Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:
Kde jste????Já chci ven, je tam krásně a sedíme doma.
Adam dotáhl neštovice, tak počítám, že 14 dnu doma s ním a pak s Elou.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
no to je pohroma, při takovým počasí
kluci taky ještě neštovice neměli, mladší je očkovaný, tak nás to čeká jen u staršího někdy…
Sine1 píše:lokofa píše:
Jsem dělala pořádek v lécích, hledala jsem něco proti svědění na ty neštovky a našla jsem ještě zbylý test.Myslela jsem,že ta čárka bude už o hodně slabší, bylo to ob den, pregnyl by měl vyprchávat a ony jsou skoro stejné,možná jen o malinko slabší.Že by …???
Ty neštovice jsou fakt mrzutý.., ale uteče to a ještě je celé léto před náma, tak si to všichni vynahradíte..
Jinak, holky, špiním třetí den, takže se asi zas blíží mrcha, i když furt malilinko doufám, ale..
Marsi:Zeptám se příští týden u gyndr, co to je za poruchu, že krátce po ovu (6.den) začnu špinit a následně ms
zkus ještě počkat, třeba teplota vystoupne nahoru a bude se tam aspoň tři dny držet.. Někdo tu ovu mívá i 25.den..
já nešpiním skoro vůbec, zkus se optat, třeba ti něco pomůže. Ona ta fáze po ovu je důležitá a musí být delší než 6 dní, aby se to uchytilo, tak ti snad na to něco dá ![]()
lokofa píše:Sine1 píše:lokofa píše:
Jsem dělala pořádek v lécích, hledala jsem něco proti svědění na ty neštovky a našla jsem ještě zbylý test.Myslela jsem,že ta čárka bude už o hodně slabší, bylo to ob den, pregnyl by měl vyprchávat a ony jsou skoro stejné,možná jen o malinko slabší.Že by …???
Ty neštovice jsou fakt mrzutý.., ale uteče to a ještě je celé léto před náma, tak si to všichni vynahradíte..
Jinak, holky, špiním třetí den, takže se asi zas blíží mrcha, i když furt malilinko doufám, ale..
Marsi:Zeptám se příští týden u gyndr, co to je za poruchu, že krátce po ovu (6.den) začnu špinit a následně ms
zkus ještě počkat, třeba teplota vystoupne nahoru a bude se tam aspoň tři dny držet.. Někdo tu ovu mívá i 25.den..Sine jsem 7dpo, zda se mi to brzo. Možná ale pravou // najdu driv, když pregnyl nevyprcha uplne. Uvidíme
A s tím špinění, já to mívám tak 5 dnu pred ms a pak ms.
Minulý měsíc jsem si nasadila gynex a spineni pred ms bylo velmi slabe, neteklo ze me nic, jen proste takove ruzove a jen kdyz jsem kontrolovala čípek.
Nepomohlo mi nic, ani utroš, provera, nic…
Lokofo a další uživatelky gynexu:
A můžu se zeptat, jak ten gynex bereš? Já ho mám taky, jedu dle návodu - 3 týdny v kuse, pak má být pauza týden. Ale logicky to přece musí být dýl??
Vždyť luteální, potencio těhu fáze trvá vždycky déle než ten týden (a v těhu se gynex brát nemůže)??
![]()
damia píše:Sine1 píše:já nešpiním skoro vůbec, zkus se optat, třeba ti něco pomůže. Ona ta fáze po ovu je důležitá a musí být delší než 6 dní, aby se to uchytilo, tak ti snad na to něco dálokofa píše:
zkus ještě počkat, třeba teplota vystoupne nahoru a bude se tam aspoň tři dny držet.. Někdo tu ovu mívá i 25.den..
Luteální fáze by měla být delší myslím než 10 dní nebo minimálně těch deset dní, aby se mimčo stihlo uchytit
Jane29 píše:damia píše:Luteální fáze by měla být delší myslím než 10 dní nebo minimálně těch deset dní, aby se mimčo stihlo uchytitSine1 píše:já nešpiním skoro vůbec, zkus se optat, třeba ti něco pomůže. Ona ta fáze po ovu je důležitá a musí být delší než 6 dní, aby se to uchytilo, tak ti snad na to něco dálokofa píše:
jj, ideální je 14 dní ![]()
Já ho beru 3 týdny 3× denně 8 kapek, týden pauza.
Ale nezačala jsem první den cyklu, ale myslím až 4.
hezký ráno
jen nakukuji, jdu balit a jedem na víkend k tchýni, manža je pracovně v Praze
Marsi86 píše:
http://www.fertilityfriend.com/home/352c12holky myslite že ještě příjde ovu .
ahoj, jestli ti bude teplota zase stoupat, tak jsi mohla mít ovu tak 20 DC ![]()
damia píše:
hezký ránojen nakukuji, jdu balit a jedem na víkend k tchýni, manža je pracovně v Praze
Užijte si to.
díky
blíží se bouřky, tak doufám, že nás to nestihne na cestě.
Ať vám všem víkend rychle uteče, těším se na pondělní testování ![]()
lokofa píše:
Já ho beru 3 týdny 3× denně 8 kapek, týden pauza.
Ale nezačala jsem první den cyklu, ale myslím až 4.
Ahoj holky ![]()
Lokofo, nevím, kdy jsi měla ovu, jak ten týden pauzy vycházel u tebe, ale když jsem měla ovu 17.dc, do 21.dc brala gynex, tak bych ho měla začít pak užívat 29.dc, tj. od 30.5., ale já mám mít ms až 1.6., tak ho nemůžu brát, když je zakázaný v těhu (kdybych teoreticky byla..
). Ale když ta pauza bez gynexu tím pádem bude delší než týden, nevím, jestli to nemá vliv na účinek..? Nevíš o tom něco? Promiň, že se v tom tak šťárám
![]()
damia píše:
díkyblíží se bouřky, tak doufám, že nás to nestihne na cestě.
Ať vám všem víkend rychle uteče, těším se na pondělní testování
Hezký víkendík!! ![]()
U nás to taky vypadá na déšť..
damia píše:
díkyblíží se bouřky, tak doufám, že nás to nestihne na cestě.
Ať vám všem víkend rychle uteče, těším se na pondělní testování
Hezký víkend, uvidíme jestli to vydržíme testovat nebo netestovat s lokofou ![]()
dobré ráno holky
, dnes jsem 20DC a 6DPO. a zatím žádné příznaky, spíše jsem se přestala sledovat.Do MS mám přibližně 9 dní. tak uvidíme
![]()