Zdravím holky. Jelikož zkušenosti s mužskými testy mám tak vám vyvrátim že jsou to zbytečně vyhozené peníze koupila jsem 2testy za 718kč. Vyhodnocuje počet a pohyblivost partnerových spermií. Jedna se o kazetu se dvěma kolečky. Jedno je bílé a druhé modré. Po aplikaci spermií a přiložených roztoku vám druhé kolečko ukáže na svém zbarvení jestli je přítel,,plodný,, totiž pokud je kolečko tmavší barvy znamená to že váš partner má stejný nebo větší počet spermií než je 20mil. Na milílitr. Pokud je stejné barvy znamená to že má menší počet ale neznamená to neplodnost. A pokud se kolečko nezabarvi vůbec znamená to že partner nemá dostatek spermií tudíž jsou zřejmě i málo pohyblivé
Zdravím holky. Jelikož zkušenosti s mužskými testy mám tak vám vyvrátim že jsou to zbytečně vyhozené peníze
koupila jsem 2testy za 718kč. Vyhodnocuje počet a pohyblivost partnerových spermií. Jedna se o kazetu se dvěma kolečky. Jedno je bílé a druhé modré. Po aplikaci spermií a přiložených roztoku vám druhé kolečko ukáže na svém zbarvení jestli je přítel,,plodný,, totiž pokud je kolečko tmavší barvy znamená to že váš partner má stejný nebo větší počet spermií než je 20mil. Na milílitr. Pokud je stejné barvy znamená to že má menší počet ale neznamená to neplodnost. A pokud se kolečko nezabarvi vůbec znamená to že partner nemá dostatek spermií tudíž jsou zřejmě i málo pohyblivé