Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
já vlastně ani nechápu naco se ptáš?jestli je možné že se špinění vrátilo???no tak pokud se vrátilo tak to asi možné je
![]()
Někdo to tak prostě má, že před MS špiní. Včetně mně. Není na tom nic divného. Je nás takových spoustu.
Pokud tě to trápí a myslíš si, že máš problém, zajdi si ke gyndr na prohlídku a na odběr hormonů ![]()
Tak se omlouvám, pokud jsem svým dotazem někoho urazila, nebo tak něco… jen jsem chtěla vědět, jestli to měl někdo podobné.
nikoho jsi neurazila,já jen nechápu proč píšeš jako anonym.špinění ti přijde jako citlivé téma?to bysme musely psát anonymně skoro všechny ![]()
Ahoj holky, chtěla jsem se Vás zeptat, zda máte podobný problém jako já?
) Mimísek odešel se zpožděnou MS, hodně bolestivou a silnou.
Před rokem a něco jsem vysadila HA, cyklus se nastartoval v pořádku, ale objevilo se týdenní špinění před MS. To jsem vyřešila pitím kontryhele. Vše se srovnalo a špinění se objevovala 1 až 2 dny…
Na počátku února 2011 jsem našla na testíku //, bohužel jednalo se o tzv. biochemické (doufám, že jsem to dobřa napsala?
Následovaly tři dva cykly, bez špinění před MS, první MS hodně bolestivá, druhá už bez bolesti, ale to díky pupalky, kterou jsem začala užívat, aspoň myslím.
No a dnes přišla třetí MS (od biochemického těhu), předcházelo týdenní špinění. MS se rozjela dneska naplno, krev je však velmi tmavá, až do hnědá, což nikdy nemívám
Je možné, že po roce a něco neužívání HA se špinění týden před MS opět vrátilo???
Moc se omlouvám, že jsem se tak rozpsala a pokud to je zmatené, ale budu ráda, jestli se ozve někdo s podobným problémem. Jsem z toho zoufalá, místo toho, aby se mimísek podařil, tak jenom samé problémy