Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47
3.6.11 10:18

Jane29,
Děkuji moc… :kytka: Snad už po dlouhých 8.měsících ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 10:23
zdena20 píše:
Jane29,
Děkuji moc… :kytka: Snad už po dlouhých 8.měsících ano…

to znám taky se snažímu už 3/4 roku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.6.11 11:06

hezké dopoledne :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
3.6.11 11:22

Ahoj holky :)
Tiše si vás tu pročítám :)

Já sem se snažila půl roku o mimi. Je to krátká doba, ale nekonečná, tak vám držím palečky.
Už některé z naší staré skupinky čekámeMS má //?

Holky já měla // 9DPO, takže jsem testovala brzo a také jsem brzo začala šílet,aby to bylo všechno v pořádku.
Po této zkušenosti,kdyby jsem o mimi třeba přišla, tak by jsem netestovala vůbec. Čím později se to dozvíte, tím máte méně stresu, aby to dopadlo dobře…
Ani k doktorovi by jsem nešla dříve než v 8tt. Pokud by jsem nemela nake komplikace.
Nechala by jsem to přírodě.

Asi se to lehce říká, ale čím dříve to zjistíte tím déle se v té rizikové fazi 1.trimestru budete strachovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
3.6.11 11:24

holky chtělo se mi na wc a kontrolovala jsem čípek a je zatím uzavřený a tvrdý a je vlhko :mrgreen: (pardon za ten výraz)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 12:08
bumbrlik píše:
Ahoj holky :)
Tiše si vás tu pročítám :)

Já sem se snažila půl roku o mimi. Je to krátká doba, ale nekonečná, tak vám držím palečky.
Už některé z naší staré skupinky čekámeMS má //?

Holky já měla // 9DPO, takže jsem testovala brzo a také jsem brzo začala šílet,aby to bylo všechno v pořádku.
Po této zkušenosti,kdyby jsem o mimi třeba přišla, tak by jsem netestovala vůbec. Čím později se to dozvíte, tím máte méně stresu, aby to dopadlo dobře…
Ani k doktorovi by jsem nešla dříve než v 8tt. Pokud by jsem nemela nake komplikace.
Nechala by jsem to přírodě.

Asi se to lehce říká, ale čím dříve to zjistíte tím déle se v té rizikové fazi 1.trimestru budete strachovat.

Ahojky,
no já bych teď spíš brala vědět na čem jsem MS jsem měla mít ve středu, příznaky žádné a TT sněhobílý. Takže teď bych fakt radšivěděla jestli jsem těhotná nebo ne, protože jsem cyklus měla vždy pravidelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 12:09
magda82 píše:
holky chtělo se mi na wc a kontrolovala jsem čípek a je zatím uzavřený a tvrdý a je vlhko :mrgreen: (pardon za ten výraz)

Ahojky, tak snad se zadařilo :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
3.6.11 12:42

Jane:
Se mi to teďka keca… :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
3.6.11 12:46
Jane29 píše:
amelielie píše:
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa :huban:
Ahojky,
a nezkoušela jsi TT? Já měla mrchu dostat ve středu a zatím pořád nic a na TT sněhobílo aspoň včera.

ne ne nezkoušela jsem testovat , ještě je brzo, i když mám cyklus pravidelný 28 DC vždy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
3.6.11 12:49
magda82 píše:
holky chtělo se mi na wc a kontrolovala jsem čípek a je zatím uzavřený a tvrdý a je vlhko :mrgreen: (pardon za ten výraz)

tak to jsem nezkoušela Magdi, ani stím nemám žádné zkušenosti a asi bych to ani neuměla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 12:49
bumbrlik píše:
Jane:

to víš já zas jsem nedočkavec a ráda bych věděla na čem to vlastně jsem :mrgreen: jestli se mám radovat nebo plašit nebo co :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 12:50
amelielie píše:
Jane29 píše:
amelielie píše:
Ahoj holky, já jsem dnes 29 DC a mrcha nikde, tak uvidíme, den zpoždění nic neznamená.. krásný den Vám všem, u nás ukázkový sluníčkový den pa pa :huban:
Ahojky,
a nezkoušela jsi TT? Já měla mrchu dostat ve středu a zatím pořád nic a na TT sněhobílo aspoň včera.
ne ne nezkoušela jsem testovat , ještě je brzo, i když mám cyklus pravidelný 28 DC vždy

já mám taky cyklus 27 -28 dní a už to zkusila :mrgreen:. Máš lepší výdrž než já :-) A kdy budeš testovat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
3.6.11 12:51
bumbrlik píše:
Jane:

a jak se vlastně cítíš jako těhotná? nějaké nevolnosti nebo všechno jako při starém?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
3.6.11 13:07

ahoj holky, tak doktorka mě uklidnila, spála to nebyla. Stavila jsem se u našich a mamka mi vypreparovala zbytek klíštěte, tak aspoň něco :-D Všem co máte zpoždění, tak držím palečky :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
3.6.11 13:10
Jane29 píše:
bumbrlik píše:
Jane:
a jak se vlastně cítíš jako těhotná? nějaké nevolnosti nebo všechno jako při starém?

Upřimě?
Je mi zle, zvracím, tlak mám 90/60.
Vůbec si to neužívám :(
Teďka mám klidovej režim protože jsem začala špinit, takže mi stojí práce a nemužu ani ven :(
Pak mám strach z každé kontroly, jestli bude srdíčko… jestli stále bije atd.

Už se těším až přejde ten 1.trimestr a já si těhotenství začnu naplno užívat :)

Závidím holkám co jim je dobře a užívají si to :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí