Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Sine1 píše:
Holky, díky
A těm, co čekají na ms přeji, aby místo ní našly //!!![]()
Držím palečky!
Díky
snad nás nakazíš, ale mě až příští měsíc, tento na to nic neukazuje
Sine1 píše:
Ahoj holky
Tak já dnes testla (dle Womenzone jsem měla dostat ms dnes, dle fertility ve středu) a byly tam //!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta druhá čárečka je jak když je skoro pozitivní ovu.. Nemůžu tomu uvěřit. Nemohla jsem to třeba blbě namočit? Dělala jsem si Mamatest 10. Třeba zítra testnu a už tam nic nebude..
Jsem magor, co??
Taky jsem si zároveň měřila bt a 36,4 (v pátek 36,7), tak jsem z toho taková nervózní. Dala bych sem foto, ale ráno jsem nestíhala do práce.. Fakt je, že zatím, na ms jakoby příznaky, kromě těch bolestivých prsou nemám..
Taky gratuluju ![]()
Teď ještě kolik holek se s tebou sveze do února 2012, co? Nejlépe všechny tady! Včetně mě samozřejmě ![]()
Sine1 píše:
Holky, díky
Držím palečky!
teď nám sem musíš posílat hooooooodně těhu bacilků ![]()
Jane29 píše:Sine1 píše:Díky
Holky, díky
Držím palečky!
já taky nemám žádný příznaky, ale u mě je ještě brzy…
damia píše:Jane29 píše:já taky nemám žádný příznaky, ale u mě je ještě brzy…Sine1 píše:Díky
Holky, díky
Držím palečky!
u mě právě brzy není, mrcha má přijít ve středu a po ovulaci mě vždycky bolí prsa a podbříšek a teď nic a to podle BT byla, tak příští měsíc se budem snažit zas ![]()
Jane29 píše:damia píše:u mě právě brzy není, mrcha má přijít ve středu a po ovulaci mě vždycky bolí prsa a podbříšek a teď nic a to podle BT byla, tak příští měsíc se budem snažit zasJane29 píše:já taky nemám žádný příznaky, ale u mě je ještě brzy…Sine1 píše:Díky
Holky, díky
Držím palečky!
a tak to je nadějný, že tě nebolí nic ne?
no to ani nevím spíš jsem se smířila s tím, že tento měsíc nic, ale jestli to, že mě nic nebolí jako obvykle jsou těhu příznaky, tak to by bylo samozřejmě fajn
no stejně se definitivně rozhodne ve středu obvykle mám potvoru docela přesně takže jestli ve středu nedorazí ve čtvrtek testím, ale třeba mě zvykláte a budu testit už ve středu ![]()
no klidně být těhu můžeš, i bez příznaků
tak doufám, že tam budou //,jak já to čekání nesnáším ![]()
damia píše:
no klidně být těhu můžeš, i bez příznakůtak doufám, že tam budou //,jak já to čekání nesnáším
Já ho taky nesnáším, ale teď jsem klidnější prostě nějak smířená, takže jestli tam budou // tak to asi v první sekundě nebudu chápat a pak se budu radovat. A kolikátý DPO jsi?
kéž by ti to vyšlo ![]()
já jsem dnes 7DPO, luteálku mám 15 dní, tak čekám ještě týden a v pondělí testnu, pokud nebudou příznaky. Mám ještě jeden testík, až do středy nevydrží ![]()
dík
tak snad ti to taky vyjde a pak se můžem porovnávat
a to čekání snad nebude tak zlý, aspoň když je venku hezky, tak se člověk hned zabaví
no i když v pondělí budu už 14 DPO, tak to bych mohla testnout už o víkendu
asi si koupím další testíky ![]()
jinak já těch testíků doma taky pár mám, dvě krabičky by se tam našli po dvou kusech ![]()