Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
7.6.11 16:10

Nejhorší je, že jsem si byla na storpo jistá, že ovu byla. Teď zhlavy nevím jestli 19.5 nebo 20.5., protože mi pak teplota šla hezky nahoru a držela se tam ty další tři dny, co jsem měřila a vždycky mi to moje měření vycházelo. Ale teď už si právě nejsem jistá ani nosem mezi očima :mrgreen: jen vím, že BT mám pořád tuk tuk nahoře

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
7.6.11 17:06

Jůů,já nevím,jestli do pátku vydržím.. :mrgreen: Teď jsem se stavila v obchodě a koupila ještě clearblue nedigitální:)Já ten digitální rozebrala a na tom testovácím proužku uvnitř-dálnice!!!!!!!!!!!!!!!!!No,tak nevím.Nikde se nemůžu dočíst,jak ty proužky uvnitř fungují? :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 17:10

jj ze bych taky koupila digitalni a udelala ho a kdyby nic tak ho proste rozeberu :mrgreen: Jo meli by psat v navode jak ma vypadat pozitivni a negativni TT po rozebrani.
neboj Nelliss i ty se dockas dalnice a ne jenom po rozebrani TT :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.6.11 17:12
Nelliss píše:
Jůů,já nevím,jestli do pátku vydržím.. :mrgreen: Teď jsem se stavila v obchodě a koupila ještě clearblue nedigitální:)Já ten digitální rozebrala a na tom testovácím proužku uvnitř-dálnice!!!!!!!!!!!!!!!!!No,tak nevím.Nikde se nemůžu dočíst,jak ty proužky uvnitř fungují? :zed:

Jsou tam vždycky.
I tady na em. je o tom diskuse.

• Citovat
  • Upravit
5301
7.6.11 17:22

Tak nic,já myslela,že uvnitř ten proužek je stajnej,jako klasický test.proužek.Nu což..vydržím pár dní a uvidím!Kdyby aspoň přišla mrcha!Bylo by jasno.Tak mám jen bílý výtok!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
7.6.11 17:28

Holky, podle mě nejlepší jekoupit si mamatest10, ten má vysokou citlivost a pokud máš na jinem ducha, tak na mama budeš mit čárku :)
Clearblueje podle me špatnej test a zbytečně drahej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.6.11 17:29
Nelliss píše:
Tak nic,já myslela,že uvnitř ten proužek je stajnej,jako klasický test.proužek.Nu což..vydržím pár dní a uvidím!Kdyby aspoň přišla mrcha!Bylo by jasno.Tak mám jen bílý výtok!

To jsme na tom stejně. Jen výtok a nic. test dneska negativní, kdy byla ovu nevím, tak se asi připojím k těm, co budou testovat v pátek :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
7.6.11 17:36

Bumbrlik:já nemůžu koupit Mamatest,neb žiju v zahraničí.koupila jsem obyč nejlevnější v Tescu a ty mi oba ukazují ducha a dnes clearblue nic,po rozdělání ale dálnici..takže pořád nevím,na čem jsem.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5301
7.6.11 17:37
Bekynka píše:
Nelliss píše:
Tak nic,já myslela,že uvnitř ten proužek je stajnej,jako klasický test.proužek.Nu což..vydržím pár dní a uvidím!Kdyby aspoň přišla mrcha!Bylo by jasno.Tak mám jen bílý výtok!
To jsme na tom stejně. Jen výtok a nic. test dneska negativní, kdy byla ovu nevím, tak se asi připojím k těm, co budou testovat v pátek :lol:

A kolik dní ti mešká ms?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1758
7.6.11 17:38
Nelliss píše:
Bekynka píše:
Nelliss píše:
To jsme na tom stejně. Jen výtok a nic. test dneska negativní, kdy byla ovu nevím, tak se asi připojím k těm, co budou testovat v pátek :lol:
A kolik dní ti mešká ms?

Dnes je to pátý den..a na testu nic… :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2587
7.6.11 17:42
Nelliss píše:
Bumbrlik:já nemůžu koupit Mamatest,neb žiju v zahraničí.koupila jsem obyč nejlevnější v Tescu a ty mi oba ukazují ducha a dnes clearblue nic,po rozdělání ale dálnici..takže pořád nevím,na čem jsem.. :nevim:

Jáááj, ahááá :)
Podle mě Ti budou čárky sílit :)
Teda moc bych Ti to přála :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
430
7.6.11 17:46
Jane29 píše:
Nejhorší je, že jsem si byla na storpo jistá, že ovu byla. Teď zhlavy nevím jestli 19.5 nebo 20.5., protože mi pak teplota šla hezky nahoru a držela se tam ty další tři dny, co jsem měřila a vždycky mi to moje měření vycházelo. Ale teď už si právě nejsem jistá ani nosem mezi očima :mrgreen: jen vím, že BT mám pořád tuk tuk nahoře

tak držm palečky at jsou // pátek je za chvíli :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
7.6.11 17:56
amelielie píše:
Jane29 píše:
Nejhorší je, že jsem si byla na storpo jistá, že ovu byla. Teď zhlavy nevím jestli 19.5 nebo 20.5., protože mi pak teplota šla hezky nahoru a držela se tam ty další tři dny, co jsem měřila a vždycky mi to moje měření vycházelo. Ale teď už si právě nejsem jistá ani nosem mezi očima :mrgreen: jen vím, že BT mám pořád tuk tuk nahoře
tak držm palečky at jsou // pátek je za chvíli :-)

dekuju tak na nas tady prskni par tehu bacilku a budem urcite vsechny :

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
7.6.11 21:10
Nelliss píše:

Pohledej, někde o tom rozebrání a dvou // vevnitř je diskuse.

• Citovat
  • Upravit
12803
8.6.11 06:54

hezke rano holky,
tak uz konecne vim na cem jsem. Dneska rano mrcha dorazila v plne parade jak nikdy predtim, i kdyz tomu vcerejsi BT nenasvedcovala, ale dnes mi klesla na 36,8 normalne mi klesne den predem, ale uz pri mereni mi bylo jasno, nejak to ze me zacalo tect :oops: Tak si ze me telo tento mesic udelalo pekneho blazna, nikdy se mi mrcha totiz nezpozdila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí