Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
6.6.11 13:35
lokofa píše:
damia píše:
ahoj holky, nezlobte se, že vás tu tak napínám, byla jsem dopo u kámošky se trochu odreagovat :-D Testík bohužel sněhobílý, takže komu to nevyšlo, tak je mi to moc líto a snažím se s vámi dál :-D
Ještě máš čas.

si myslím, že to nevyšlo, aspoň dušík by tam byl, jsem dnes už 14 DPO a taky mě bolí podbřišek jako před ms, takže ve středu dojde a frčím dál s váma :mrgreen: Nejlepší na tom je, že příští testovací období budu na dovolené, tak si odpočinu od testování :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.6.11 13:36

tak jestli se nezadařilo náhodou teď tak na dovolený se to určitě povede :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 13:49

Jane29, Lenule 27

držím mooooc palečky, ať z toho čekání vyjdou krásný // :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.6.11 13:50
damia píše:
Jane29, Lenule 27držím mooooc palečky, ať z toho čekání vyjdou krásný // :palec:

děkujem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 13:51
Jane29 píše:
Damia přesně jak píše Lokofa ještě máš čas a navíc každý těhotenství je jiný, třeba ti to taky vyšlo

už to beru sportovně a počítám s ms, frčím s lokofou a magdou dál :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 13:53
Jane29 píše:
tak jestli se nezadařilo náhodou teď tak na dovolený se to určitě povede :palec:

ovulku mám naštěstí před dovolenou, jinak by ani snažení nebylo. No dovedete si představit naše snažení se dvěma dětmi a tchýní :mrgreen: no co by z toho vzešlo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
6.6.11 13:59
damia píše:
Jane29 píše:
tak jestli se nezadařilo náhodou teď tak na dovolený se to určitě povede :palec:
ovulku mám naštěstí před dovolenou, jinak by ani snažení nebylo. No dovedete si představit naše snažení se dvěma dětmi a tchýní :mrgreen: no co by z toho vzešlo :mrgreen:

Z takového adrenalinu by třeba zrovna byla dvojčata! :mrgreen: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.6.11 13:59

šak tchýni dáš hlídat děti a s manželem se potajnu vytratíte :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
6.6.11 14:00
damia píše:
Jane29 píše:
Damia přesně jak píše Lokofa ještě máš čas a navíc každý těhotenství je jiný, třeba ti to taky vyšlo
už to beru sportovně a počítám s ms, frčím s lokofou a magdou dál :mrgreen:

Joo jenže já jsem měsíc mimo provoz

• Citovat
  • Upravit
17211
6.6.11 14:02
Sine1 píše:
damia píše:
Jane29 píše:
ovulku mám naštěstí před dovolenou, jinak by ani snažení nebylo. No dovedete si představit naše snažení se dvěma dětmi a tchýní :mrgreen: no co by z toho vzešlo :mrgreen:
Z takového adrenalinu by třeba zrovna byla dvojčata! :mrgreen: :lol: :lol:

tak to je radši střihnem doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:03
Jane29 píše: šak tchýni dáš hlídat děti a s manželem se potajnu vytratíte :mrgreen:

tchýni beru na dovolenou a ne na hlídání dětí :mrgreen: tak doufám, že ms ve středu pěkně podle plánu dorazí, ať stihnem snažení ještě doma :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:05
lokofa píše:
damia píše:
Jane29 píše:
už to beru sportovně a počítám s ms, frčím s lokofou a magdou dál :mrgreen:
Joo jenže já jsem měsíc mimo provoz

hele, nikde nemám psaný, že to příště vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
6.6.11 14:06

tak jsem si zkoušela tu Jonášovu metodu, píše že mám plodný den 12.6., to teda nestihnu ani omylem 8-o Moc na tyhle výpočty nejsem, ale vychází to někomu rozumně?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
6.6.11 14:10

no ja na ty výpočty takhle na netu taky nejsem jsem to zkoušela včera z hecu jen, že jsem to viděla, ale výsledek už si nepamatuju přijde mi to stejný, jak jsem kdesi na netu narazila na výpočet pohlaví dítěte dle poslední MS. Příroda si to stejně nakonec zařídí podle svýho :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
6.6.11 14:14

Ahoj holky,
tak jsem se po minulém neúspěchu zapřísahála, že to přestávám řešit a že nebudu chodit nějakou dobu ani sem, protože jsem pak ještě nervoznější… :zed:
No a jsem tu zase :lol:
Mám třetí den zpoždění, ale pro test stále nespěchám, jelikož se bojím, že budu zase zklamaná.
Co se příznaků týče, tak mě pobolívají prsa (ale ne jako vždy před MS bolestivé bradavky, spíš cítím jakési napětí). Sem tam mě píchne v břiše, jakoby spíš na pravém vaječníku. No a jinak tak nějak asi nic. Takže kdo se v tom má vyznat :lol: :zed:
Jediné co mě těší je, že už si přestávám příznaky vsugerovávat, protože z minlých měsíců bych byla těhotná snad 150 x :lol:
Chci vyčkat do čtvrtka, jestli mrcha nepříjde a pak to testnout…ale nevím nevím…
A všem ostatním držím pěsti :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital