Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte holky..našla jsem na netu domácí testy plodnosti,jak mužské tak i ženské okolo 600kč..výsledek do 15min. Nemá z Vás některá s tím zkušenost? jsou to asi vyhozené peníze že..
![]()
Ahoj, zkušenost nemám, ale docela zírám - to fakt existuje??? ![]()
To mi přijde jako blbost a reklamní trik, jak tahat z nešťastných lidí peníze ![]()
jojo, existují… ale je to podle mě kravina asi jako ten Clearblue
![]()
týjo, takže takový doktor za 600 jo?
to by mi jako test napsal -nevím jak vypadá na displej - neplodná, bez vejcovodů?
hajzlíci jedni
takhle to zkoušek na snaživce
Bylo by mi líto peněz, stejně třeba jako za testy pohlaví apod. Už fakt neví, na čem by vydělávali, ovšem „testy plodnosti“ to je už teda síla, vydělávat na nešťastných lidech. ![]()
mne by to taky zajimalo zrovna tenhle tyden mi o tom rikala mamka,no ja nevim mne to taky prijde jako blbost. ![]()
ty testy ženské plodnosti deketují hladinu hormonu fsh tuším od hodnoty 20(nevím čeho)od hodnoty asi 35 se říká že jsi na počátku přechodu.
Jenže co se týká výše fsh a plodnosti tak hodnota do 10 se považuje za normální,nad 10 problém a některé cary už nechtějí dělat IVF.
Takže - testy jsou vlastně nic neříkající.Hladina 20fsh znamená že ještě možná plodná jsi ale možná taky ne.Znamená to počínající vyhasínání vaječníků ale NEZNAMENÁ TO že nemůžeš otěhulit.Tuto hladinu ti uděla každý gyndr jako součást hormonálního profilu za poplatek 30kč.
Jak funguje mužský test plodnosti nevím,ale bude to na jedno brdo myslím.
http://www.google.com/url?…
tady to je ono že?jen tam nepíšou od jaké hladiny ti to ukáže pozitivitu.To vím od gyndra. ![]()
jen dodávám, že FSH jsem měla v normě a stejně jsme byli na IVF
jizvíková píše:
U nás to samé, FSH v pohodě, problém jinde. Já mám mimo jiné protilátky proti jakémukoli spermatu, ale tohle ten test asi nezjistí.
A pochybuju, že třeba u chlapa to vyhodí hlášku: Pane, máte smolíka, je to oligoastenoteratozoospermie.
Šmejdi to jsou, ví, že kdo má problém, je ochoten zkusit cokoli ![]()
jizvíková píše:
No a já jsem případ toho že zázraky se dějí
v září fsh 15
1.3. už 19(!)a 18.3 pozitivní těhu test.Sám gyndr koukal jako blázen.A pak mi řekl: „Jooo žena…to je tajemná nádoba kde se dějí někdy i zázraky“
Takže ty testy jsou zas jen další tahač peněz z lidí.Když chceš vědět jak jsi na tom s plodností zajdi na hormon.profil a dělej ovu testy.Než za testy proinvestuješ tolik co za jeden na plodnost…tak můžeš testovat půl roku ![]()
Nemám v úmyslu si je kupovat, páč tomu stejně nevěřím..ale jen tak jsme se chtěla zeptat,jestli s nima některá z Vás nemá zkušenost
ahojky ![]()