Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,chtěla bych se přidat do klubu.Chodím tady načumovat,byla jsem už v min.diskuzi načumovat:)Jsem na tom úplně stejně jako vy!Snažíme se 4 měsíc.Každý měsíc příznaky a v termínu ms.Tentokrát měla přijít mrcha v pátek a nic..Křeče v podbřišku,bolestivé prsa,jinak nic.Tak jsem dělala před chvílí test a sněhobílo
Takže asi taky bez šance.Takže jedu s vámi dál..A novým těhulkám velká gratulace
..
Vítej mezi náma Nelliss a neboj spolu tu mrchu odeženem nejmíň na 9 měsíců ![]()
Nelliss píše:
Ahoj holky,chtěla bych se přidat do klubu.Chodím tady načumovat,byla jsem už v min.diskuzi načumovat:)Jsem na tom úplně stejně jako vy!Snažíme se 4 měsíc.Každý měsíc příznaky a v termínu ms.Tentokrát měla přijít mrcha v pátek a nic..Křeče v podbřišku,bolestivé prsa,jinak nic.Tak jsem dělala před chvílí test a sněhobíloTakže asi taky bez šance.Takže jedu s vámi dál..A novým těhulkám velká gratulace
..
ahoj, vítám tě mezi námi ![]()
Jane29,já doufám,že ještě šance je!Třeba byla později ovulka??3 dny meškání není zas tak moc,co?? ![]()
Děkuji za přivítání:))
Já si myslím, že dokud nepřijde MS, tak šance je vždy. Třeba já měla dostat MS ve středu a zatím taky nic a na testu taky sněhobílo, ale tak nějak vnitřně pořád doufám, že se zadařilo, jen mě štve, že pořád nevím na čem jsem. Jo a příznaky , tak ty nemám tento měsíc vůbec žádný nepočítám-li meškající MS. nemít ji napsaou v kalendáři, tak ani pomalu nevím, že ji nemám čekat ![]()
No já teď šla kouknout na ten svůj testík a mám pocit,že tak vylezl dušík
No,ovšem nevím,zda-li to není už halucinace:)
Nelliss píše:
No já teď šla kouknout na ten svůj testík a mám pocit,že tak vylezl dušíkNo,ovšem nevím,zda-li to není už halucinace:)
Tak to zkus za dva dny ráno znovu a uvidíš. držím ![]()
já ty svoje sněhobílí testy napřed roztrhala a pak vyhodila
A malinko jsem si tak zpravila náladu ![]()
No pokud nepřijde mrcha tak testnem spolu za dva dny,ju?A tentokrát testnu ráno!
Nelliss píše:No pokud nepřijde mrcha tak testnem spolu za dva dny,ju?A tentokrát testnu ráno!
já chtěla testovat až v pátek, protože už jsem dva testy dělala, ale je možný, že to nevydržím, protože ta nevědomost je hrozná. Nevím kterej blázen vymyslel větu: „nevědomost je blažená“ toho bych vraždila ![]()
Nellis Doufám, že na nás ve středu nezapomeneš a budeš nás informovat o výsledku.
tak holky já se pro dnešek loučím. Tak
a zítra podám zase informace o průběhu
Jane29 píše:
tak jestli se nezadařilo náhodou teď tak na dovolený se to určitě povede
Ahojíček ![]()
Aj já sem otěhotněla na dovolené ![]()
Takže Ty musíš taky ![]()
Sine ![]()
No, mam secelkem dobře.
Mám nevolnosti, tak to není nic příjemného a už bych si to chtěla užít.
Ten 1.trimestr je náročný, i ten strach aby se mimíšek udržel a tak…
Ale jinak super
Jsem v devátem týdnu, takže ještě tři týdny a bude už jen malé riziko ![]()
Amelie:
No gratuluji!!!!!!!
Konečně ![]()
Pěkně si nás napínala ![]()
Ať vám to holky dobře dopadne všechno ![]()
Určitě napíšu!!!!Pořád koukám na toho svého dušíka a jen doufám,že za dva dny bude dálnice:)
I Tobě Jane držím
..Určo nám to vyjde!!!!Nám v
šem!!