na kontrolu kuli tomu spineni.špinění je normální jsou i případy kdy ms normálně dorazí a přitom mimísek už je dávno spokojeně uhnízděnej
a jak dlouho jste se vlastně snažili?
no kdyzto tak vezmu tak jen 4 mesice. Ale byla to nekonečně dlouha doba
Ale asi se zadarilo kuli ovu testum.
Lokofa - takže zjištění, při umazání údajů o čípku se nic nezměni, při umazání údajů o hlenu se vyznační ovu křivky ztratilo a při zadání vyšších teplot do následujících 2 dnů (37) se ovu posunula na 22.6. a po doplnění údajů o hlenu se křivka zase posunula zpět na 20.6.
Ale to je pořád dobrá zpráva, protože u hlenu jsem si jistá. Nijak ho nesleduju, ale ten co se udává jako plodný, ten nikdy nepřehlídnu ![]()
lokofa píše:
Leni kdybys měla ovu 23, tak ti to graf ještě nespočítal.
Obecně ale mně ff počítalo ovu vždy o den dřív než Wunch
hele, tak podle toho co jsem psala dřív, tak zadání hlenu to ovlivní hodně
na toho 22 nebo 23 to hodí pokud budu mít teploty následující dny okolo 37 a nebudu tam mít ty údaje o hlenu. Jakmile tam ten hlen dám, posune se to zpět na 20.6.
tož tak. No, tak uvidíme, no. Ale díky za konzultaci ![]()
Příspěvek upraven 24.06.11 v 13:52
takže z toho plyne ponaučení, že grafům nevěřit, věřit svému tělu a hlenu??? ![]()
no taky to tak vidim
já půjdu nakoupit příští měsíc ovu tesy a vezmu si příklad z pralinky
![]()
mmarket píše:
takže z toho plyne ponaučení, že grafům nevěřit, věřit svému tělu a hlenu???
no, spíš bych to brala tak, že teploty jsou prioritní a údaje o hlenu to jen jistí ![]()
Ale věřit tělu bude nejspíš to ono
hlavně to chce častější sex
![]()