Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
teda já chci taky takovou výdrž
ale moc ti přeji //
Na Jane jsem taky zítra zvědavá, já testnu až v pondělí, zítra ráno si budem s manžou užívat ráno ve dvou
teda jestli mě neuteče zase v sedm na stavbu
a máš nějaký jiný příznaky? Mě pořád bolí prsa, ale to může být i před ms ![]()
JJprsa bolí tak nějak jinak než před MS a hlavně jsou větší - vypadávají mi z podprsenjy, jinak nic, žádné jiné příznaky, akorát mě pichá a bolí v podbřičku , střídavě na levé a pravé straně..tak jsem fakt zvědavá jak dopadneme a jestl ise přemístíme do únorňátek 2012..
magda82 píše:
holky jdu spát, jsem nějak za dnešek utahaná dobrou noc![]()
dobrou
amelielie píše:
JJprsa bolí tak nějak jinak než před MS a hlavně jsou větší - vypadávají mi z podprsenjy, jinak nic, žádné jiné příznaky, akorát mě pichá a bolí v podbřičku , střídavě na levé a pravé straně..tak jsem fakt zvědavá jak dopadneme a jestl ise přemístíme do únorňátek 2012..
tak to by snad mohlo vyjít ![]()
hezké ráno holky,
tak já jsem z toho jelen. Zkoušela jsem dneska testík a zas tam byla jen /
. Tak jsem zkoumala čípek a jak píše Amelielie, bílý hlen, čípek tvrdý, uzavřený. Jinak příznaky žádný. Jo a bazální teplota se stále drží. Dnes 37.1 Takže MS dnes a zítra nehrozíno uvidíme počkám cca 14 dní jestli se mrcha nedostaví nebo jestli nenajdu ty vytoužené // a pak skočím za Dr.
ahoj holky, mrcha stále nikde, motá se mi od rána hlava, snadtomu začínám i věřit … ale nebudeme předvídat
amelielie píše:
ahoj holky, mrcha stále nikde, motá se mi od rána hlava, snadtomu začínám i věřit … ale nebudeme předvídat
Amelie,tak testůůůůůůůůůůj !!!
amelielie píše:
Ahojky,
tak šup sem s testíkem a ať tě tělo nenapíná jak mě ![]()
Jane29 píše:
hezké ráno holky,
tak já jsem z toho jelen. Zkoušela jsem dneska testík a zas tam byla jen /. Tak jsem zkoumala čípek a jak píše Amelielie, bílý hlen, čípek tvrdý, uzavřený. Jinak příznaky žádný. Jo a bazální teplota se stále drží. Dnes 37.1 Takže MS dnes a zítra nehrozíno uvidíme počkám cca 14 dní jestli se mrcha nedostaví nebo jestli nenajdu ty vytoužené // a pak skočím za Dr.
a nemohla jsi mít ovulku později?
amelielie píše:
teda ty nás napínáš ![]()
damia píše:Jane29 píše:a nemohla jsi mít ovulku později?
hezké ráno holky,
tak já jsem z toho jelen. Zkoušela jsem dneska testík a zas tam byla jen /. Tak jsem zkoumala čípek a jak píše Amelielie, bílý hlen, čípek tvrdý, uzavřený. Jinak příznaky žádný. Jo a bazální teplota se stále drží. Dnes 37.1 Takže MS dnes a zítra nehrozíno uvidíme počkám cca 14 dní jestli se mrcha nedostaví nebo jestli nenajdu ty vytoužené // a pak skočím za Dr.
přijde mi, že ne teplota mi klesla na 36,5 a pak se 3 dny zas držela nahoře kolem 36,8. Tak mi to přišlo ovulka jak vyšitá a navíc cyklus jsem měla vždy 27-28 dní, nikdy žádný problém, ale uvidíme co se děje. Zkusím v pátek a když to nevydržím tak možná dříc další testík, ještě že mám zásobu od předchozího období testíkování ![]()
Jane29 píše:damia píše:přijde mi, že ne teplota mi klesla na 36,5 a pak se 3 dny zas držela nahoře kolem 36,8. Tak mi to přišlo ovulka jak vyšitá a navíc cyklus jsem měla vždy 27-28 dní, nikdy žádný problém, ale uvidíme co se děje. Zkusím v pátek a když to nevydržím tak možná dříc další testík, ještě že mám zásobu od předchozího období testíkováníJane29 píše:a nemohla jsi mít ovulku později?
hezké ráno holky,
tak snad po tom čekání najdeš // ![]()