Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
damia píše:
jsem holky napnutá s vámi
No já myslím, že jsme napnuté všechny s Lokofou
sice to máme dostat stejně, ale já testovat nebudu počkám si do středy na 1 jestli mrcha přijde, protože nemám žádné příznaky až mi to přijde, protože vždycky mě po ovulaci bolí prsa a podbříšek a teď nic.
Sine1 píše:lokofa píše:Ahoj holky
Já ho beru 3 týdny 3× denně 8 kapek, týden pauza.
Ale nezačala jsem první den cyklu, ale myslím až 4.
Lokofo, nevím, kdy jsi měla ovu, jak ten týden pauzy vycházel u tebe, ale když jsem měla ovu 17.dc, do 21.dc brala gynex, tak bych ho měla začít pak užívat 29.dc, tj. od 30.5., ale já mám mít ms až 1.6., tak ho nemůžu brát, když je zakázaný v těhu (kdybych teoreticky byla..). Ale když ta pauza bez gynexu tím pádem bude delší než týden, nevím, jestli to nemá vliv na účinek..? Nevíš o tom něco? Promiň, že se v tom tak šťárám
![]()
Tohle jsem vubec neresila.
Kupovala jsem ho 4dc a ten den zacala brat.
NIc o ztakazu v tehu v letacku ani na krabicce nemam. proste beru tri tydny a tyden pauza bez ohledu na den cyklu.
Samo pokud bych chtela zacit brat podle cyklu tak bych vysadila driv, aby to pak vyslo na 1dc
Joo napnuté, jen to mám horší v tom, že nemám jistotu jestli je to pravá nebo pregnylová
lokofa píše:
Joo napnuté, jen to mám horší v tom, že nemám jistotu jestli je to pravá nebo pregnylová
to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
Jane29 píše:lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.
Ale i dneska tam mám // jen o malilinko slabší než včera.
Mužu to ale vypozorovat tak,že kdyby třeba v neděli byla pořád // a měla to být ta těhu,tak by měla být silnější než do dneška
Příspěvek upraven 27.05.11 v 09:38
Jinak přemýšlím, proč se gynex nemuže v těhu, jsou to jen bylinky.
Jako těhu pokročilejší a starší asi už ne, ale takhle na začátku, než dorazí nebo nedorazí ms si myslím,že nevadí
lokofa píše:Jane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
A kolikátý jsi dpo?
lokofa píše:Jane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
tak uvidíš v neděli to by jsme měli být 10DPO to by podle mě neměla ještě ta pravá být vidět teda pokud to nebudou dvojčata
a ta pregnylová už by mohla zmizet úplně
lokofa píše:
Jinak přemýšlím, proč se gynex nemuže v těhu, jsou to jen bylinky.Jako těhu pokročilejší a starší asi už ne, ale takhle na začátku, než dorazí nebo nedorazí ms si myslím,že nevadí
Díky ![]()
Já když se na něco zaměřím (teď to mimi..), tak jsem hrozný detailista ![]()
Sine1 píše:lokofa píše:A kolikátý jsi dpo?Jane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
8
Jane29 píše:lokofa píše:tak uvidíš v neděli to by jsme měli být 10DPO to by podle mě neměla ještě ta pravá být vidět teda pokud to nebudou dvojčataJane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
Ale i dneska tam mám // jen o malilinko slabší než včera.a ta pregnylová už by mohla zmizet úplně
U druhýho těhu s Elinkou jsem měla // už 24dc, krásně viditelnou v limitu.
Ono je to individuelní.
Jane29 píše:lokofa píše:tak uvidíš v neděli to by jsme měli být 10DPO to by podle mě neměla ještě ta pravá být vidět teda pokud to nebudou dvojčataJane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
Ale i dneska tam mám // jen o malilinko slabší než včera.a ta pregnylová už by mohla zmizet úplně
jj ![]()
Sine1 píše:lokofa píše:A kolikátý jsi dpo?Jane29 píše:noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.lokofa píše:to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
Já fakt myslím,že neva. Já to tam teda nikde napsané nemám.
A třeba dostinex se v těhu taky nesmí a brala jsem ho v cyklu na snížení prolaktinu.
Ptala jsem se dr a říkala jen,že když zjistím // tak vysadit.
Ono takhle brzo toho z krve a tak moc k mimču nejde. To až pak přes placentu
On pregnyl uvolní vajíčko a hlavně podporuje funkci žlutého tělíska, což je důležité pro uhnízdění a udržení vajucha.
Tak další krok k tomu,že by to mohlo vyjít.