Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jája428 píše:
já ho brala aby mi vyvolal menstruaci, když ho vysadim.Prý je to dobré na výšku sliznice
Bez hormonů nemám ani ovulaci ani menstruaci
jája428 píše:
ten mám doma taky, ale teď nepiju, ykusila jsem to už dřív asi jeden měsíc, což bylo jistě malo
jája428 píše:
No jsem na to zvědavá a doufám, že už tam zítra nebude ať už to byl folikul nebo jen cysta.Myslíš, že zjistí z ultrazvuka zda došlo k ovulaci?
jája428 píše:
dám, jdu tam ráno, tak se pak hned ozvu
jája428 píše:
já se spíš bojim, že z toho nic nebude
jája428 píše:
Ahoj, tak cysta tam prý není, ale jestli došlo k ovulaci mi s jistotou neřekl, takže v patek.Ale aspon, že z toho není ta mrcha.A jak ty?
ahoj Sandro ahoj Jájo…
vy mě tu strašíte, jako že po tom clostíku se udělala cysta? to snad ne, já jdu na utz po clostíku v úterý tak snad mi jí tam taky nenajde
jájo 3 cm to je ost a byl to opravdu folikul? a cysta teda nebyla? holky a proč se teda chodí na ty utz?
zanetka2712 píše:
jájo 3 cm to je ost a byl to opravdu folikul? a cysta teda nebyla? holky a proč se teda chodí na ty utz?
jája428 píše:
a kolikátý jsi den cyklu?není ještě brzy?
jája428 píše:
tak to už by tam byt něco mohlo, ale nevzdávej to
Ahojky,tak jsem dnes 10Dc ,včera jsem dozobala druhou dávku clostiku, Ko na gyndu, 2.8.jsem zvědavá jestli foliki rostou
dnes od rána mne pobolívá střídavě na vaječníkách,a co je kde nového u vás ?tak se v uterý ozvu jak dopadne ULZ,poctivě už druhý cyklus měřím BT,tak snad už se začne konečně blískat na lepší časy ![]()
Příspěvek upraven 31.07.11 v 19:28
Zdravím vás, tak já beru clostík 3měsíc (teď jsem dobrala 10.8. a ještě mám posl.4-záchranný).. tak zatím nic,nadšená z toho nejsem, neboť jsem na něj četla hodně pozitivního
ale tak třeba jak se říká, do třetice všeho dobrého
. Jo a taky před několika dny nám nad barákem proletěl 2× čáp, tak třeba tušil, že má letět nad námi..no jsem opravdu zvědavá..