Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
zdena20 píše:
Jane29,
Děkuji moc…Snad už po dlouhých 8.měsících ano…
to znám taky se snažímu už 3/4 roku.
Ahoj holky ![]()
Tiše si vás tu pročítám ![]()
Já sem se snažila půl roku o mimi. Je to krátká doba, ale nekonečná, tak vám držím palečky.
Už některé z naší staré skupinky čekámeMS má //?
Holky já měla // 9DPO, takže jsem testovala brzo a také jsem brzo začala šílet,aby to bylo všechno v pořádku.
Po této zkušenosti,kdyby jsem o mimi třeba přišla, tak by jsem netestovala vůbec. Čím později se to dozvíte, tím máte méně stresu, aby to dopadlo dobře…
Ani k doktorovi by jsem nešla dříve než v 8tt. Pokud by jsem nemela nake komplikace.
Nechala by jsem to přírodě.
Asi se to lehce říká, ale čím dříve to zjistíte tím déle se v té rizikové fazi 1.trimestru budete strachovat.
holky chtělo se mi na wc a kontrolovala jsem čípek a je zatím uzavřený a tvrdý a je vlhko
(pardon za ten výraz)
bumbrlik píše:
Ahoj holky
Tiše si vás tu pročítám![]()
Já sem se snažila půl roku o mimi. Je to krátká doba, ale nekonečná, tak vám držím palečky.
Už některé z naší staré skupinky čekámeMS má //?Holky já měla // 9DPO, takže jsem testovala brzo a také jsem brzo začala šílet,aby to bylo všechno v pořádku.
Asi se to lehce říká, ale čím dříve to zjistíte tím déle se v té rizikové fazi 1.trimestru budete strachovat.
Po této zkušenosti,kdyby jsem o mimi třeba přišla, tak by jsem netestovala vůbec. Čím později se to dozvíte, tím máte méně stresu, aby to dopadlo dobře…
Ani k doktorovi by jsem nešla dříve než v 8tt. Pokud by jsem nemela nake komplikace.
Nechala by jsem to přírodě.
Ahojky,
no já bych teď spíš brala vědět na čem jsem MS jsem měla mít ve středu, příznaky žádné a TT sněhobílý. Takže teď bych fakt radšivěděla jestli jsem těhotná nebo ne, protože jsem cyklus měla vždy pravidelný.
magda82 píše:
holky chtělo se mi na wc a kontrolovala jsem čípek a je zatím uzavřený a tvrdý a je vlhko(pardon za ten výraz)
Ahojky, tak snad se zadařilo ![]()
Jane29 píše:amelielie píše:Ahojky,
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa
a nezkoušela jsi TT? Já měla mrchu dostat ve středu a zatím pořád nic a na TT sněhobílo aspoň včera.
ne ne nezkoušela jsem testovat , ještě je brzo, i když mám cyklus pravidelný 28 DC vždy
magda82 píše:
holky chtělo se mi na wc a kontrolovala jsem čípek a je zatím uzavřený a tvrdý a je vlhko(pardon za ten výraz)
tak to jsem nezkoušela Magdi, ani stím nemám žádné zkušenosti a asi bych to ani neuměla
bumbrlik píše:
Jane:
Se mi to teďka keca…
to víš já zas jsem nedočkavec a ráda bych věděla na čem to vlastně jsem
jestli se mám radovat nebo plašit nebo co ![]()
amelielie píše:Jane29 píše:ne ne nezkoušela jsem testovat , ještě je brzo, i když mám cyklus pravidelný 28 DC vždyamelielie píše:Ahojky,
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa
a nezkoušela jsi TT? Já měla mrchu dostat ve středu a zatím pořád nic a na TT sněhobílo aspoň včera.
já mám taky cyklus 27 -28 dní a už to zkusila
. Máš lepší výdrž než já
A kdy budeš testovat?
bumbrlik píše:
Jane:
Se mi to teďka keca…
a jak se vlastně cítíš jako těhotná? nějaké nevolnosti nebo všechno jako při starém?
ahoj holky, tak doktorka mě uklidnila, spála to nebyla. Stavila jsem se u našich a mamka mi vypreparovala zbytek klíštěte, tak aspoň něco
Všem co máte zpoždění, tak držím palečky ![]()
Jane29 píše:bumbrlik píše:a jak se vlastně cítíš jako těhotná? nějaké nevolnosti nebo všechno jako při starém?
Jane:
Se mi to teďka keca…
Upřimě?
Je mi zle, zvracím, tlak mám 90/60.
Vůbec si to neužívám ![]()
Teďka mám klidovej režim protože jsem začala špinit, takže mi stojí práce a nemužu ani ven ![]()
Pak mám strach z každé kontroly, jestli bude srdíčko… jestli stále bije atd.
Už se těším až přejde ten 1.trimestr a já si těhotenství začnu naplno užívat ![]()
Závidím holkám co jim je dobře a užívají si to ![]()