Otěhotnění - zkušenosti s clostíkem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
419
16.5.11 19:48
Moniulik píše:
Snažilky můžu se zeptat po jak dlouhé době Vám doktor Clostik nasadil?

Já doktorovi řekla, že se snažím něco přes rok a hned mi ho nasadil…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
17.5.11 09:35

no já teprvce začínat budu s clostíkem a mám taky obavy..hodně holek se to s ním povedlo a dokonce i napoprvé..ale na některé bohužel nezabraly.. :nevim: taky z toho budu nervózní,uvidíme :think: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
16.6.11 17:21

Ahoj holky,tak se dnešním dnem přidávám k vám,dostala jsem klostík,mám ho užívat od 5DC do 10DC 1X denně první cyklus,a když se nezadaří,tak další cyklus 5DC-10DC 1-0-1…ale na žádnou kontrolu chodi na UZ nemám,tak ted nevím,zda si mám k mudr zavolat,ale když mi to dnes psala na recept ,tak snad ví co dělá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.6.11 18:46

SANDDRO a můžu se zeptat jak dlouho jste se snažili než Vám ho doktor nasadil? a předtím než ho nasadil dělal nějaké prohlídky? díky moc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
16.6.11 18:56
ahojky,no u nás je to trochu složitější,já jsem ted 3 měsíce po Zamlklem potratu v 5.měsíci jsme o mimisko přišli,a než jsme ho splodili,tak jsme se snažili 2 roky bez pomoci lékařu to nakonec přišlo samo,bohužel oto víc to bolí,že po tak dlouhé době snažení mimsiko nemáme ve své naruči…ted po kyretáži jsem si dělala poprvé v životě ovu testiky a zjistila jsem že ovuluji až 22DC,ale asi ne káždý měsíc,takže jsem doktorku požádala,že chci ihned nasadit leky na podporu ovulky,že nehodlám zase čekat další 2 roky,než se nám zadaří..clostík mi tedy dnes napsala, a já ted čekám až mi dorazi ms,ale na žádnou kontrolu UZ jit nemám,…tak snad jsem ti tím odpověděla,a ty ho bereš taky ? a jak dlouho se snažíte ? :wink:
Moniulik píše:
SANDDRO a můžu se zeptat jak dlouho jste se snažili než Vám ho doktor nasadil? a předtím než ho nasadil dělal nějaké prohlídky? díky moc
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.6.11 19:03

nene ja ho neberu.. taky mám za sebou potrat… :( ale naštěstí v 5tt :( a bez revize… :( ale taky jsem z toho byla špatná.. teď se 4 měsíce snažíme a pořád nic.. a taky to vypadá,že Ovu vůbec nemám.. ale můj doktor mi říkal, že to zatím necháme tak pry tomu mám nechat volný průběh a nefixovat se na to, že mi zatím clostik dávat nechce..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
16.6.11 19:16
No ony doktoři davaji ty leky až po delším nezdaru,,což je cca po roce snažení,když to nejde,ale ani tenkrát nám nic nedali a nakonc se povedlo…ty už doma náké dět máš ?my máme doma už 2 děti..holku 13 a kluka7 :wink:
Moniulik píše:
nene ja ho neberu.. taky mám za sebou potrat… :( ale naštěstí v 5tt :( a bez revize… :( ale taky jsem z toho byla špatná.. teď se 4 měsíce snažíme a pořád nic.. a taky to vypadá,že Ovu vůbec nemám.. ale můj doktor mi říkal, že to zatím necháme tak pry tomu mám nechat volný průběh a nefixovat se na to, že mi zatím clostik dávat nechce..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
16.6.11 19:24

nene zatím miminko nemáme.. :( ale připadá mi, že všichni kolem jsou těhu.. a ja ni kdybych aspon tu ovulku měla..
a to čekání to je masakr.. a obdivuju Tě, že jsi to zvládla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
16.6.11 21:24
Zvládla jsem to,hodně mi pomohli diskuse tady na netu s holkama,které prošlí tím čím já,ale tobě přeeji od srdíčka,at se brzičko dočkáte s manželem toho maličkého vonavého uzličku štěstí… :wink: a ty si děláš ovu testiky ?nebo jak je to u tebe stou ovulkou , :?:
Moniulik píše:
nene zatím miminko nemáme.. :( ale připadá mi, že všichni kolem jsou těhu.. a ja ni kdybych aspon tu ovulku měla..
a to čekání to je masakr.. a obdivuju Tě, že jsi to zvládla..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
17.6.11 07:21

První dva měsíce jsem dělala OVU testy… ale pořád vycházela jenom slabá druhá čárka.. a to jsem testy dělala 9-23DC.. takže ovu asi nebyla.. no a teď jsem byla už u dr. že asi nemám OVU po potratu a on to se může stát.. :( tak mi měřil folikuly.. 15DC tam byl maly.. a 17DC měl 14mm .. ale to říkal , že je málo, že to na ovu nevypadá, že se mám stavit zase příští měsíc , že to poměříme.. :( tak jsem mu říkala, že jsem z toho neštěstná a on mi říkal to co jsem psala..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
17.6.11 08:13
No já to včera s dr,probírala ten sami problém,že po té kyretáži se nemusí každý měsíc dostavit ovulka,proto mi napsala ten closilbegyt… :wink: jenže mám ted i ms pěkně rozházenou,ale zatim jiné hormony dostat nemůžu,že mé tělo po tom zákroku je nabyté hormonama s předchozího těhu…chjo,máme my to ženy trápeníčko vid…neboj,určitě ti dr,taky něco napíše na podporu ovulky,prý po tom clostiku ty foliky právě rostou pěkně…no uvidim… :wink:,budu ten clostik baštiti prvně,takže výsledky opravdu nevím jaké budou :think:
Moniulik píše:
První dva měsíce jsem dělala OVU testy… ale pořád vycházela jenom slabá druhá čárka.. a to jsem testy dělala 9-23DC.. takže ovu asi nebyla.. no a teď jsem byla už u dr. že asi nemám OVU po potratu a on to se může stát.. :( tak mi měřil folikuly.. 15DC tam byl maly.. a 17DC měl 14mm .. ale to říkal , že je málo, že to na ovu nevypadá, že se mám stavit zase příští měsíc , že to poměříme.. :( tak jsem mu říkala, že jsem z toho neštěstná a on mi říkal to co jsem psala..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
17.6.11 08:18

Ono jsou to hormony.. pravě proto to dr pry moc nechcou dávat.. on mi říkal, že to působí nějak proti našemu tělu.. teď jsem tady vyčetla něco o čaji gavrozen.. tak zkusím uvidíme.. jinak mi při tom potratu dost pomohl Gynex.. když jsem ho užívala naštěstí jsem nemusela na revizi a tělo se vyčistilo samo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
17.6.11 09:20
Jojo,to mi říkala dr,že jsou to silné hormony,a na srovnání ms jsem už taky četla o těch kapkách gynex,takže ty snima máš dobrou zkušenost :?: myslíš že se mi po těch kapkách srovná cyklus ms :?:
Moniulik píše:
Ono jsou to hormony.. pravě proto to dr pry moc nechcou dávat.. on mi říkal, že to působí nějak proti našemu tělu.. teď jsem tady vyčetla něco o čaji gavrozen.. tak zkusím uvidíme.. jinak mi při tom potratu dost pomohl Gynex.. když jsem ho užívala naštěstí jsem nemusela na revizi a tělo se vyčistilo samo..
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
627
17.6.11 09:23

myslím, že aspon trošku určitě.. a když jsem ty kapky brala při ms.. ani bolesti nebyly tak strašné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5969
17.6.11 09:50
no po tom zákroku mne bolí bříško častěji,před první ms po zákroku jsem měla opravdu velké bolesti v bříšku,a ted to vypadá,že ms se chystá,protože zase cítim ty tlaky v bříšku… :think:
Moniulik píše:
myslím, že aspon trošku určitě.. a když jsem ty kapky brala při ms.. ani bolesti nebyly tak strašné
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí