Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7199
22.6.11 19:58

asi tě okopíruju :lol: :palec: začnu měřit po dovolené protože tam kam já se chystám by se to fakt nedalo :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 19:59
Verčule píše:
asi tě okopíruju :lol: :palec: začnu měřit po dovolené protože tam kam já se chystám by se to fakt nedalo :-D

Dovču si tím nekomplikuj.

• Citovat
  • Upravit
17211
22.6.11 20:00

Annnet

luteální fáze po ovu je pořád stejná, tak si pohlídej, kolik dní bude teď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 20:00
damia píše:
luteální fáze po ovu je pořád stejná, tak si pohlídej, kolik dní bude teď

Neni. Mně se liší. Někdy jen o den, někdy o dva.

• Citovat
  • Upravit
17211
22.6.11 20:01

pralalinka

to byly ovu testíky z minulého měsíce, bohužel se nezadařilo, tak teď snad :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.6.11 20:04

Verčule

já první 3 měsíce jen měřila BT, až na ten třetí cyklus jsem si koupila ovu testíky a porovnávala s BT, jestli to fakt sedí a sedí :palec: Tak nejdřív začni s měřením, ať moc za ty testy neutratíš :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
22.6.11 20:06

Fakt? Já četla někde, že je pořád stejná a já ji teda fakt mám pokaždý 15 dní. Ale každej je jinej, tak opravuji, je +- stejná :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4138
22.6.11 20:07
damia píše:
to byly ovu testíky z minulého měsíce, bohužel se nezadařilo, tak teď snad :-D

No nam se to taky nepovedlo a to sme meli sex 4 dny pred 2 dny pred a v den ovulace. Tak priste dame toho sexu jeste vic :-P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 20:09
damia píše:
Fakt? Já četla někde, že je pořád stejná a já ji teda fakt mám pokaždý 15 dní. Ale každej je jinej, tak opravuji, je +- stejná :-D

Jo +- ano.
Podle mě je to většinou jen nějaký hormonální výkyv nebo nevím. Ženská není stroj, tak bych to i chápala

• Citovat
  • Upravit
kofola3
22.6.11 20:10

Včera mě po ránuý píchalo na levé straně někde tam dolejc, dneska pořád pobolívá podbřišek…
Doufám, že to nebude taz měnal uteálky a nedostanu ms už zítra

• Citovat
  • Upravit
7199
22.6.11 20:19

Damia
no určo to tak udělám i když bych nejraději testovala jen jednou a to po vynechání MS :lol: :lol:
je pravda že od ovulky jsem divná… ale asi spíš sugesce,jenže ted to vůbec ne a ne utíkat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
22.6.11 20:21
pralalinka píše:
damia píše:
to byly ovu testíky z minulého měsíce, bohužel se nezadařilo, tak teď snad :-D
No nam se to taky nepovedlo a to sme meli sex 4 dny pred 2 dny pred a v den ovulace. Tak priste dame toho sexu jeste vic :-P

ne ne nepřidávat nebo nebude dost pulců :lol: :lol: pěkně našetřit a pak vše naráz :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 20:21
Verčule píše:
Damia
no určo to tak udělám i když bych nejraději testovala jen jednou a to po vynechání MS :lol: :lol:
je pravda že od ovulky jsem divná… ale asi spíš sugesce,jenže ted to vůbec ne a ne utíkat :nevim:

Joo sugesce. Já ji mám ted taky. Bolí mě podbřišek, některé věci mi smrdí, možná cítím pnutí v prsou. (že by dusledek atb?) Přitom vím, že tento cyklus je pravděpodobnost nulová.

• Citovat
  • Upravit
7199
22.6.11 20:30

Lokofa
já se spíš bojim co to je :think: protože ta bolest v podbříšku je skutečná a ostatní jsem si asi přidala do mozkovny sama ale nevim co je sugesce a co pravda :lol: no mS mám jak hodinky takže 30 se rozhodne,i když dneska mi jeden zákazník řekl Veroniko nejte těhotná? jsem na něj koukla jako že jsem tlustá jo? a on ne ne na očích to poznám :lol: hmm čaroděj a nebo se chtěl vymotat s fopa :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
22.6.11 20:38

Veru tak bolest v podbřišku si asi nevsugeruješ, ta bud je nebo neni.
To ostatni mozna ano…nebo to je, ale ma to souvislost s uplně něčím jiným

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí