Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4138
24.6.11 13:35

** Verčule**
Taky se dockas a ja zrovna cekala ze MS pride, vecer uz sem stresovala ze nam to nejde a ze se prcka nedockame.
NO ale zatim neni jeste vyhrano. Mam takove smisene pocity bojim se ze to jeste muze odejit. V pondeli mam prijit na kontrolu kuli tomu spineni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
24.6.11 13:37
Verčule píše:
mmarket píše:
Verčule píše:
damia píše:
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testováním
hola ne ne nebyla :-D bohužel celej den v práci slušných 22 hodin na nohách jsem odpadla jak hruška :lol: já tetstit nehodlám leda že se nedostaví mrška :-D a tu čekám teda nečekám 29.6. :-)
ááááááááhoj!! :mavam: že se taky ukážeš? :lol:
ty nečekáš 29.???? Já taky! Takže nečekáme spolu :mrgreen: :mrgreen:
já byla pracovně na fesťáku :cry: takže jsem nebyla na drátě :-D
no super aspoň nás to nečekání bude víc bavit :-P
já se ted cejtim všelijak ale asi únava včera to bylo peklo.
no a koukej něco udělat stou frekvencí :hug: :lol: :lol:

no Verčule, to přikazuješ špatné osobě! :mrgreen: jsem ráda, že jsme se snažili aspoň v době ovu (která stejně nebyla) :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.6.11 13:37
Lenule27 píše:
lokofa píše:
Lenule27 píše:
ahojte,

pralalinko - týjo, závidím a přeju dohromady :kytka:

holky, tento měsíc mám nějak divně graf …myslíte, že můžu věřit té vyznačené ovu? Já se domnívala že ji FF vyhodnotí až na 23.6. a už se smířila s tím, že jsme to tento měsíc zase prošvihli :think:

jinak co se u nás týče sexu, tak je to jak na houpačce :mrgreen: někdy dlouho nic a pak pořád a pak zase dlouho nic… 8-)
Proč??Já na něm nic divného nevidím

zrovna na tvůj názor, jakožto zběhlé v problematice :lol: , jsem čekala. No protože se mi zdá, že to je ovlivněno tím zadáním čípku a hlenu. Jenže s tím čípkem já si nejsem stopro jistá, že to hodnotím správně :oops: nemám v tom praxi :lol:

no a všechny moje dosud měřené grafy (zkoušela jsem vždy jen tehdy, když jsem měla pocit, že potřebuju otěhotnět) a oba byly ukázkové - linie teplot, která rozděluje hodnoty před a po ovu byla vždy mezi, před ovu pokles, po ovu stoupání. žádný výkyvy, jaký tam mám teď.
Asi je jasný, že obecně na něm nic není, ale pro mě teda divnej je a mám obavu, že to FF časem přehodnotí a posune. A takovej pocit jsem prostě předtím neměla, nebyl důvod…

tak to jen odpověď na to PROČ divnej :mrgreen: Ale jestli myslíš, že je OK a že čípek je jak píšou sekundární věc, tak super. Ale těžko říct…mám dojem, že teď to všechno nějak víc řeším, což asi moc dobrý nebude :roll: :lol:

Výkyv je běžný, nikdy nemá nikdo teploty v jedné rovině.
Co se týká zadáváním hlenu a čípku, dle toho graf není, ten je vyhodnocený jen dle teplot

• Citovat
  • Upravit
7199
24.6.11 13:41
mmarket píše:
Verčule píše:
mmarket píše:
Verčule píše:
damia píše:
holky, Verčule tu dnes ještě nebyla? Jsem zvědavá, jak dopadla s testováním
hola ne ne nebyla :-D bohužel celej den v práci slušných 22 hodin na nohách jsem odpadla jak hruška :lol: já tetstit nehodlám leda že se nedostaví mrška :-D a tu čekám teda nečekám 29.6. :-)
ááááááááhoj!! :mavam: že se taky ukážeš? :lol:
ty nečekáš 29.???? Já taky! Takže nečekáme spolu :mrgreen: :mrgreen:
já byla pracovně na fesťáku :cry: takže jsem nebyla na drátě :-D
no super aspoň nás to nečekání bude víc bavit :-P
já se ted cejtim všelijak ale asi únava včera to bylo peklo.
no a koukej něco udělat stou frekvencí :hug: :lol: :lol:
no Verčule, to přikazuješ špatné osobě! :mrgreen: jsem ráda, že jsme se snažili aspoň v době ovu (která stejně nebyla) :zed:
:-D :-D nemusí pršet jen když kape :lol: tak když se dočkáme budem nečekat další měsíc no :-D :-D neboj já tě v tom nenechám :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
24.6.11 13:42

Lokofa - no, to právě myslím není pravda. Ten graf na FF vyhodnocuje i na základě ostatních údajů…
Zkusím odmazat ty údaje nejdřív o čípku a pak o hlenu, co to udělá…ale fakt si myslím, že jen teploty do vyhodnocení nevstupují, jen jsou primární :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
24.6.11 13:42

díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
24.6.11 13:43
pralalinka píše: ** Verčule**
Taky se dockas a ja zrovna cekala ze MS pride, vecer uz sem stresovala ze nam to nejde a ze se prcka nedockame.
NO ale zatim neni jeste vyhrano. Mam takove smisene pocity bojim se ze to jeste muze odejit. V pondeli mam prijit na kontrolu kuli tomu spineni.

neboj se nic :palec: špinění je normální jsou i případy kdy ms normálně dorazí a přitom mimísek už je dávno spokojeně uhnízděnej :lol: a jak dlouho jste se vlastně snažili?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
24.6.11 13:43
Lenule27 píše:
Lokofa - no, to právě myslím není pravda. Ten graf na FF vyhodnocuje i na základě ostatních údajů…
Zkusím odmazat ty údaje nejdřív o čípku a pak o hlenu, co to udělá…ale fakt si myslím, že jen teploty do vyhodnocení nevstupují, jen jsou primární :think:

EEE, na základě teplot. Čípek, hlen, ovu testy, medikaci, poznamky..to vsechno tam mas pro sebe

• Citovat
  • Upravit
kofola3
24.6.11 13:45

Leni kdybys měla ovu 23, tak ti to graf ještě nespočítal.
Obecně ale mně ff počítalo ovu vždy o den dřív než Wunch

• Citovat
  • Upravit
4138
24.6.11 13:48
Verčule píše:
pralalinka píše: ** Verčule**
neboj se nic :palec: špinění je normální jsou i případy kdy ms normálně dorazí a přitom mimísek už je dávno spokojeně uhnízděnej :lol: a jak dlouho jste se vlastně snažili?

no kdyzto tak vezmu tak jen 4 mesice. Ale byla to nekonečně dlouha doba :-) Ale asi se zadarilo kuli ovu testum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
24.6.11 13:48

Lokofa - takže zjištění, při umazání údajů o čípku se nic nezměni, při umazání údajů o hlenu se vyznační ovu křivky ztratilo a při zadání vyšších teplot do následujících 2 dnů (37) se ovu posunula na 22.6. a po doplnění údajů o hlenu se křivka zase posunula zpět na 20.6.

Ale to je pořád dobrá zpráva, protože u hlenu jsem si jistá. Nijak ho nesleduju, ale ten co se udává jako plodný, ten nikdy nepřehlídnu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
24.6.11 13:52
lokofa píše:
Leni kdybys měla ovu 23, tak ti to graf ještě nespočítal.
Obecně ale mně ff počítalo ovu vždy o den dřív než Wunch

hele, tak podle toho co jsem psala dřív, tak zadání hlenu to ovlivní hodně :wink: na toho 22 nebo 23 to hodí pokud budu mít teploty následující dny okolo 37 a nebudu tam mít ty údaje o hlenu. Jakmile tam ten hlen dám, posune se to zpět na 20.6.

tož tak. No, tak uvidíme, no. Ale díky za konzultaci :wink:

Příspěvek upraven 24.06.11 v 13:52

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6399
24.6.11 13:52

takže z toho plyne ponaučení, že grafům nevěřit, věřit svému tělu a hlenu??? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
24.6.11 13:54

no taky to tak vidim :-D já půjdu nakoupit příští měsíc ovu tesy a vezmu si příklad z pralinky :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
24.6.11 13:54
mmarket píše:
takže z toho plyne ponaučení, že grafům nevěřit, věřit svému tělu a hlenu??? :think:

:mrgreen: no, spíš bych to brala tak, že teploty jsou prioritní a údaje o hlenu to jen jistí :lol:
Ale věřit tělu bude nejspíš to ono :mrgreen: hlavně to chce častější sex :jazyk: :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí