Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Holky, když to tak počítam, tak aj já by jsem teďka (ne)čekala na MS ![]()
damia píše:
Jane29, Lenule 27držím mooooc palečky, ať z toho čekání vyjdou krásný //
u mě už jsou palečky zbytečný, odpo to přišlo červené na bílým
Takže se budu těšit na další testovací mánii
Koneckonců, to třetí bude zřejmě poslední, tak si to alespoň pořádně užiju ![]()
krasne rano holky,
**Lenule29 ** tak to me mrzi priste se vam to treti mimco urcite povede.
Jinak u me stav zatim bezezmeny BT dnes 37.0 tak jsem zvedava cim dal vic jak to se mnou je, ale testu se po tech predchozich dvou bojim ![]()
Dobré raníčko
Tak včerejšího ducha viděl i můj drahý
,ale dneska ráno na testu jen takový stínek
Ale ms nikde,tak snad..Je mi z toho do breku:((
Nelliss píše:
Dobré raníčkoTak včerejšího ducha viděl i můj drahý
,ale dneska ráno na testu jen takový stínek
Ale ms nikde,tak snad..Je mi z toho do breku:((
Ahojky, neboj to bude dobrý, zkus další testík až za dva dny, ono i když si uděláš dva testy ve stejnou dobu tak ty růžový čárky můžou mít každá trošku jiný odstín a pokud je to jen dušík, tak na něm to je hodně znát.
Děkuji..No má polovička mě taky uklidňuje,že je naděje a že zítra nebo pozítří se čárky objeví!A co ty?????Taky jsem na tebe mooc zvědavá!!!Mrcha furt nikde?????Nás to pěkně napíná,viď??
Nelliss píše:
Děkuji..No má polovička mě taky uklidňuje,že je naděje a že zítra nebo pozítří se čárky objeví!A co ty?????Taky jsem na tebe mooc zvědavá!!!Mrcha furt nikde?????Nás to pěkně napíná,viď??
A kdy byla ovu víš?
Nelliss píše:
A kdy byla ovu víš?
jj napíná nás jako hrom
Mrcha nikde tuky tuk, zítra budu mít týden spoždění, ale naději mi dává ta má BT. Testit budu až v pátek. Na testu v neděli jsem měla jen / a tak raděj počkám těch 5 dní a uvidíme
No co jsem tak vypozorovala,dle hlenu tak asi týden před ms..To znamená,že bych dnes byla 11DPO.Tak si říkám,že bych dnes koupila Clear Blue,ten digitální a i s indikátorem početí.Co myslíte?Žiju v zahraničí,takže s těma testama je to tady takové na prd.Vím houby,kterej ![]()
Jane29
jj napíná nás jako hrom Mrcha nikde tuky tuk, zítra budu mít týden spoždění, ale naději mi dává ta má BT. Testit budu až v pátek. Na testu v neděli jsem měla jen / a tak raděj počkám těch 5 dní a uvidíme
No tak pokud mrcha není,tak je to fajn!!!!!!Třeba jsi měla ovulku posunutou,nebo máš nízkou hladinu HCG!Neztrácejme naději
Třeba se za pár dní budem radovat spolu ![]()
Nelliss píše:
No co jsem tak vypozorovala,dle hlenu tak asi týden před ms..To znamená,že bych dnes byla 11DPO.Tak si říkám,že bych dnes koupila Clear Blue,ten digitální a i s indikátorem početí.Co myslíte?Žiju v zahraničí,takže s těma testama je to tady takové na prd.Vím houby,kterej
ja bych ho už nekupovala.
Max opravdu,když vím,že jsem těhu.
lokofa píše:Nelliss píše:ja bych ho už nekupovala.
No co jsem tak vypozorovala,dle hlenu tak asi týden před ms..To znamená,že bych dnes byla 11DPO.Tak si říkám,že bych dnes koupila Clear Blue,ten digitální a i s indikátorem početí.Co myslíte?Žiju v zahraničí,takže s těma testama je to tady takové na prd.Vím houby,kterej
Max opravdu,když vím,že jsem těhu.
No jo,ale jak mám vědět,že jsem těhu
No si říkám,že ten test zachycuje brzy,ukazuje se tam už 1-2 týden..tak si říkám…že kdyby jo,tak by třeba ukázal.. ![]()
Nelliss píše:lokofa píše:No jo,ale jak mám vědět,že jsem těhuNelliss píše:ja bych ho už nekupovala.
Max opravdu,když vím,že jsem těhu.No si říkám,že ten test zachycuje brzy,ukazuje se tam už 1-2 týden..tak si říkám…že kdyby jo,tak by třeba ukázal..
No ale ten 1-2 tydny je od pocetí.takže stejně je to 25 citlivost.
Vydrž…nebo citlivost 10