Pokroky v cvičení s Aniballem

180
12.8.16 21:52

,,Pokroky" v cvičení s Aniballem

Ahoj holky,

předem podotýkám, že je mi jasné, že u každé z nás je průběh cvičení a jeho výsledky individuální. Jen bych spíš dotazem chtěla zjistit, jestli na tom se svými,,pokroky" v cvičení nejsem úplně na štíru… :oops:
Začala jsem cvičit 36+1, zpočátku bez problémů-1. pokus 20 cm, pak mírné pokroky=20,5 až 21 cm(v rozmezí 3 dnů). Každé další cvičení pak bylo s mírným krvácením, tak jsem si dávala vždy 1-max. 2 dny pauzu (dle doporučení z manuálu Aniballu). Dle gynekologa krvácení způsobuje prokrvený čípek a sliznice okolo-nic vážného.
K dnešnímu dni mám za sebou 9,,pokusů" a dostala jsem se na 24,5 cm… :nevim: Do porodu mi nezbývá už ani 14 dnů… Tak se trochu bojím, abych mimi s obvodem hlavičky kolem 30 cm vůbec vytlačila :think: Pokud možno bez nástřihu… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
32927
12.8.16 21:56

Vytlacis ho určitě.
A platí i ze čím blíž k porodu tím lépe to jde. 14 je ještě dost. Miminko má hlavu kolem 34 cm, ale tolik nacviceno být nemusí. U druhého jsem měla nacviceno 31 a bez škrábnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.16 22:32

@andelka83 No, těch Tvých 31 cm mi teď přijde jako sci-fi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14
12.8.16 22:52

Taky mi to šlo hrozně pomalu a ze začátku jsem z toho byla dost nervni.. zasekla jsem se na 24-25 a dál to nešlo. Den porodu (nic netuše) jsem se dostala na 27 cm a byla jsem za to šťastná:) Ale i to stačilo - hlavička 34cm a já měla 1 pidi steh. Takže neboj, to půjde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
12.8.16 22:56

@Monísek12 to mi přišlo taky. Cvičila jsem celkem 13× ( jakože 13 dní, rodila jsem o 9 dní dřív). Ale byl to druhý porod, slo to celkem dobře. U prvního jsem cvičila taky, ale poněkud jsem to flakala, nebyl čas a soukromí, a špatně jsem měřila. Necvičila jsem možná tak 26-27, max. Nástřih jsem měla, ale je fakt že jen malý, vevnitr nic a hojilo se to bez problémů. Podruhé už jsem cvičila i měřila pečlivěji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
12.8.16 23:06

@andelka83 @lumpy No, já bych i cvičila častěji, ale když od určité doby po každém cvičení zakrvácím (nejdřív opravdu slabě, teď už trochu silněji), tak si pak dávám ten 1 den pauzu. Dneska večer jsem ale konečně cítila, že by to mohlo přes těch 24,5 cm jít…Předtím mi přišlo, že víc, jak 23,5 cm prostě nevytlačím… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32927
12.8.16 23:14

@Monísek12 jsou období, dny, kdy se člověk zasekne. Já jsem se zasekla na 28 tuším. Myslím že cokoliv nacvičené je pozitivní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
12.8.16 23:57

Já skončila na 28 cm, ty se mi povedly dva dny před termínem porodu. Syn měl obvod hlavy 38 cm a skončila jsem s dvoucentimetrovým nástřihem a když jsem si pak při šití povídala s doktorkou, tak mi řekla, že do poslední chvíle si myslela, že stříhat nebude muset a kdyby porod nebyl vyvolávaný a podpořený kapačkou s oxytocinem tak by se to bez nástřihu nejspíš obešlo. Jinak týden před termínem jsem se nemohla dostat přes 25cm a pak to najednou šlo hrozně rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
13.8.16 00:16

@Heivka Díky za příspěvek do diskuze…takový pro mě uklidňujicí :palec:
Snad budu mít ještě čas a možnost se dostat aspoň na těch 28 cm ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6650
13.8.16 08:56

@Monísek12 Nebojte, i když se nedostanete o moc dál tak při porodu se tkáně začnou hormony uvolňovat samy a i to co budete mít nacvičeno se ukáže jako plusový bod. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
180
23.8.16 17:03

Tak v sobotu jsem se konečně dostala aspoň na 27,3 cm :dance:
Při vytlačení balonku ze mě,,vylítla" i tekutina, o které jsem si myslela, že je to plodovka - po příjezdu do porodnice mi po vyšetření řekli, že se o PV nejedná, neotvírám se, čípek zachován, takže pěkně alou domů :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.4.18 19:09

Ahoj holky, jsem 38+1 a od konce 36.tydne poctive cvicim. Zajimalo by me, jak to mate s vypuzovanim balonku. Vsichni pisi o tom, jak si nacvicili tlaceni, ale ja uz od zacatku musim pokazde balonek pridrzovat aby mi nevylitl a ja si neublizila. Dnes jsem na 23,8 cm ale tlacit fakt nic nemusim, vzdy jde ven samovolne, tak nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3174
19.4.18 19:54

@Ell-Ell
já a jsem ve 39+4 a cvičím co druhý či třetí den, moc se na to dycky netěšim teda.. :roll: :mrgreen:
Mám nejvíc 26 cm.. :think:
Jinak stává se vám taky, že ač přifouknete stejný počet, tak kolikrát po změření je průměr jiný? Nevím jestli se třeba něco samo nevyfoukne nebo při fouknutí se přifoukne pokaždé jinak, netuším..
Zatím se jsem trénovala pokaždé v leže, naposled při kleku a to bylo snad i lepší..
Já si balónek přidržuju, ale pak teda vytlačit tu nejširší část, to teda fakt příjemný není a ten tlak vevnitř při nafouknutí to samý, ale to se dalo předpokládat, jen to je holt poprvé, tak člověk neví a nezná.. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
19.4.18 20:04

@Ell-Ell Taky jsem to měla, hlavně při větších objemech ;) Dělala jsem to tak, že jsem balonek vždy poměrně silou přidržovala a snažila se ho vypuzovat přes ten odpor, abych si uvědomila svaly, které se na tom vytlačení podílejí :)

@Zwetta To je normální :) Ono stačí trochu jinak „pumpnout“. Já teda vždycky měřila obvod jen při vytlačení, většinou jsem i pocitově cítila, na kolika cm cca jsem. Jakmile jsem dorazila k výsledku z minulého dne, začalo to být hodně nepříjemný a každý mm navíc už jsem věděla, že bude navíc :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
300
19.4.18 20:19

@Zwetta Me to teda bavi, mam pocit, ze pro ten porod neco delam a uklidnuje me to :D Na zacatku jsem se teda dost bala, protoze pisou, ze normalni je pocit na stolici ale nesmi to bolet. Nevedela jsem kde je ta hranice. A s tim prumerem mam to same, kdyz mackam ja a pak pritel, pocet zmacknuti a prumer se lisi :lol:
@Patie Aha :think: Ja mam za to, ze v navodu je prave, ze nemas cilene tlacit. Tak jsem z toho takova zmatena. Ale bez pridrzeni by ze me vyletel hned. Od zitra zkusim jinou polohu, zatim jsem cvicila jen v polosedu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí