Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
dík
no byla bych moc ráda po tom 3/4 roku snažení. A co ty, už ti zbývají jen dva dny do testování. DOufám, že nas nebudeš napínat stejně dlouho jako Amelielie ![]()
mám
ale asi zítra testnu, když nic, tak aspoň vím, že ms ve středu přijde
jsi měla pozitivní TT den předem u posledních dvou těhotenství? Já jen že jsi si jistá tou MS. Mě dává malou naději ta moje BT.
tou ms jsem si jistá podle posledních dvou grafů, vždy po 15 dnech od ovulky přišla. U prvního jsem netestovala, šla jsem až asi po 3 týdnech meškání k mudr na krev. U druhýho jsem testila tuším 13 DPO
a jak jsem testila u druhýho, tak ten den jsem měla BT 36,9, pak stoupala, proto se teplotou řídit nemůžu. I teď jsem měla poslední 2 měsíce v den ms nebo den před ms teplotu 37
neházej flintu do žita. dokud se MS neobjeví tak naděje je pořád.
já třeba příznaky taky žádny ani na MS ani na těhotenství, ale ještě jsem taky flintu do žita nehodila.Ráno mě sice ten test trochu dostal, ale BT mě drží v naději.
tak snad tě brzy testík mile převapí a ms nepřijde hoooodně dlouho ![]()
no snad mě překvapí, ale doufám že // a ne tak, že budu třeba mít 14 dní spoždění a test pořád jen /. Ta nejistota je totiž děsná ![]()
to teda jo, a hlavně je pak škoda těch 14 dní, to by jsi už byla zase v půlce cyklu.
přesně tak, to by byla škoda 14 dní, kdy jsme se mohli hezky připravovat na snažení v době ovulace ![]()
holky j ájsem neměla doma test a nechtěla jsem testit zbytečně brzo, zitra koupim a v úterý testnu… jsem zvědavá , dobrou holky moje