Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moniulik píše:
Snažilky můžu se zeptat po jak dlouhé době Vám doktor Clostik nasadil?
Já doktorovi řekla, že se snažím něco přes rok a hned mi ho nasadil…
no já teprvce začínat budu s clostíkem a mám taky obavy..hodně holek se to s ním povedlo a dokonce i napoprvé..ale na některé bohužel nezabraly..
taky z toho budu nervózní,uvidíme
![]()
Ahoj holky,tak se dnešním dnem přidávám k vám,dostala jsem klostík,mám ho užívat od 5DC do 10DC 1X denně první cyklus,a když se nezadaří,tak další cyklus 5DC-10DC 1-0-1…ale na žádnou kontrolu chodi na UZ nemám,tak ted nevím,zda si mám k mudr zavolat,ale když mi to dnes psala na recept ,tak snad ví co dělá… ![]()
SANDDRO a můžu se zeptat jak dlouho jste se snažili než Vám ho doktor nasadil? a předtím než ho nasadil dělal nějaké prohlídky? díky moc
Moniulik píše:
SANDDRO a můžu se zeptat jak dlouho jste se snažili než Vám ho doktor nasadil? a předtím než ho nasadil dělal nějaké prohlídky? díky moc
nene ja ho neberu.. taky mám za sebou potrat…
ale naštěstí v 5tt
a bez revize…
ale taky jsem z toho byla špatná.. teď se 4 měsíce snažíme a pořád nic.. a taky to vypadá,že Ovu vůbec nemám.. ale můj doktor mi říkal, že to zatím necháme tak pry tomu mám nechat volný průběh a nefixovat se na to, že mi zatím clostik dávat nechce..
Moniulik píše:
nene ja ho neberu.. taky mám za sebou potrat…ale naštěstí v 5tt
a bez revize…
ale taky jsem z toho byla špatná.. teď se 4 měsíce snažíme a pořád nic.. a taky to vypadá,že Ovu vůbec nemám.. ale můj doktor mi říkal, že to zatím necháme tak pry tomu mám nechat volný průběh a nefixovat se na to, že mi zatím clostik dávat nechce..
nene zatím miminko nemáme..
ale připadá mi, že všichni kolem jsou těhu.. a ja ni kdybych aspon tu ovulku měla..
a to čekání to je masakr.. a obdivuju Tě, že jsi to zvládla..
Moniulik píše:
nene zatím miminko nemáme..ale připadá mi, že všichni kolem jsou těhu.. a ja ni kdybych aspon tu ovulku měla..
a to čekání to je masakr.. a obdivuju Tě, že jsi to zvládla..
První dva měsíce jsem dělala OVU testy… ale pořád vycházela jenom slabá druhá čárka.. a to jsem testy dělala 9-23DC.. takže ovu asi nebyla.. no a teď jsem byla už u dr. že asi nemám OVU po potratu a on to se může stát..
tak mi měřil folikuly.. 15DC tam byl maly.. a 17DC měl 14mm .. ale to říkal , že je málo, že to na ovu nevypadá, že se mám stavit zase příští měsíc , že to poměříme..
tak jsem mu říkala, že jsem z toho neštěstná a on mi říkal to co jsem psala..
Moniulik píše:
První dva měsíce jsem dělala OVU testy… ale pořád vycházela jenom slabá druhá čárka.. a to jsem testy dělala 9-23DC.. takže ovu asi nebyla.. no a teď jsem byla už u dr. že asi nemám OVU po potratu a on to se může stát..tak mi měřil folikuly.. 15DC tam byl maly.. a 17DC měl 14mm .. ale to říkal , že je málo, že to na ovu nevypadá, že se mám stavit zase příští měsíc , že to poměříme..
tak jsem mu říkala, že jsem z toho neštěstná a on mi říkal to co jsem psala..
Ono jsou to hormony.. pravě proto to dr pry moc nechcou dávat.. on mi říkal, že to působí nějak proti našemu tělu.. teď jsem tady vyčetla něco o čaji gavrozen.. tak zkusím uvidíme.. jinak mi při tom potratu dost pomohl Gynex.. když jsem ho užívala naštěstí jsem nemusela na revizi a tělo se vyčistilo samo..
Moniulik píše:
Ono jsou to hormony.. pravě proto to dr pry moc nechcou dávat.. on mi říkal, že to působí nějak proti našemu tělu.. teď jsem tady vyčetla něco o čaji gavrozen.. tak zkusím uvidíme.. jinak mi při tom potratu dost pomohl Gynex.. když jsem ho užívala naštěstí jsem nemusela na revizi a tělo se vyčistilo samo..
myslím, že aspon trošku určitě.. a když jsem ty kapky brala při ms.. ani bolesti nebyly tak strašné
Moniulik píše:
myslím, že aspon trošku určitě.. a když jsem ty kapky brala při ms.. ani bolesti nebyly tak strašné