Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Jane29 píše:
hezke rano holky,
tak uz konecne vim na cem jsem. Dneska rano mrcha dorazila v plne parade jak nikdy predtim, i kdyz tomu vcerejsi BT nenasvedcovala, ale dnes mi klesla na 36,8 normalne mi klesne den predem, ale uz pri mereni mi bylo jasno, nejak to ze me zacalo tectTak si ze me telo tento mesic udelalo pekneho blazna, nikdy se mi mrcha totiz nezpozdila
To mě mrzí
Tak hezky jedeme dál…
Příště už se to musí povést…
Mně sice zatím ještě nepřišla, ale nějak si stejně nedělám naděje. Zítra se vrátí manžel, a tak ráda bych mu řekla, že máme dvě čárky…ale asi to zase nedopadne.
Dík, jasně jedem dál
, jsem zvědavá, jak se mi tělo zachová tento cyklus, jestli to budu mít těch svých 27-28 dní nebo se mi cyklus o 7 dní natáhl.
Dnes ta mrcha se přihlásila v plné parádě bolí mě břicho jako čert, je mi
tak doufám, že rychle odejde
To mě mrzí Jane
..Těšila jsem se,že budem testit v pátek spolu!
Dobré ranko Magdi..U nás v Anglii je zamračeno skoro pořád
..
Jane tentokrát to vydržím a dřív jak v pátek nebo sobotu netestnu.Ale už to nějak vzdávám,myslím,že budem testit znova spolu příští měsíc! ![]()
Nelliss ještě to nevzdávej, já to včera taky ještě nevzdávala a říkala si, co kdybych byla já ta z toho mála procent žen, které se na testu neobjeví // a přece je těhotná
Já je totiž u sebe ještě nikdy neviděla
Pak jsem si zas říkala,že to určitě ne že to je blbost, ale ta naděje tam byla pořád
Naděje umírá poslední
Mě štve spíš ta nevědomost..buď ať jsou // nebo ať dorazí mrcha ![]()
Nelliss, vím naprosto co tím myslíš. Já jsem vlastně ráda, že ta mrcha dorazila a vím už na čem jsem a že se zase hlavně můžem snažit dál
![]()
Ahoj
Lítala jsem po městě.
Uf, konečně sedím.
Je tam zataženo, dusno…
Tak už i mně mrcha přišla…opět…No ale čekala jsem to. Nedá se nic dělat. Přidávám se k těm, co jednou dál ![]()
Bekynka píše:
Tak už i mně mrcha přišla…opět…No ale čekala jsem to. Nedá se nic dělat. Přidávám se k těm, co jednou dál
Holky kolik z Vás našlo //???
Tři??
Když to tak pujde každý měsíc, paráda
No Amelielie a Sinea našli // čárky a Nelliss ta našla taky dušíka a zatím čeká jestli zesílí. Takže kdyby 3 a šlo to tak dál tak je to paráda
![]()