Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1758
7.6.11 12:10
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Nellis, Jane29, Bekynkateda holky, jsem napnutá s vámi ať je to tam :wink:
Díky…ale pro tento měsíc zase ztrácím naději :-(
dokud ms nedojde, tak neztrácej naději :wink: já mám termín ms zítra, testy negativní, jsem smířená s dalším snažením, ale malilinkatá naděje ve mě pořád je :-D

Je pravda, že jsem tu četla, že někdy to je z testu poznat až dýl, ale azs mě znervoznuje, že někomu se to ukázalo už před MS či den po vynechání a tak… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
7.6.11 12:14
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
dokud ms nedojde, tak neztrácej naději :wink: já mám termín ms zítra, testy negativní, jsem smířená s dalším snažením, ale malilinkatá naděje ve mě pořád je :-D
Je pravda, že jsem tu četla, že někdy to je z testu poznat až dýl, ale azs mě znervoznuje, že někomu se to ukázalo už před MS či den po vynechání a tak… :nevim:

se ti nedivím, mě zase znervozňuje, že někdo má dušík už 9 DPO :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.6.11 12:15
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Je pravda, že jsem tu četla, že někdy to je z testu poznat až dýl, ale azs mě znervoznuje, že někomu se to ukázalo už před MS či den po vynechání a tak… :nevim:

Tohle všechno závisí na tom,kdy byla ovu. Kdo ji má cca 11-12dc má pozitivní test dřív. Kdž ji máš později, je pozitivní později.
Ale vetšinou oipravdu do max 15 dnu od oplodnení je vidět //

• Citovat
  • Upravit
1758
7.6.11 12:18
lokofa píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:
Tohle všechno závisí na tom,kdy byla ovu. Kdo ji má cca 11-12dc má pozitivní test dřív. Kdž ji máš později, je pozitivní později.
Ale vetšinou oipravdu do max 15 dnu od oplodnení je vidět //

No problem je, že já nevím kdy mám ovu. Zatím jsem to nijak nehrotila a nepřeměřovala, abych nebyla ze všeho ještě víc nervozní a snažíme se tak nějak pravidelně. No ale očividně asi budu muset taky začít měřit a poměřovat, jinak se načekám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.6.11 12:32

ahoj holky :mavam:
takže hurá na další měsíc, dnes dorazila MS :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
7.6.11 12:35
magda82 píše:
takže hurá na další měsíc, dnes dorazila MS :cert: :cert:

Maagdi, To mi je líto…
Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 12:36
damia píše:

Díky moc :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.6.11 12:38
bumbrlik píše:
magda82 píše:
Maagdi, To mi je líto…
Drž se :hug:

díky :kytka:
budu se držet.Jo a pošli nám pořádný TĚHU BACIL ať se tu konečně nakazíme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 12:40
Bekynka píše:
damia píše:
Bekynka píše:
damia píše:

Bekynka
Tak to jsme na tom stejně, mě to taky furt vrtá hlavou, proč má někdo // už před očekávanou MS a já furt nic. Dnes mám 6 den spoždění a ty testy už se taky bojim dělat. dělala jsem dva a oba dva ukázaly jen / a nikde ani náznak třeba po duchovy nebo tak. Takže teď jen poslušně čekám, jak to bude dál. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 12:41
magda82 píše:

Magti,
tak to je škoda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
7.6.11 12:42

v pohodě :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
7.6.11 12:44
damia píše:

nápodobně :-) včetně tebe, jak dopodadneš :lol:

Já se teď utěšuju tím, že březen je takovej víc jarní, že to s miminkem bude jednodušší :mrgreen:
Hlavně si teď nerozeštvat přítele, aby si to nerozmyslel. A ještě mám teď v červnu narozky, tak je aspoň budu moct oslavit :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 12:48

Lenule27,
ale jestli to vyšlo, tak to bude ten nejpěknější dárek k narozkám, co jste si s přítelem mohli přát :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
7.6.11 13:25
Jane29 píše:
Lenule27,
ale jestli to vyšlo, tak to bude ten nejpěknější dárek k narozkám, co jste si s přítelem mohli přát :palec:

u mě nevyšlo nic, od včera mám MS :-) Ale já s tím tento měsíc fakt nepočítala, vlastně jsem jen doufala v malý zázrak. Neměřila jsem, ovu jsem jen odhadla a i tak jsem věděla, že snažení v inkriminovanou dobu prostě nebylo. Jestli, tak 2-3 dny předtím a pak dlouho nic. Takže tak…teď jen budu doufat, že se věci zůstanouo při starým a přítel si to nerozmslí :mrgreen: páč teď už jsem se na to miminko upnula, když už jsme se rozhodli, že do toho půjdem 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 13:28

a :oops: Jsem asi blbě četla já myslela, že jsi na tom pořád stejně jako já, že jsi to měla dostat a pořád nic. A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí