Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
28.6.11 09:34
mmarket píše:
Verčule píše:
tak hele sousedka ted je ji 61 mi včera říkala že otěhotněla vždy na koníčka :palec: :palec: a jendou dokonce 5 dní po MS a koukni na Lokofu možno je všechno :lol: kanečkům zdar :cert: ale netestuješ ne?
testovala jsem včera - blbec :zed:

To nic neznamená. Já ještě předevčírem na testu neměla nic. Až včera

• Citovat
  • Upravit
6399
28.6.11 09:36

Verčo, tomu taky věřím, že musíš poslouchat signály svého těla, protože srovnávat se s tabulkama je na prd! :pocitac:
ale to moje buď vysílá strašně slabě a nebo mu jednoduše nerozumím - a to spíš! :zed:
takže už netestuju, jedu v tom s tebou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:37

Loky a ty jsi nečekala kdy? stejnak mám fakt děsnou radost z tebe a už sji to nahlásila doma? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:39
mmarket píše:
Verčo, tomu taky věřím, že musíš poslouchat signály svého těla, protože srovnávat se s tabulkama je na prd! :pocitac:
ale to moje buď vysílá strašně slabě a nebo mu jednoduše nerozumím - a to spíš! :zed:
takže už netestuju, jedu v tom s tebou :pankac: [/citac

tak to mám bejt hned se mi nečeká líp :-D a ne že mě v tom necháš :lol: :lol: zítra budou nervíky se nedostanu na net jen ráno a pak až ve čt večer :-? :-? takže budu nervozní za nás obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:40

sakra jsem to blbě napsala :pocitac: :zed: snad se přelouskáte

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 09:40
Verčule píše:
Loky a ty jsi nečekala kdy? stejnak mám fakt děsnou radost z tebe a už sji to nahlásila doma? :lol: :lol:

Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.

• Citovat
  • Upravit
6399
28.6.11 09:42
lokofa píše:
Verčule píše:
Loky a ty jsi nečekala kdy? stejnak mám fakt děsnou radost z tebe a už sji to nahlásila doma? :lol: :lol:
Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.

a kdy jsi objednaná k Dr.? 8-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 09:46

To slíbené foto

• Citovat
  • Upravit
kofola3
28.6.11 09:47
mmarket píše:
lokofa píše:
Verčule píše:
Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.
a kdy jsi objednaná k Dr.? 8-o

Nejsem. Dyt jsem psala, že je tam až ve čtvrtek.

• Citovat
  • Upravit
7199
28.6.11 09:48
lokofa píše:
Verčule píše:

no takže jsi testovala dřív :-D to ti závidim že jsi měla koleje :palec: mě to taky dráždí ale dneska budu v práci a zítra odjíždim takže ne a ne testovat až když nepřijde :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7199
28.6.11 09:48

lokofa¨ještě dotaz jakej test jsi použila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 09:49
Verčule píše:
lokofa píše:
Verčule píše:
no takže jsi testovala dřív :-D to ti závidim že jsi měla koleje :palec: mě to taky dráždí ale dneska budu v práci a zítra odjíždim takže ne a ne testovat až když nepřijde :lol:

No v podstatě netestovala.
Metřík nastavený na cyklus 27 dnu hlasil dělat test včera a včera jsem našla slabé //

• Citovat
  • Upravit
kofola3
28.6.11 09:49
Verčule píše:
lokofa¨ještě dotaz jakej test jsi použila?

Mamatest.

• Citovat
  • Upravit
7199
28.6.11 09:50

jéé to je paráda já je krásně vidim :palec: chci taky :-D :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
28.6.11 09:52
Verčule píše:
jéé to je paráda já je krásně vidim :palec: chci taky :-D :-D

Je to focený mobilem. Tak je to hnusný.

A manžel na to přišel tak, že mě viděl, jak se na tu fotku v jeho mobilu dívám. Jsem mu to chtěla říct, až podle doktroky

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex