Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
ale je to krásný pokles 6 DPO, to tak někdo má, jak jsem zkoumala grafy, tak ať je teplota pak jen vysoko ![]()
a je to moc nebo jen hnědý? Snad to přejde a nerozjede se ti ms ![]()
damia píše:
a je to moc nebo jen hnědý? Snad to přejde a nerozjede se ti ms
Já nevím, hnědé, červené…
já nikdy nešpinila, tak snad se to zastaví a mimís se udrží
damia píše:
Myslím, že to poznám jednoduše. Když bude čárka sílit.
Zatím je od rána silnější, než byla ráno z nezředěné moči
lokofa píše:damia píše:Myslím, že to poznám jednoduše. Když bude čárka sílit.
drzim palecky, ja sem tu taky nedavno psala o spineni, ale ja uz spinila 4 dny pred MS a prvni den jen ruzove a pak svetlounce hnede. Gynekolog mi rekl at si koupim Ascorutin. A ten zabral do dvou dnu.
pralalinka píše:lokofa píše:drzim palecky, ja sem tu taky nedavno psala o spineni, ale ja uz spinila 4 dny pred MS a prvni den jen ruzove a pak svetlounce hnede. Gynekolog mi rekl at si koupim Ascorutin. A ten zabral do dvou dnu.damia píše:Myslím, že to poznám jednoduše. Když bude čárka sílit.
No ty dva dny špinění počítám, co byly jako by před ms, co nepřišla.
Ascorutin jsem si nasadila včera.
lokofa
Ja spinila celkem 6 dnu. A MS nikde ![]()
Dneska sem byla na gynde kuli tomu spineni co uz prestalo, a nejaky naznaky na deloze sou ze by mohlo byt tehu. Tak mam prijit za 2 tydny.
Urcite ti to taky dopadne, tak pomalu gratuluju.
fakt, že by další těhu? A to ti ani krev nevzali, to by jsi věděla už zítra? A nestovala jsi? Teda holky, já jsem ví nervozní a nedočkavá než vy ![]()
damia píše:
fakt, že by další těhu? A to ti ani krev nevzali, to by jsi věděla už zítra? A nestovala jsi? Teda holky, já jsem ví nervozní a nedočkavá než vy
Ne, krev mi doktor nebral. A testik mam pozitivni uz od patku. Mam prijit za dva tydny, se do ty doby zblaznim
Testiku sem mela vic ruzne znacky, tak je to snad jisty.
Lokofo - a nechceš nám sem hodit fotečku testíku? Snad to bude dobrý, musí ![]()
Dva dny už je, dneska třetí…