Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2587
6.6.11 17:32

Holky, když to tak počítam, tak aj já by jsem teďka (ne)čekala na MS :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
6.6.11 22:01
damia píše:
Jane29, Lenule 27držím mooooc palečky, ať z toho čekání vyjdou krásný // :palec:

u mě už jsou palečky zbytečný, odpo to přišlo červené na bílým :roll: Takže se budu těšit na další testovací mánii :mrgreen: Koneckonců, to třetí bude zřejmě poslední, tak si to alespoň pořádně užiju 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 06:42

krasne rano holky,
**Lenule29 ** tak to me mrzi priste se vam to treti mimco urcite povede.
Jinak u me stav zatim bezezmeny BT dnes 37.0 tak jsem zvedava cim dal vic jak to se mnou je, ale testu se po tech predchozich dvou bojim :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.6.11 08:00

Dobré ránko :mavam:

Fuj tam je nechutné vedro už tedka

• Citovat
  • Upravit
5301
7.6.11 08:09

Dobré raníčko :mavam: Tak včerejšího ducha viděl i můj drahý :pocitac: ,ale dneska ráno na testu jen takový stínek :think: Ale ms nikde,tak snad..Je mi z toho do breku:((

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 08:23
Nelliss píše:
Dobré raníčko :mavam: Tak včerejšího ducha viděl i můj drahý :pocitac: ,ale dneska ráno na testu jen takový stínek :think: Ale ms nikde,tak snad..Je mi z toho do breku:((

Ahojky, neboj to bude dobrý, zkus další testík až za dva dny, ono i když si uděláš dva testy ve stejnou dobu tak ty růžový čárky můžou mít každá trošku jiný odstín a pokud je to jen dušík, tak na něm to je hodně znát.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
7.6.11 08:29

Děkuji..No má polovička mě taky uklidňuje,že je naděje a že zítra nebo pozítří se čárky objeví!A co ty?????Taky jsem na tebe mooc zvědavá!!!Mrcha furt nikde?????Nás to pěkně napíná,viď??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.6.11 08:33
Nelliss píše:
Děkuji..No má polovička mě taky uklidňuje,že je naděje a že zítra nebo pozítří se čárky objeví!A co ty?????Taky jsem na tebe mooc zvědavá!!!Mrcha furt nikde?????Nás to pěkně napíná,viď??

A kdy byla ovu víš?

• Citovat
  • Upravit
kofola3
7.6.11 08:33
Nelliss píše:

A kdy byla ovu víš?

• Citovat
  • Upravit
12803
7.6.11 08:34

jj napíná nás jako hrom :cert: Mrcha nikde tuky tuk, zítra budu mít týden spoždění, ale naději mi dává ta má BT. Testit budu až v pátek. Na testu v neděli jsem měla jen / a tak raděj počkám těch 5 dní a uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
7.6.11 08:37

No co jsem tak vypozorovala,dle hlenu tak asi týden před ms..To znamená,že bych dnes byla 11DPO.Tak si říkám,že bych dnes koupila Clear Blue,ten digitální a i s indikátorem početí.Co myslíte?Žiju v zahraničí,takže s těma testama je to tady takové na prd.Vím houby,kterej :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
7.6.11 08:39

Jane29
jj napíná nás jako hrom Mrcha nikde tuky tuk, zítra budu mít týden spoždění, ale naději mi dává ta má BT. Testit budu až v pátek. Na testu v neděli jsem měla jen / a tak raděj počkám těch 5 dní a uvidíme

No tak pokud mrcha není,tak je to fajn!!!!!!Třeba jsi měla ovulku posunutou,nebo máš nízkou hladinu HCG!Neztrácejme naději :-) Třeba se za pár dní budem radovat spolu :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.6.11 08:39
Nelliss píše:
No co jsem tak vypozorovala,dle hlenu tak asi týden před ms..To znamená,že bych dnes byla 11DPO.Tak si říkám,že bych dnes koupila Clear Blue,ten digitální a i s indikátorem početí.Co myslíte?Žiju v zahraničí,takže s těma testama je to tady takové na prd.Vím houby,kterej :zed:

ja bych ho už nekupovala.
Max opravdu,když vím,že jsem těhu.

• Citovat
  • Upravit
5301
7.6.11 08:46
lokofa píše:
Nelliss píše:
No co jsem tak vypozorovala,dle hlenu tak asi týden před ms..To znamená,že bych dnes byla 11DPO.Tak si říkám,že bych dnes koupila Clear Blue,ten digitální a i s indikátorem početí.Co myslíte?Žiju v zahraničí,takže s těma testama je to tady takové na prd.Vím houby,kterej :zed:
Max opravdu,když vím,že jsem těhu.

No jo,ale jak mám vědět,že jsem těhu :mrgreen: No si říkám,že ten test zachycuje brzy,ukazuje se tam už 1-2 týden..tak si říkám…že kdyby jo,tak by třeba ukázal.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.6.11 08:56
Nelliss píše:
lokofa píše:
Nelliss píše:
Max opravdu,když vím,že jsem těhu.
No jo,ale jak mám vědět,že jsem těhu :mrgreen: No si říkám,že ten test zachycuje brzy,ukazuje se tam už 1-2 týden..tak si říkám…že kdyby jo,tak by třeba ukázal.. :nevim:

No ale ten 1-2 tydny je od pocetí.takže stejně je to 25 citlivost.
Vydrž…nebo citlivost 10

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí