Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Bekynka Tak to mě mrzí. Tak to můžem příští měsíc testovat spolu. Jak dlouhý máš cyklus?
Jo a zapomněla jsem od předchozi diskuze na nas přece Bumbrlik kašle těhotenský bacily ![]()
ahojte,
Jane, Bekynka - to mě mrzí moc moc moc. Takže příští měsíc ![]()
Holky, a myslíte, že jste měly později ovu?
Jane - tys myslím psala, že neměříš celý cyklus, je tak? A budeš mít stejnou taktiku nebo budeš měřit?
Já už asi měřit nebudu.
Tento měsíc neměřím, to nemá cenu vůbec.
A ten další se na to vykaslu asi taky.
Stejně chodím k dr na utz a pregnyl
jj zatím zůstávám u mé taktiky neměřit celý měsíc, i když mě to tento měsíc hezky pozlobilo, sle zatím to vycházelo
ovulka chodila 14 - 15 DC a pak hezky 27 - 28DC přišla MS no a dokonce i tento měsíc tomu tak nasvědčoval, že byla ovulka 14 DC, jen už teď ke konci ty teploty neseděli, protože mi teplota klesne vždy den předem a pak dostanu MS a tento cyklus mi klesla až dnes, ale to už MS mám a to hodně silnou, ale už mi naštěstí není
stejně jako ráno, tak bůh ví, co se to v mém těle odehrálo
Já jsem dobrala poslední lahvicku gynexu, tak přemýšlím, že zkusím ten femigard.Je to o něco levnější
lokofa Kdybych chodila k Dr na ultrazvuk, tak bych asi taky neměřila ![]()
Jane29 píše:
lokofa Kdybych chodila k Dr na ultrazvuk, tak bych asi taky neměřila
Tak já jen jestli nebyla ovu třeba dřív, než se k ní dostanu. Chodím vždycky 13dc.
aha tak 13 DC je docela pozdě ne? jak dlouhý máš cyklus? Čekala bych, že tam budeš chodit tak od 8-10DC
Jane29 píše:
aha tak 13 DC je docela pozdě ne? jak dlouhý máš cyklus? Čekala bych, že tam budeš chodit tak od 8-10DC
púroč tak brzo???
Cyklus mám 27 dný, 28 ms.
Tak 13dc na utz a pregnyl. Vajíčko mívám akortá 22mm
no, pokud víš kdy míváš ovulku a míváš cyklus pravidelný tak jo, ale jinak kdyby byl cyklus nepravidelný čekala bych fakt tak kolem 10DC od kdy můžeš mít ovulku, prostě aby jste to neprošvihli
A to se tam chodí jako každý den nebo obden?
Lenule27 píše:
ahojte,Jane, Bekynka - to mě mrzí moc moc moc. Takže příští měsíc
Holky, a myslíte, že jste měly později ovu?
Jane - tys myslím psala, že neměříš celý cyklus, je tak? A budeš mít stejnou taktiku nebo budeš měřit?
Já si myslím, že jsem později ovu měla, protože jsem to dostala až šestý den po termínu, ale těžko říct, čím to bylo. BT neměřím, protože jak už jsem tu psala, nechci se nervovat. Pokdu by se nám to do roka nepovedlo, tak to začnu řešit nějak více, ale doufám, že to nebude třeba ![]()
Bekynka - takže se snažíte o první miminko? ![]()
Jsem to právě flákala a spolíhala na obvykle pravidelnou ovu v 12-15 DC, navíc byl přítel v týhle době pryč
a já mám do dubna příštího roku rodičák. Takže pokud to „nestihneme“ v následujících 2-3 měsících, malá půjde do jeslí a já naklušu do práce
a pak nevím, jestli se mi bude ještě chtít
Když něco chci, tak to chci hned
![]()