Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17211
27.5.11 08:59

jsem holky napnutá s vámi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.5.11 09:06
damia píše:
jsem holky napnutá s vámi :mrgreen:

No já myslím, že jsme napnuté všechny s Lokofou :-) sice to máme dostat stejně, ale já testovat nebudu počkám si do středy na 1 jestli mrcha přijde, protože nemám žádné příznaky až mi to přijde, protože vždycky mě po ovulaci bolí prsa a podbříšek a teď nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.5.11 09:27
Sine1 píše:
lokofa píše:
Já ho beru 3 týdny 3× denně 8 kapek, týden pauza.
Ale nezačala jsem první den cyklu, ale myslím až 4.
Ahoj holky :mavam:
Lokofo, nevím, kdy jsi měla ovu, jak ten týden pauzy vycházel u tebe, ale když jsem měla ovu 17.dc, do 21.dc brala gynex, tak bych ho měla začít pak užívat 29.dc, tj. od 30.5., ale já mám mít ms až 1.6., tak ho nemůžu brát, když je zakázaný v těhu (kdybych teoreticky byla.. :jazyk: ). Ale když ta pauza bez gynexu tím pádem bude delší než týden, nevím, jestli to nemá vliv na účinek..? Nevíš o tom něco? Promiň, že se v tom tak šťárám :srdce: :-)

Tohle jsem vubec neresila.
Kupovala jsem ho 4dc a ten den zacala brat.
NIc o ztakazu v tehu v letacku ani na krabicce nemam. proste beru tri tydny a tyden pauza bez ohledu na den cyklu.

Samo pokud bych chtela zacit brat podle cyklu tak bych vysadila driv, aby to pak vyslo na 1dc

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.5.11 09:28

Joo napnuté, jen to mám horší v tom, že nemám jistotu jestli je to pravá nebo pregnylová

• Citovat
  • Upravit
12803
27.5.11 09:32
lokofa píše:
Joo napnuté, jen to mám horší v tom, že nemám jistotu jestli je to pravá nebo pregnylová

to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.5.11 09:35
Jane29 píše:
lokofa píše:
to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec

noo, kámošky říkaly testovat tak nejdřív po 8 dnech.
Ale i dneska tam mám // jen o malilinko slabší než včera.

Mužu to ale vypozorovat tak,že kdyby třeba v neděli byla pořád // a měla to být ta těhu,tak by měla být silnější než do dneška

Příspěvek upraven 27.05.11 v 09:38

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.5.11 09:36

Jinak přemýšlím, proč se gynex nemuže v těhu, jsou to jen bylinky.

Jako těhu pokročilejší a starší asi už ne, ale takhle na začátku, než dorazí nebo nedorazí ms si myslím,že nevadí

• Citovat
  • Upravit
623
27.5.11 09:37
lokofa píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
to ti nezávidím vidět na testu // a nevědět jestli je to pravá nebo ne, to by mě asi dorazilo víc než je tam nevidět vůbec
Ale i dneska tam mám // jen o malilinko slabší než včera.

A kolikátý jsi dpo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
27.5.11 09:37
lokofa píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:

tak uvidíš v neděli to by jsme měli být 10DPO to by podle mě neměla ještě ta pravá být vidět teda pokud to nebudou dvojčata :-) a ta pregnylová už by mohla zmizet úplně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
623
27.5.11 09:39
lokofa píše:
Jinak přemýšlím, proč se gynex nemuže v těhu, jsou to jen bylinky.Jako těhu pokročilejší a starší asi už ne, ale takhle na začátku, než dorazí nebo nedorazí ms si myslím,že nevadí

Díky :kytka:
Já když se na něco zaměřím (teď to mimi..), tak jsem hrozný detailista :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.5.11 09:39
Sine1 píše:
lokofa píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
A kolikátý jsi dpo?

8

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.5.11 09:40
Jane29 píše:
lokofa píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
tak uvidíš v neděli to by jsme měli být 10DPO to by podle mě neměla ještě ta pravá být vidět teda pokud to nebudou dvojčata :-) a ta pregnylová už by mohla zmizet úplně

U druhýho těhu s Elinkou jsem měla // už 24dc, krásně viditelnou v limitu.
Ono je to individuelní.

• Citovat
  • Upravit
623
27.5.11 09:40
Jane29 píše:
lokofa píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
tak uvidíš v neděli to by jsme měli být 10DPO to by podle mě neměla ještě ta pravá být vidět teda pokud to nebudou dvojčata :-) a ta pregnylová už by mohla zmizet úplně

jj :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
kofola3
27.5.11 09:41
Sine1 píše:
lokofa píše:
Jane29 píše:
lokofa píše:
A kolikátý jsi dpo?

Já fakt myslím,že neva. Já to tam teda nikde napsané nemám.

A třeba dostinex se v těhu taky nesmí a brala jsem ho v cyklu na snížení prolaktinu.
Ptala jsem se dr a říkala jen,že když zjistím // tak vysadit.

Ono takhle brzo toho z krve a tak moc k mimču nejde. To až pak přes placentu

• Citovat
  • Upravit
kofola3
27.5.11 09:42

On pregnyl uvolní vajíčko a hlavně podporuje funkci žlutého tělíska, což je důležité pro uhnízdění a udržení vajucha.
Tak další krok k tomu,že by to mohlo vyjít.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex