Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
asi tě okopíruju
začnu měřit po dovolené protože tam kam já se chystám by se to fakt nedalo ![]()
Verčule píše:
asi tě okopíruju![]()
začnu měřit po dovolené protože tam kam já se chystám by se to fakt nedalo
Dovču si tím nekomplikuj.
luteální fáze po ovu je pořád stejná, tak si pohlídej, kolik dní bude teď
damia píše:
luteální fáze po ovu je pořád stejná, tak si pohlídej, kolik dní bude teď
Neni. Mně se liší. Někdy jen o den, někdy o dva.
to byly ovu testíky z minulého měsíce, bohužel se nezadařilo, tak teď snad ![]()
já první 3 měsíce jen měřila BT, až na ten třetí cyklus jsem si koupila ovu testíky a porovnávala s BT, jestli to fakt sedí a sedí
Tak nejdřív začni s měřením, ať moc za ty testy neutratíš ![]()
Fakt? Já četla někde, že je pořád stejná a já ji teda fakt mám pokaždý 15 dní. Ale každej je jinej, tak opravuji, je +- stejná ![]()
damia píše:
to byly ovu testíky z minulého měsíce, bohužel se nezadařilo, tak teď snad
No nam se to taky nepovedlo a to sme meli sex 4 dny pred 2 dny pred a v den ovulace. Tak priste dame toho sexu jeste vic ![]()
damia píše:
Fakt? Já četla někde, že je pořád stejná a já ji teda fakt mám pokaždý 15 dní. Ale každej je jinej, tak opravuji, je +- stejná
Jo +- ano.
Podle mě je to většinou jen nějaký hormonální výkyv nebo nevím. Ženská není stroj, tak bych to i chápala
Včera mě po ránuý píchalo na levé straně někde tam dolejc, dneska pořád pobolívá podbřišek…
Doufám, že to nebude taz měnal uteálky a nedostanu ms už zítra
Damia
no určo to tak udělám i když bych nejraději testovala jen jednou a to po vynechání MS
![]()
je pravda že od ovulky jsem divná… ale asi spíš sugesce,jenže ted to vůbec ne a ne utíkat ![]()
pralalinka píše:damia píše:No nam se to taky nepovedlo a to sme meli sex 4 dny pred 2 dny pred a v den ovulace. Tak priste dame toho sexu jeste vic
to byly ovu testíky z minulého měsíce, bohužel se nezadařilo, tak teď snad
ne ne nepřidávat nebo nebude dost pulců
pěkně našetřit a pak vše naráz ![]()
Verčule píše:
Damia
no určo to tak udělám i když bych nejraději testovala jen jednou a to po vynechání MS![]()
je pravda že od ovulky jsem divná… ale asi spíš sugesce,jenže ted to vůbec ne a ne utíkat
Joo sugesce. Já ji mám ted taky. Bolí mě podbřišek, některé věci mi smrdí, možná cítím pnutí v prsou. (že by dusledek atb?) Přitom vím, že tento cyklus je pravděpodobnost nulová.
Lokofa
já se spíš bojim co to je
protože ta bolest v podbříšku je skutečná a ostatní jsem si asi přidala do mozkovny sama ale nevim co je sugesce a co pravda
no mS mám jak hodinky takže 30 se rozhodne,i když dneska mi jeden zákazník řekl Veroniko nejte těhotná? jsem na něj koukla jako že jsem tlustá jo? a on ne ne na očích to poznám
hmm čaroděj a nebo se chtěl vymotat s fopa
![]()
Veru tak bolest v podbřišku si asi nevsugeruješ, ta bud je nebo neni.
To ostatni mozna ano…nebo to je, ale ma to souvislost s uplně něčím jiným