Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, kdy po dobrání Clostíky 5-9DC se má souložit? Jasně vím, že UZ atd, ale jen mě to zajímá, kdy zhruba by to mohlo zabrat??
@Safira77 nasazuji v dalšim cyklu také, muj doktor mi ultrazvuk nenaordinoval, tak planuji od 10 DC obden, dokud manžel vydrží:-) ![]()
@kovka3 moc děkuji za odpověď, no uvídíme, jak to bude
Nasazuješ po vysazení HA a nebo ji již nebereš nějakou dobu? ![]()
Ahoj holky, já ho teď brala 3. měsíc 3-7DC.Byla jsem při prvním cyklu na ultrazvuku 11DC a říkal mi, že tak za 2-3 dny by mělo dojít k ovulaci, takže bych možná i počkala třeba tak na 14DC. Tenhle měsíc jsem cítila 14 a 15DC bolesti břicha, tak si myslím, že to byla ovulace. Ale samozřejmě na každou z nás to může působit jinak, proto je lepší si na ten ultrazvuk zajít.
@Safira77 HA neberu od srpna, ale mam špatně hormony a neprobíhá ovu tak doufam:-) ![]()
Holky snad se brzy zadaří, my začali s Clostíkem teď první měsíc tak si budeme držet palce ![]()
Ahoj holky, tak já dneska 27DC,12DPO. Už třetí den mě pobolívá břicho jako před Ms, dnes se přidalo píchání v pravém boku, do toho asi týden nemám vůbec chuť jíst a po ránu nevolnosti jako blázen…Kdy myslíte že bych měla testovat? Normálně mívám cykly 33-35dní, ale tento měsíc sem začala brát clostík a ovulka ukázkově 15DC(u cyklů bez clostíku později),ale nevím jestli mám brát datum předpokládané MS klasicky 28 dní nebo podle mých dlouhých cyklů:-(
Luteální fáze většinou kolem 10 dní, ale byli problémy s ovulací tak to nevím jistě. ![]()
@gabi.design Luteální fáze většinou kolem 10 dní, ale byli problémy s ovulací tak to nevím jistě. ![]()
@gabi.design Nee,zatím jen ten Clostík. Teplotu neměřím, zatím sem to nechtěla hnát do extrému a zbytečně se pořád pozorovat…Tak snad tak nějaká bublinka bude ![]()
V r. 2011 jsem tady chtěla rady ohledně clostíku. vyžádala jsem si ho od jedné „neznámé“
(na vlastní pěst), k dr. jsem na UZV nechodila..podařilo se otěhotnět. mám 23měs. Valerii. Teď jsem opět těhotná (přirozeně, kojila jsem 19měs, tak následně se to asi povedlo samo
), cca 5tt.. díky clostíku, funguje (bez něj 3 roky snažení)
![]()