Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
2.6.11 13:30
bumbrlik píše:
Jane29 píše:
bumbrlik píše:
Ahoj holky :)
Tak co? Nekdy tady nakukuji.

Jak jste dopadly?
Už máte některá //?

Těm co to dostaly držím palečky v dalším cyklu :hug:
Ahojky,
tak já hlásím, že MS měla dorazit včera, ale dnes zatím nic, příznaky ani na těhu ani na MS, prostě nemět to napsaný tak na to zapomenu :-) a na TT pusto bílo, takže jestli se mrcha nedostaví, tak v neděli další testování
Nooo vidíš :)
Já také neměla žádné příznaky :)
Uvidíš, držím palečky :)

Právě, že mě vždycky všechno bolí prsa, podbříšek a teď naprosto nic mrchu mívám vesměs přesnou plus mínus max jeden den. Ale nic nenasvědčuje tomu, že by měla přijít tak uvidíme, jak se to vyvrbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.6.11 13:31
magda82 píše:
já také nemám žádné příznaky a tu mrchu čekám přibližně v pondělí.

Tak já měla mít mrchu už včera a zatím nic. Tak a´t se ti nedostaví a najdeš // třeba ty naše nepříznaky jsou vlastně příznaky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 14:39

ahoj holky, tak mě bolí od včerejška prsa, měla jsem bílý výtok, ale jen jednou včera. Jsem dnes 10 DPO a chtěla jsem zítra testnout, ale už mě to přešlo, tak uvidíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 14:40
lokofa píše:
amelielie píše:
Já už cítím, že MS přichází
Já už ji mám.
Bléééé.

to je mi líto :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 14:41
amelielie píše:
lokofa píše:
amelielie píše:
Já už cítím, že MS přichází
Já už ji mám.
Bléééé.
No já sice ještě NE, ale poodle pocitů se blíží

snad se splete a nepřijde :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 14:42
Jane29 píše:
ahoj holky,
tak MS stale nikde, tak jsem zkusila TT a ten je snehobili, tak se mi asi rozhodil cyklus, tak budu cekat dal a pokud nedorazi do nedele, tak zkousim zas testovat

to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.6.11 14:48
damia píše:
Jane29 píše:
ahoj holky,
tak MS stale nikde, tak jsem zkusila TT a ten je snehobili, tak se mi asi rozhodil cyklus, tak budu cekat dal a pokud nedorazi do nedele, tak zkousim zas testovat
to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další :wink:

Třeba snad ještě jo někomu HCG stoupá pomaleji, ale moc nadějí tomu nedávám, ale fakt mě udivují ty nepříznaky. Měřila jsem i bazální teplotu a pořád je nahoře 37,1 tak uvidíme zítra jestli klesne nebo ne, jak klesne na 36,8 je to u mě jasný MS dojde. Ale přijde mi divný, že by se mi změnila luteální fáze já myslela, že ta je v různých cyklech stejná. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 14:54

luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.6.11 15:00

Ahojky…já jsem dnes DC a ms nikde…o víkednu chystát testovat :) Tak držet palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
2.6.11 15:01

36DC :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:05
woman21 píše:

tak dlouho jsi vydržela čekat 8-o tak šup udělat testík a přeji ať jsou tam // :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.6.11 15:12
damia píše:
Jane29 píše:
ahoj holky,
damia píše:
luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně :wink:

No teplota mi klesla z 36,8 na 36,5 a pak se další dny houpla nahoru 1.den 36,7 a pak 2. - 4.den 36,8
Tak si myslím, že to byla ovulka. Ale je pravda, že jsem pak už zase neměřila :oops: až teď ke konci cyklu. POslední dobou už neměřím celý cyklus tak nějak to mám vychytaný, ovulka mi dochází 13 nebo 14 den, tak pak chvilku ještě měřím, abych měla jistotu a pak zas jen před zkončením luteálky. Zatím to fungovalo bez problémů :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
2.6.11 15:12
woman21 píše:

To jsi vydržela hodně dlouho, tak doufám, že nás nebudeš stejně dlouho napínat s výsledky TT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:18
Jane29 píše:
damia píše:
Jane29 píše:
ahoj holky,
damia píše:
luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně :wink:
No teplota mi klesla z 36,8 na 36,5 a pak se další dny houpla nahoru 1.den 36,7 a pak 2. - 4.den 36,8
Tak si myslím, že to byla ovulka. Ale je pravda, že jsem pak už zase neměřila :oops: až teď ke konci cyklu. POslední dobou už neměřím celý cyklus tak nějak to mám vychytaný, ovulka mi dochází 13 nebo 14 den, tak pak chvilku ještě měřím, abych měla jistotu a pak zas jen před zkončením luteálky. Zatím to fungovalo bez problémů :cert:

tak pokud jsi neměřila pořád, tak třeba byla fakt později. No nezbývá než čekat a ať tam jsou // :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
2.6.11 15:19
Jane29 píše:
woman21 píše:
To jsi vydržela hodně dlouho, tak doufám, že nás nebudeš stejně dlouho napínat s výsledky TT :mrgreen:

to prostě nechápu, tak trpělivý člověk :mrgreen: já přemýšlím už 26 DC nad testem a to mi zbývá ještě 5 dní do ms :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí