Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Verčo, tomu taky věřím, že musíš poslouchat signály svého těla, protože srovnávat se s tabulkama je na prd! ![]()
ale to moje buď vysílá strašně slabě a nebo mu jednoduše nerozumím - a to spíš! ![]()
takže už netestuju, jedu v tom s tebou ![]()
Loky a ty jsi nečekala kdy? stejnak mám fakt děsnou radost z tebe a už sji to nahlásila doma?
![]()
mmarket píše:
Verčo, tomu taky věřím, že musíš poslouchat signály svého těla, protože srovnávat se s tabulkama je na prd!
ale to moje buď vysílá strašně slabě a nebo mu jednoduše nerozumím - a to spíš!
takže už netestuju, jedu v tom s tebou[/citac
tak to mám bejt hned se mi nečeká líp
a ne že mě v tom necháš
![]()
zítra budou nervíky se nedostanu na net jen ráno a pak až ve čt večer
![]()
takže budu nervozní za nás obě
Verčule píše:
Loky a ty jsi nečekala kdy? stejnak mám fakt děsnou radost z tebe a už sji to nahlásila doma?![]()
Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.
lokofa píše:Verčule píše:Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.
Loky a ty jsi nečekala kdy? stejnak mám fakt děsnou radost z tebe a už sji to nahlásila doma?![]()
a kdy jsi objednaná k Dr.? ![]()
mmarket píše:lokofa píše:a kdy jsi objednaná k Dr.?Verčule píše:Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.
Nejsem. Dyt jsem psala, že je tam až ve čtvrtek.
lokofa píše:Verčule píše:Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.
no takže jsi testovala dřív
to ti závidim že jsi měla koleje
mě to taky dráždí ale dneska budu v práci a zítra odjíždim takže ne a ne testovat až když nepřijde ![]()
Verčule píše:lokofa píše:no takže jsi testovala dřívVerčule píše:Minulý měsíc přišla ms po 26 dnech, jinak většinou po 27. Takže vlastně včera nebo dnes.
to ti závidim že jsi měla koleje
mě to taky dráždí ale dneska budu v práci a zítra odjíždim takže ne a ne testovat až když nepřijde
No v podstatě netestovala.
Metřík nastavený na cyklus 27 dnu hlasil dělat test včera a včera jsem našla slabé //
Verčule píše:
lokofa¨ještě dotaz jakej test jsi použila?
Mamatest.
Verčule píše:
jéé to je paráda já je krásně vidimchci taky
![]()
Je to focený mobilem. Tak je to hnusný.
A manžel na to přišel tak, že mě viděl, jak se na tu fotku v jeho mobilu dívám. Jsem mu to chtěla říct, až podle doktroky
To nic neznamená. Já ještě předevčírem na testu neměla nic. Až včera