Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
bumbrlik píše:Jane29 píše:Nooo vidíšbumbrlik píše:Ahojky,
Ahoj holky
Tak co? Nekdy tady nakukuji.Jak jste dopadly?
Těm co to dostaly držím palečky v dalším cyklu
Už máte některá //?
tak já hlásím, že MS měla dorazit včera, ale dnes zatím nic, příznaky ani na těhu ani na MS, prostě nemět to napsaný tak na to zapomenua na TT pusto bílo, takže jestli se mrcha nedostaví, tak v neděli další testování
Já také neměla žádné příznaky
Uvidíš, držím palečky
Právě, že mě vždycky všechno bolí prsa, podbříšek a teď naprosto nic mrchu mívám vesměs přesnou plus mínus max jeden den. Ale nic nenasvědčuje tomu, že by měla přijít tak uvidíme, jak se to vyvrbí.
magda82 píše:
já také nemám žádné příznaky a tu mrchu čekám přibližně v pondělí.
Tak já měla mít mrchu už včera a zatím nic. Tak a´t se ti nedostaví a najdeš // třeba ty naše nepříznaky jsou vlastně příznaky ![]()
ahoj holky, tak mě bolí od včerejška prsa, měla jsem bílý výtok, ale jen jednou včera. Jsem dnes 10 DPO a chtěla jsem zítra testnout, ale už mě to přešlo, tak uvidíme
lokofa píše:amelielie píše:Já už ji mám.
Já už cítím, že MS přichází
Bléééé.
to je mi líto ![]()
amelielie píše:lokofa píše:No já sice ještě NE, ale poodle pocitů se blížíamelielie píše:Já už ji mám.
Já už cítím, že MS přichází
Bléééé.
snad se splete a nepřijde ![]()
Jane29 píše:
ahoj holky,
tak MS stale nikde, tak jsem zkusila TT a ten je snehobili, tak se mi asi rozhodil cyklus, tak budu cekat dal a pokud nedorazi do nedele, tak zkousim zas testovat
to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další ![]()
damia píše:Jane29 píše:to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další
ahoj holky,
tak MS stale nikde, tak jsem zkusila TT a ten je snehobili, tak se mi asi rozhodil cyklus, tak budu cekat dal a pokud nedorazi do nedele, tak zkousim zas testovat
Třeba snad ještě jo někomu HCG stoupá pomaleji, ale moc nadějí tomu nedávám, ale fakt mě udivují ty nepříznaky. Měřila jsem i bazální teplotu a pořád je nahoře 37,1 tak uvidíme zítra jestli klesne nebo ne, jak klesne na 36,8 je to u mě jasný MS dojde. Ale přijde mi divný, že by se mi změnila luteální fáze já myslela, že ta je v různých cyklech stejná. ![]()
luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně ![]()
Ahojky…já jsem dnes DC a ms nikde…o víkednu chystát testovat
Tak držet palečky ![]()
woman21 píše:
36DC
tak dlouho jsi vydržela čekat
tak šup udělat testík a přeji ať jsou tam // ![]()
damia píše:Jane29 píše:to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další
ahoj holky,
damia píše:
luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně
No teplota mi klesla z 36,8 na 36,5 a pak se další dny houpla nahoru 1.den 36,7 a pak 2. - 4.den 36,8
Tak si myslím, že to byla ovulka. Ale je pravda, že jsem pak už zase neměřila
až teď ke konci cyklu. POslední dobou už neměřím celý cyklus tak nějak to mám vychytaný, ovulka mi dochází 13 nebo 14 den, tak pak chvilku ještě měřím, abych měla jistotu a pak zas jen před zkončením luteálky. Zatím to fungovalo bez problémů ![]()
woman21 píše:
36DC
To jsi vydržela hodně dlouho, tak doufám, že nás nebudeš stejně dlouho napínat s výsledky TT ![]()
Jane29 píše:damia píše:Jane29 píše:to není možný a já tak věřila, že aspoň ty budeš další
ahoj holky,
tak MS stale nikde, tak jsem zkusila TT a ten je snehobili, tak se mi asi rozhodil cyklus, tak budu cekat dal a pokud nedorazi do nedele, tak zkousim zas testovatdamia píše:No teplota mi klesla z 36,8 na 36,5 a pak se další dny houpla nahoru 1.den 36,7 a pak 2. - 4.den 36,8
luteálka by měla být pořád stejná, a víš jistě, že jsi měla ten den ovulku, nemohla být o něco později? Stejně držím palečky ať to dopadne pozitivně
Tak si myslím, že to byla ovulka. Ale je pravda, že jsem pak už zase neměřilaaž teď ke konci cyklu. POslední dobou už neměřím celý cyklus tak nějak to mám vychytaný, ovulka mi dochází 13 nebo 14 den, tak pak chvilku ještě měřím, abych měla jistotu a pak zas jen před zkončením luteálky. Zatím to fungovalo bez problémů
tak pokud jsi neměřila pořád, tak třeba byla fakt později. No nezbývá než čekat a ať tam jsou // ![]()
Jane29 píše:woman21 píše:To jsi vydržela hodně dlouho, tak doufám, že nás nebudeš stejně dlouho napínat s výsledky TT
36DC
to prostě nechápu, tak trpělivý člověk
já přemýšlím už 26 DC nad testem a to mi zbývá ještě 5 dní do ms ![]()