Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nejhorší je, že jsem si byla na storpo jistá, že ovu byla. Teď zhlavy nevím jestli 19.5 nebo 20.5., protože mi pak teplota šla hezky nahoru a držela se tam ty další tři dny, co jsem měřila a vždycky mi to moje měření vycházelo. Ale teď už si právě nejsem jistá ani nosem mezi očima
jen vím, že BT mám pořád tuk tuk nahoře
Jůů,já nevím,jestli do pátku vydržím..
Teď jsem se stavila v obchodě a koupila ještě clearblue nedigitální:)Já ten digitální rozebrala a na tom testovácím proužku uvnitř-dálnice!!!!!!!!!!!!!!!!!No,tak nevím.Nikde se nemůžu dočíst,jak ty proužky uvnitř fungují? ![]()
jj ze bych taky koupila digitalni a udelala ho a kdyby nic tak ho proste rozeberu
Jo meli by psat v navode jak ma vypadat pozitivni a negativni TT po rozebrani.
neboj Nelliss i ty se dockas dalnice a ne jenom po rozebrani TT ![]()
Nelliss píše:
Jůů,já nevím,jestli do pátku vydržím..Teď jsem se stavila v obchodě a koupila ještě clearblue nedigitální:)Já ten digitální rozebrala a na tom testovácím proužku uvnitř-dálnice!!!!!!!!!!!!!!!!!No,tak nevím.Nikde se nemůžu dočíst,jak ty proužky uvnitř fungují?
Jsou tam vždycky.
I tady na em. je o tom diskuse.
Tak nic,já myslela,že uvnitř ten proužek je stajnej,jako klasický test.proužek.Nu což..vydržím pár dní a uvidím!Kdyby aspoň přišla mrcha!Bylo by jasno.Tak mám jen bílý výtok!
Holky, podle mě nejlepší jekoupit si mamatest10, ten má vysokou citlivost a pokud máš na jinem ducha, tak na mama budeš mit čárku ![]()
Clearblueje podle me špatnej test a zbytečně drahej.
Nelliss píše:
Tak nic,já myslela,že uvnitř ten proužek je stajnej,jako klasický test.proužek.Nu což..vydržím pár dní a uvidím!Kdyby aspoň přišla mrcha!Bylo by jasno.Tak mám jen bílý výtok!
To jsme na tom stejně. Jen výtok a nic. test dneska negativní, kdy byla ovu nevím, tak se asi připojím k těm, co budou testovat v pátek ![]()
Bumbrlik:já nemůžu koupit Mamatest,neb žiju v zahraničí.koupila jsem obyč nejlevnější v Tescu a ty mi oba ukazují ducha a dnes clearblue nic,po rozdělání ale dálnici..takže pořád nevím,na čem jsem.. ![]()
Bekynka píše:Nelliss píše:To jsme na tom stejně. Jen výtok a nic. test dneska negativní, kdy byla ovu nevím, tak se asi připojím k těm, co budou testovat v pátek
A kolik dní ti mešká ms?
Nelliss píše:Bekynka píše:A kolik dní ti mešká ms?Nelliss píše:To jsme na tom stejně. Jen výtok a nic. test dneska negativní, kdy byla ovu nevím, tak se asi připojím k těm, co budou testovat v pátek
Dnes je to pátý den..a na testu nic… ![]()
Nelliss píše:
Bumbrlik:já nemůžu koupit Mamatest,neb žiju v zahraničí.koupila jsem obyč nejlevnější v Tescu a ty mi oba ukazují ducha a dnes clearblue nic,po rozdělání ale dálnici..takže pořád nevím,na čem jsem..
Jáááj, ahááá ![]()
Podle mě Ti budou čárky sílit ![]()
Teda moc bych Ti to přála ![]()
Jane29 píše:
Nejhorší je, že jsem si byla na storpo jistá, že ovu byla. Teď zhlavy nevím jestli 19.5 nebo 20.5., protože mi pak teplota šla hezky nahoru a držela se tam ty další tři dny, co jsem měřila a vždycky mi to moje měření vycházelo. Ale teď už si právě nejsem jistá ani nosem mezi očimajen vím, že BT mám pořád tuk tuk nahoře
tak držm palečky at jsou // pátek je za chvíli ![]()
amelielie píše:Jane29 píše:tak držm palečky at jsou // pátek je za chvíli
Nejhorší je, že jsem si byla na storpo jistá, že ovu byla. Teď zhlavy nevím jestli 19.5 nebo 20.5., protože mi pak teplota šla hezky nahoru a držela se tam ty další tři dny, co jsem měřila a vždycky mi to moje měření vycházelo. Ale teď už si právě nejsem jistá ani nosem mezi očimajen vím, že BT mám pořád tuk tuk nahoře
dekuju tak na nas tady prskni par tehu bacilku a budem urcite vsechny :
Nelliss píše:
Pohledej, někde o tom rozebrání a dvou // vevnitř je diskuse.
hezke rano holky,
tak uz konecne vim na cem jsem. Dneska rano mrcha dorazila v plne parade jak nikdy predtim, i kdyz tomu vcerejsi BT nenasvedcovala, ale dnes mi klesla na 36,8 normalne mi klesne den predem, ale uz pri mereni mi bylo jasno, nejak to ze me zacalo tect
Tak si ze me telo tento mesic udelalo pekneho blazna, nikdy se mi mrcha totiz nezpozdila