Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
kofola3
29.5.11 20:02

Ahoj všem

Já jsem dnes slavila narozky, tak tu byl frmol.
Nejvíc mě štve, že jsme nemohli ven, naz ahradu a grilovat......

Dnešní test viditelnost druhé čárky téměř minimální

• Citovat
  • Upravit
12803
30.5.11 06:46

lokofa
Ahojky, tak co testovala jsi dnes zase? a jak to vypada? Ja mam dostat MS stejne jako ty, ale nemam zadny priznaky, tak netestuju a nebudu cekat pristi mesic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 07:44

Ahoj holky :kytka:
Tak já dnes testla (dle Womenzone jsem měla dostat ms dnes, dle fertility ve středu) a byly tam //!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta druhá čárečka je jak když je skoro pozitivní ovu.. Nemůžu tomu uvěřit. Nemohla jsem to třeba blbě namočit? Dělala jsem si Mamatest 10. Třeba zítra testnu a už tam nic nebude..
Jsem magor, co??
Taky jsem si zároveň měřila bt a 36,4 (v pátek 36,7), tak jsem z toho taková nervózní. Dala bych sem foto, ale ráno jsem nestíhala do práce.. Fakt je, že zatím, na ms jakoby příznaky, kromě těch bolestivých prsou nemám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 08:19
Sine1 píše:
Tak já dnes testla (dle Womenzone jsem měla dostat ms dnes, dle fertility ve středu) a byly tam //!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta druhá čárečka je jak když je skoro pozitivní ovu.. Nemůžu tomu uvěřit. Nemohla jsem to třeba blbě namočit? Dělala jsem si Mamatest 10. Třeba zítra testnu a už tam nic nebude..
Jsem magor, co??
Taky jsem si zároveň měřila bt a 36,4 (v pátek 36,7), tak jsem z toho taková nervózní. Dala bych sem foto, ale ráno jsem nestíhala do práce.. Fakt je, že zatím, na ms jakoby příznaky, kromě těch bolestivých prsou nemám..

Ahojky,
tak tiše gratuluju. A zkus to vydržet a testnout až ve středu, aby byl vidět ten rozdíl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.5.11 08:34

Ahoj

Já nic, čárky už nejsou žádné a dnes jsem začala špinit, jako vždy.
U nás asi nic.

• Citovat
  • Upravit
12803
30.5.11 08:41

tak to je mi líto Lokofo. Tak snad nám to vyjde příště, já s tím totiž nepočítám, že mi to vyšlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
30.5.11 08:45
Jane29 píše:
Sine1 píše:
Jsem magor, co??
Ahojky,
tak tiše gratuluju. A zkus to vydržet a testnout až ve středu, aby byl vidět ten rozdíl :-)

Blbě namočit těžko.
Myslím, že se můžeš radovat.
Já na MS musím počkat do čtvrtka.

• Citovat
  • Upravit
14777
30.5.11 10:04

dobré ráno holky :mavam: :mavam:
tak to já na MS čekám v neděli :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 10:53

magda82
Ahojky, tak třeba se nedočkáš. Já ji čekám už ve středu a pak hurá do dalšího snažení :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 12:18

ahoj holky, víkend utekl, ale ještě mi zbývá dlouhá doba, ms by snad neměla přijít 8.6., ale moc nadějí tomu nedávám :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 12:19
lokofa píše:
AhojJá nic, čárky už nejsou žádné a dnes jsem začala špinit, jako vždy.
U nás asi nic.

snad je to pozitivní špinění a budeš mít opožděný dárek k narozkám :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 12:20
Sine1 píše:
Jsem magor, co??

blahopřeji a držím palečky, ať čárka sílí :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 12:21
damia píše:
ahoj holky, víkend utekl, ale ještě mi zbývá dlouhá doba, ms by snad neměla přijít 8.6., ale moc nadějí tomu nedávám :-(

Třeba to přijde, neztrácej naději :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 12:21
Marsi86 píše:
http://www.fertilityfriend.com/home/352c12ahojky holky tak jsem si potvrdila že nejsem divná ovulace byla 20DC ted jsem 4 DPO tak ted to čekáni za 8 dni by měla dorazit mrcha tak snad se někde zatoulá :lol:

tak jsem ji odhadla správně, tak ať to vyjde :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
30.5.11 12:48

Holky, díky :kytka:
A těm, co čekají na ms přeji, aby místo ní našly //!! :srdce: :dance: Držím palečky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí