Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa
Ahojky, tak co testovala jsi dnes zase? a jak to vypada? Ja mam dostat MS stejne jako ty, ale nemam zadny priznaky, tak netestuju a nebudu cekat pristi mesic
Ahoj holky ![]()
Tak já dnes testla (dle Womenzone jsem měla dostat ms dnes, dle fertility ve středu) a byly tam //!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta druhá čárečka je jak když je skoro pozitivní ovu.. Nemůžu tomu uvěřit. Nemohla jsem to třeba blbě namočit? Dělala jsem si Mamatest 10. Třeba zítra testnu a už tam nic nebude..
Jsem magor, co??
Taky jsem si zároveň měřila bt a 36,4 (v pátek 36,7), tak jsem z toho taková nervózní. Dala bych sem foto, ale ráno jsem nestíhala do práce.. Fakt je, že zatím, na ms jakoby příznaky, kromě těch bolestivých prsou nemám..
Sine1 píše:
Ahoj holky
Tak já dnes testla (dle Womenzone jsem měla dostat ms dnes, dle fertility ve středu) a byly tam //!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta druhá čárečka je jak když je skoro pozitivní ovu.. Nemůžu tomu uvěřit. Nemohla jsem to třeba blbě namočit? Dělala jsem si Mamatest 10. Třeba zítra testnu a už tam nic nebude..
Jsem magor, co??
Taky jsem si zároveň měřila bt a 36,4 (v pátek 36,7), tak jsem z toho taková nervózní. Dala bych sem foto, ale ráno jsem nestíhala do práce.. Fakt je, že zatím, na ms jakoby příznaky, kromě těch bolestivých prsou nemám..
Ahojky,
tak tiše gratuluju. A zkus to vydržet a testnout až ve středu, aby byl vidět ten rozdíl ![]()
Ahoj
Já nic, čárky už nejsou žádné a dnes jsem začala špinit, jako vždy.
U nás asi nic.
tak to je mi líto Lokofo. Tak snad nám to vyjde příště, já s tím totiž nepočítám, že mi to vyšlo
Jane29 píše:Sine1 píše:Ahojky,
Ahoj holky
Jsem magor, co??
tak tiše gratuluju. A zkus to vydržet a testnout až ve středu, aby byl vidět ten rozdíl
Blbě namočit těžko.
Myslím, že se můžeš radovat.
Já na MS musím počkat do čtvrtka.
magda82
Ahojky, tak třeba se nedočkáš. Já ji čekám už ve středu a pak hurá do dalšího snažení ![]()
ahoj holky, víkend utekl, ale ještě mi zbývá dlouhá doba, ms by snad neměla přijít 8.6., ale moc nadějí tomu nedávám ![]()
lokofa píše:
AhojJá nic, čárky už nejsou žádné a dnes jsem začala špinit, jako vždy.
U nás asi nic.
snad je to pozitivní špinění a budeš mít opožděný dárek k narozkám ![]()
Sine1 píše:
Ahoj holky
Jsem magor, co??
blahopřeji a držím palečky, ať čárka sílí ![]()
damia píše:
ahoj holky, víkend utekl, ale ještě mi zbývá dlouhá doba, ms by snad neměla přijít 8.6., ale moc nadějí tomu nedávám
Třeba to přijde, neztrácej naději ![]()
Marsi86 píše:
http://www.fertilityfriend.com/home/352c12ahojky holky tak jsem si potvrdila že nejsem divná ovulace byla 20DC ted jsem 4 DPO tak ted to čekáni za 8 dni by měla dorazit mrcha tak snad se někde zatoulá
tak jsem ji odhadla správně, tak ať to vyjde ![]()
Holky, díky ![]()
A těm, co čekají na ms přeji, aby místo ní našly //!!
Držím palečky! ![]()
Ahoj všem
Já jsem dnes slavila narozky, tak tu byl frmol.
Nejvíc mě štve, že jsme nemohli ven, naz ahradu a grilovat......
Dnešní test viditelnost druhé čárky téměř minimální