Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
lokofa píše:Sine1 píše:píše: Vícelokofa píše:A kolikátý jsi dpo?Jane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
Joo napnuté, jen to mám horší v tom, že nemám jistotu jestli je to pravá nebo pregnylová
Ale i dneska tam mám // jen o malilinko slabší než včera.
Nechci nic zakřiknout, ale vypadá to nadějně.. ![]()
Sine1 píše:lokofa píše:Nechci nic zakřiknout, ale vypadá to nadějně..Sine1 píše:píše: Vícelokofa píše:A kolikátý jsi dpo?Jane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
Joo napnuté, jen to mám horší v tom, že nemám jistotu jestli je to pravá nebo pregnylová
Ale i dneska tam mám // jen o malilinko slabší než včera.
Nevím mno. Šmírovala jsem na diskusi o IUI a IVF a většinou psaly ten 7-8 den,že měly sněhobílo.
Ale je pravda, že někomu hcg prostě klesá pomaleji.
A stejně bych raději jarní mimi než zimní.
Si navymýšlím co?
lokofa píše:
A stejně bych raději jarní mimi než zimní.
Si navymýšlím co?
Ne nenavymýšlíš, kdyby jsme si mohly vybrat tak já bych brala březnový mimčo ![]()
Březnový, tzv. „jarní králíček“ by bylo super, ale únoráček má taky něco do sebe
![]()
Sine1 píše:
Březnový, tzv. „jarní králíček“ by bylo super, ale únoráček má taky něco do sebe![]()
![]()
Každý měsíc má něco do sebe.
lokofa píše:Sine1 píše:Každý měsíc má něco do sebe.
Březnový, tzv. „jarní králíček“ by bylo super, ale únoráček má taky něco do sebe![]()
![]()
máš pravdu stejně budeme mít rádi jak březnový tak červnový úplně stejně vždyť bude naše ![]()
Holky vybírám si nový mobil a mám v merku nokii c5 nebo c3. Nemáte některá, že by padly nějaké reference??
lokofa píše:
Holky vybírám si nový mobil a mám v merku nokii c5 nebo c3. Nemáte některá, že by padly nějaké reference??
manžel má nokia C3 a je dobrá. je tam klávesnice jako u počítače. ale taky už jsem si na to zvykla. a dělá hezké fotky.
Já jsem měla 6300, ted mám 6500 a ta c5 je hodně podobná, c3 je už jiný vzhled…tak váhám.
A potřebovala bych ještě prodat tu 65tku.
lokofa píše:
Já jsem měla 6300, ted mám 6500 a ta c5 je hodně podobná, c3 je už jiný vzhled…tak váhám.A potřebovala bych ještě prodat tu 65tku.
lokofa píše:
Tak já ji nemám a nikoho s C5 ani C3 neznám. takže nepomůžu. Jedině pohledat na netu nějakou recenzi.
holky už se nám to krátí,co??? já teda žádné příznaky, ale vůbec žádné… takže se přesunu do červnových snažilek
dobré ráno holky
![]()
tady u nás prší
,jak to vypadá u vás: nějaké příznaky těhu nebo MS u mě nic.Jsem 21DC a 7DPO.
magda82 píše:
dobré ráno holky![]()
tady u nás prší,jak to vypadá u vás: nějaké příznaky těhu nebo MS u mě nic.Jsem 21DC a 7DPO.
Bré ránko.
Podobně. Se asi dneska zblázním.
Chlap až do večera pryč. Uknourané ratolesti.
Já 23dc, 9dpo…príznaky žádné, test o něco slabší než včera.
POkud bude cyklus probíhat standartně jako vždy, zítra bych měla začít špinit.