Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
no mám doma mamatesty 10. Takže jsem testla těma. Tak Amelielie šup šup pro testíky já jsem tak napnutá, jak kdybych si je dělala sama ![]()
Jane29 píše:
no mám doma mamatesty 10. Takže jsem testla těma. Tak Amelielie šup šup pro testíky já jsem tak napnutá, jak kdybych si je dělala sama
My opět sedíme doma.
Přes víkend byl Adamek u tchýně, včera jsme stavěli bazén, grilovali…celou dobu v pohodě a před půlnocí ho slyším z postele jak se nadavuje a všechno letělo ven.
Pozvracel celou postel, polštář..prostě všechno. Tak jsem si ho dneska nechala doma.
Sice vypadá, že je ok, ale jistota je jistota.
jasně jistota je jistota. to sluníčko by mu asi neudělalo dobře. Tak ať už je vpohodě a můžete zas vyrazit ven.
Jane29 píše:
jasně jistota je jistota. to sluníčko by mu asi neudělalo dobře. Tak ať už je vpohodě a můžete zas vyrazit ven.
Ráda bych odpo aspoň na chvilku.
To je furt něco. Angína, neštovice, ted zvrací… ![]()
Jane29 píše:
a nedostal třeba úpal v sobotu a v neděli bylo pěkný vedro.
Myslím, že ne.
V sobotu byli dopo v lese, přez oběd doma (to jsem tam byla i já)a na zahradu jsme šli až později a pak se zatáhlo a pršelo.
Včera byli chvíli dopo(ale má čepici¨)a odpo, ven jsme šli až kolem třetí.
No dneska si prostě dáchne. Pujdem odpo, kolem čtvrté aspon na chvíli.
Musíme dořešit pískovou filtraci. Koupili jsme v sobotu pískovku,včera zapojovali a volala brácha, že z ní teče voda
jasně na chvilku vyvětrat se musí.
A ta písková filtrace, to je prosím tě co? Mě napadlo jen, že to z vody filtruje písek, ale to je asi blbost ne?
Jane29 píše:
jasně na chvilku vyvětrat se musí.A ta písková filtrace, to je prosím tě co? Mě napadlo jen, že to z vody filtruje písek, ale to je asi blbost ne?
Je to filtrace do bazénu.
Je bud kjartusová nebo písková - je to vlastně čistička vody
no to blahopřeju ty už jsou teda ukázkový
Tak na nás hezky zakašli ty těhu bacili
amelielie píše:
Holky, tak jsou tam // … teď jsem testla v práci![]()
gratuluju a závidím. ![]()
kéž by. Ale dr upozornovala, že to bude trvat dýl.
I ELinka nám trvala dva roky a to jsem měla oba vejcovody.