Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@eshta píše:
já toto budu řešit až za cca rok-dva..kluci budou mít postele za sebou (2 podél jedné stěny a třetí do Lka podél další stěny)..postele budou na míru a všechny počítám asi 1-1,5m vysoko s mini žebříčkama a dřevěným zvýš.okrajem, aby kluci ve spánku nespadli..pod postelema bude mít každej úložnej prostor (šuplíky a skříňku)…plus bude mít každej skříň (v pokoji je již trojdílná vestavěná skříň)..ještě psací stůl nějak musíme vyřešit, ale bude asi menší a holt když bude potřeba , tak budou kluci v jídelněvěkový rozdíl naštěstí řešit nemusím, kluky mám hodně rychle za sebou, tak aspoň tohle není problém
ale stejně narvat 3 kluky do jednoho nic moc velkýho pokoje je teda něco
Ahoj, narazila jsem na Tvuj prispevek - nemas prosim fotku, o necem podobnem uvazuju (pro kluky, puvodne jsem chtela palandy do L, ale mam strach, ze se budou kluci hadat, kdo bude nahore ![]()
diky, klidne SZ
@gabkalezakova píše:
Ahojky,moc prosím o radu,nevíme jak vyřešit pokojíče pro tři kluky.Nejstarší má 11,prostřední 7 a nejmenší 2 roky.Uvažujeme o palandě,ještě stím výsuvným lůžkem dole,nemáte někdo zkušenost.Přivítám jakou koliv radu a pomoc při předělávání pokojíčku.Mooooc všem děkuji,Gabča.
Výsuvné lůžko je spíš pro příležitostné spaní, máme to tak na našem letním bytě, ale to je přechodná záležitost, tak se to dá.
My máme 3 kluky, máme ho trochu menší než vy, zakl. v pokoji jsou 4 válendypodél stěny,4 skříně,1 psací stůl u okna. peřináč na peřiny. hračky jsou ve výsuvných šuplících pod postelama. nikdy bych nechtěla poschodovky-sestra měla a kluci z nich skákali dolů, jeden přepadl přes madlo, měl štěestí, ale jindy by ho nemusel mít.
@JayLee ono mít kluky a pár je rozdíl, ti kluci chtějí být spolu, až koupíme dům nevěřím, že nebudou spolu a že každý bude usínat ve svém.