Otěhotnění - zkušenosti s clostíkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
627
17.6.11 11:14

jj mě se to po tom taky zhoršilo.. předtím jsem měla bolesti jenom malé… a teď musím ležet a uplně mě bolí i v kříži

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
17.6.11 14:47
TAk to si holka taky pěkně vytrpíš před každou ms vid :think: no,a můžu se zeptat kolik je ti let ?
Moniulik píše:
jj mě se to po tom taky zhoršilo.. předtím jsem měla bolesti jenom malé… a teď musím ležet a uplně mě bolí i v kříži
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25007
17.6.11 20:53

ahoj holky,doufám, že vám to rychle všem vyjde :kytka: nechci vás děsit, ale já jsem u druhého těhotenství také měla clostil bez utz a kontroly a byla z toho čtyřvaječná čtyřčata :-? byla jsem na redukci, vše se povedlo a máme krásná dvojčata..dr se na redukci divil, jak to že jsem nebyla hlídaná ultrazvukem :think: těžko říct, kolik jsem tam měla zralých folikulů a zda by mi dr doporučil to ten měsíc nezkoušet.. :nevim: jen pro srovnání- když jsme se snažili o prvního kluka, tak kontrola utz byla a byly vidět 4 dozrávající folikuly a jen jedno vajíčko se oplodnilo a bylo z toho jednočetné těhotenství :wink:
z mé zkušennosti radím jestli to jde, tak si u dr kontrolu utz zařiďte, odmítnout vás nemůže a vy alespoň budete jistější, kdy přibl. ovulace proběhne :wink:
držím palce :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 12:10

ahoj holky byla jsem na gyndě,mám cystu 32mm x 35mm takže jsem dostala léky a kdybych byla prý náhodou těhu tak to stejne nepozná,a že ty prášky by tehu neublížili ale ta má teplota dnes zase no stupinek stoupla…je mi už trošku líp..ale to břiško ráno to byla bolest jak u porodu,prý mi dle ULZ ta cysta částečně praskla..tak uvidime máte nekterá nskušenost po clostiku že by jste měla cystu :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 16:24
já jsem ho první dávku minulí měsíc snášela dobře,ale ted ta cysta no nevim,s čeho se vytvořila
jája428 píše:
ahoj holky, já beru clostík taky první měsíc a zítra jdu na ultrazvuk, tak snad tam něco bude.Je mi teda po něm dost divně ještě teď a to už ho neberu.ze začátku mě dost bolel jeden vaječník a teď mi připadá, že mám v podbřišku šutr 8-o
Tak nevím.Jak jste to snašely první měsíc vy?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 19:08
Dr,mi řekla že pokud dorazí ms tak zase mám brát 5-9DC ale už 2X denně,jenže já ted nevím na čem jsem,zda ta cysta ms nezarazí,nebo opozdí, :think:
jája428 píše:
to se prý stat muže, takzy se toho bojím :-( a bereš ho dál nebo čekáš co udělá cysta?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 20:31
držím pěstičky at ti vyjde kontrola na jedničku :palec:
jája428 píše:
tak to já brala dva denne už teď.no jsem na zítřek zvědavá
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
12.7.11 21:17
určitě písni,držím pěstičky :hug:
jája428 píše:
dám zítra vědět :wink:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 11:50
jeje tak to máš velký jako já,a dnes 11DPO na TT / :-( takže cysta je jasná :cry:
jája428 píše:
1 folík, ale má už 3 centimetry, takže spíš už cystička, tak nevim, je to asi dost velký :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 12:55
jájo a tobě dr,řekl dle ULZ co ?když to máš takly tak velké,mne řekal rovnou že je to cysta
jája428 píše:
tak to je mi lito, asi to u mě dopadne stejne :-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 14:13
jája428 píše:
mně řek , že je to velké až moc, že to možná bude jen cysta a dal ti něco náké léky na tu cystu ?:-(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 14:45
jaj zda ti napsal náké léky nebo něco dal na tu cystičku
jája428 píše:
nějak nevidím cos napsala jen moji citaci :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 15:07
jee ty s emáš,mne nepíchla nic,že ta cysta praskne diky tem lekum ,no jsem nato zvědavá,takže by jsi ted mela mit ovu vid
jája428 píše:
pichnul mi dnes ten pregnyl, byla jsem tam u něj ještě jednou teď odpoledne :-)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 17:56
thiamin a acidum-folicum
jája428 píše:
No v to doufam, ale jestli je to cysta, tak z toho asi stejně nic nebude :-(
a co ještě bereš?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
13.7.11 20:04
no to mi napsala dr,na tu cystu asi náké vitaminy bo co,já už do sebe cpu leku, :cry:
jája428 píše:
aha, tk to nevim k čemu je :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí