Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdena20 píše:
Jane29,
Děkuji…Snad ano, ale ještě pořád se na tom neupínám. O víkendu budu vědět více, jestli nedorazí mrška
poslední ms jsem měla 28.4.
to míváš normálně tak dlouhý cyklus? Já myslela, že máš už zpoždění ![]()
Jane29 píše:damia píše:nene grafík nemá
a nemáš někde grafík, že by jsme to zkoukli?tím jak neměřím koplet celý cyklus, tak ho nikam nedávám
tak držím palečky, ať to vyjde
kdy budeš testit, v sobotu?
no nemám právě takhle dlouhý cykli… já měla vždy tak kolem 21Dc… byla jsme u dr. a ten mi předepal Duphaston na srovnání…Když jsem práška dobrala 23.5.tak ms měla přijít za 3 dny…jenže nic…
jojo budu testit v sobotu… ![]()
No oni ty prášky jsou i na podporu k otěhotnění
ale že by to vyšlo hned první měsíc?
uvidíme…
damia píše:Jane29 píše:tak držím palečky, ať to vyjdedamia píše:nene grafík nemá
a nemáš někde grafík, že by jsme to zkoukli?tím jak neměřím koplet celý cyklus, tak ho nikam nedávám
kdy budeš testit, v sobotu?
hezke rano,
testit budu v nedeli, dnes teplota porad vysoka 37,1 takze MS dnes necekam a zitra taky ne vzdy mi teplota den predem klesne, tak uvidime, tak dlouhej cyklus jsem v zivote nemela. dik za podporu hned v nedeli rano dam vedet ![]()
hezký den holky,
já ráno testla, nevím co jsem čekala
ale tak nějak to na mě všechno padlo, jsem si i pobrečela. Frčíme k doktorce, malej asi prodělal před 14 dny spálu, včera jsem si asi ne úplně vytáhla klíště, stěhování se nám zase posouvá… Doufám, že jsem dnes jediný negativista a zase se někomu objeví krásné // ![]()
damia píše:
hezký den holky,
já ráno testla, nevím co jsem čekalaale tak nějak to na mě všechno padlo, jsem si i pobrečela. Frčíme k doktorce, malej asi prodělal před 14 dny spálu, včera jsem si asi ne úplně vytáhla klíště, stěhování se nám zase posouvá… Doufám, že jsem dnes jediný negativista a zase se někomu objeví krásné //
Ahojky, tak ať dobře pochodíte u doktora. A neboj třeba se tam ještě objeví //
damia píše:
hezký den holky,
já ráno testla, nevím co jsem čekalaale tak nějak to na mě všechno padlo, jsem si i pobrečela. Frčíme k doktorce, malej asi prodělal před 14 dny spálu, včera jsem si asi ne úplně vytáhla klíště, stěhování se nám zase posouvá… Doufám, že jsem dnes jediný negativista a zase se někomu objeví krásné //
Mě to semlelo v tu středu.
Večer to na mě padlo.
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa ![]()
amelielie píše:
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa
Ahojky,
a nezkoušela jsi TT? Já měla mrchu dostat ve středu a zatím pořád nic a na TT sněhobílo aspoň včera.
Ahojky holky
já také pořád nic
testovat budu zítra. Dnes jsem 37DC ......
zdena20 píše:
Ahojky holkyjá také pořád nic
testovat budu zítra. Dnes jsem 37DC ......
Ahojky,
tak ať tam najdeš // ![]()