Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
jj mě se to po tom taky zhoršilo.. předtím jsem měla bolesti jenom malé… a teď musím ležet a uplně mě bolí i v kříži
Moniulik píše:
jj mě se to po tom taky zhoršilo.. předtím jsem měla bolesti jenom malé… a teď musím ležet a uplně mě bolí i v kříži
ahoj holky,doufám, že vám to rychle všem vyjde
nechci vás děsit, ale já jsem u druhého těhotenství také měla clostil bez utz a kontroly a byla z toho čtyřvaječná čtyřčata
byla jsem na redukci, vše se povedlo a máme krásná dvojčata..dr se na redukci divil, jak to že jsem nebyla hlídaná ultrazvukem
těžko říct, kolik jsem tam měla zralých folikulů a zda by mi dr doporučil to ten měsíc nezkoušet..
jen pro srovnání- když jsme se snažili o prvního kluka, tak kontrola utz byla a byly vidět 4 dozrávající folikuly a jen jedno vajíčko se oplodnilo a bylo z toho jednočetné těhotenství ![]()
z mé zkušennosti radím jestli to jde, tak si u dr kontrolu utz zařiďte, odmítnout vás nemůže a vy alespoň budete jistější, kdy přibl. ovulace proběhne ![]()
držím palce ![]()
ahoj holky byla jsem na gyndě,mám cystu 32mm x 35mm takže jsem dostala léky a kdybych byla prý náhodou těhu tak to stejne nepozná,a že ty prášky by tehu neublížili ale ta má teplota dnes zase no stupinek stoupla…je mi už trošku líp..ale to břiško ráno to byla bolest jak u porodu,prý mi dle ULZ ta cysta částečně praskla..tak uvidime máte nekterá nskušenost po clostiku že by jste měla cystu ![]()
jája428 píše:
ahoj holky, já beru clostík taky první měsíc a zítra jdu na ultrazvuk, tak snad tam něco bude.Je mi teda po něm dost divně ještě teď a to už ho neberu.ze začátku mě dost bolel jeden vaječník a teď mi připadá, že mám v podbřišku šutr
Tak nevím.Jak jste to snašely první měsíc vy?
jája428 píše:
to se prý stat muže, takzy se toho bojíma bereš ho dál nebo čekáš co udělá cysta?
jája428 píše:
tak to já brala dva denne už teď.no jsem na zítřek zvědavá
jája428 píše:
1 folík, ale má už 3 centimetry, takže spíš už cystička, tak nevim, je to asi dost velký
jája428 píše:
tak to je mi lito, asi to u mě dopadne stejne
jája428 píše:
mně řek , že je to velké až moc, že to možná bude jen cysta a dal ti něco náké léky na tu cystu ?:-(
jája428 píše:
nějak nevidím cos napsala jen moji citaci
jája428 píše:
pichnul mi dnes ten pregnyl, byla jsem tam u něj ještě jednou teď odpoledne
jája428 píše:
No v to doufam, ale jestli je to cysta, tak z toho asi stejně nic nebude
a co ještě bereš?
jája428 píše:
aha, tk to nevim k čemu je