Nečekáme na MS

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12803
30.5.11 12:54
Sine1 píše:
Holky, díky :kytka:
A těm, co čekají na ms přeji, aby místo ní našly //!! :srdce: :dance: Držím palečky! :palec:

Díky :-) snad nás nakazíš, ale mě až příští měsíc, tento na to nic neukazuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
30.5.11 12:58
Sine1 píše:
Ahoj holky :kytka:
Tak já dnes testla (dle Womenzone jsem měla dostat ms dnes, dle fertility ve středu) a byly tam //!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta druhá čárečka je jak když je skoro pozitivní ovu.. Nemůžu tomu uvěřit. Nemohla jsem to třeba blbě namočit? Dělala jsem si Mamatest 10. Třeba zítra testnu a už tam nic nebude..
Jsem magor, co??
Taky jsem si zároveň měřila bt a 36,4 (v pátek 36,7), tak jsem z toho taková nervózní. Dala bych sem foto, ale ráno jsem nestíhala do práce.. Fakt je, že zatím, na ms jakoby příznaky, kromě těch bolestivých prsou nemám..

Taky gratuluju :wink:

Teď ještě kolik holek se s tebou sveze do února 2012, co? Nejlépe všechny tady! Včetně mě samozřejmě :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 13:25
Sine1 píše:
A těm, co čekají na ms přeji, aby místo ní našly //!! :srdce: :dance: Držím palečky! :palec:

teď nám sem musíš posílat hooooooodně těhu bacilků :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 13:25
Jane29 píše:
Sine1 píše:

já taky nemám žádný příznaky, ale u mě je ještě brzy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 13:33
damia píše:
Jane29 píše:
Sine1 píše:

u mě právě brzy není, mrcha má přijít ve středu a po ovulaci mě vždycky bolí prsa a podbříšek a teď nic a to podle BT byla, tak příští měsíc se budem snažit zas :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 13:50
Jane29 píše:
damia píše:
Jane29 píše:
Sine1 píše:
u mě právě brzy není, mrcha má přijít ve středu a po ovulaci mě vždycky bolí prsa a podbříšek a teď nic a to podle BT byla, tak příští měsíc se budem snažit zas :-)

a tak to je nadějný, že tě nebolí nic ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 14:01

no to ani nevím spíš jsem se smířila s tím, že tento měsíc nic, ale jestli to, že mě nic nebolí jako obvykle jsou těhu příznaky, tak to by bylo samozřejmě fajn :-) no stejně se definitivně rozhodne ve středu obvykle mám potvoru docela přesně takže jestli ve středu nedorazí ve čtvrtek testím, ale třeba mě zvykláte a budu testit už ve středu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 14:09

no klidně být těhu můžeš, i bez příznaků :wink: tak doufám, že tam budou //,jak já to čekání nesnáším :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 14:12
damia píše:
no klidně být těhu můžeš, i bez příznaků :wink: tak doufám, že tam budou //,jak já to čekání nesnáším :twisted:

Já ho taky nesnáším, ale teď jsem klidnější prostě nějak smířená, takže jestli tam budou // tak to asi v první sekundě nebudu chápat a pak se budu radovat. A kolikátý DPO jsi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 14:15

kéž by ti to vyšlo :wink:
já jsem dnes 7DPO, luteálku mám 15 dní, tak čekám ještě týden a v pondělí testnu, pokud nebudou příznaky. Mám ještě jeden testík, až do středy nevydrží :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 14:19

dík :hug: tak snad ti to taky vyjde a pak se můžem porovnávat :mrgreen: a to čekání snad nebude tak zlý, aspoň když je venku hezky, tak se člověk hned zabaví

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 14:20

no i když v pondělí budu už 14 DPO, tak to bych mohla testnout už o víkendu :think: asi si koupím další testíky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17211
30.5.11 14:22

jé, no kdyby to vyšlo :mrgreen: , tak se musíme nechat překvapit :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 14:25

jj musíme se nechat překvapit :-) A jak dlouho se snažíte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12803
30.5.11 14:26

jinak já těch testíků doma taky pár mám, dvě krabičky by se tam našli po dvou kusech :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí