Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten lístek nešel označit ani revizorovi a přesto jsi dostala pokutu? Odvolala bych se, pokud je ta možnost, to přece není tvoje vina…
Co zkusil 3×. Revizor zkusil oznacit listek? Nejak nerozumim? ![]()
Pokud jsi souhlasil/a s pokutou, tak uz ji zaplat. Treba 100 korun kazdy mesic. U pokut penale za pozdni uhradu neni. Tam jedine exekuce. Kdyz ale uvidi, ze sama splacis, nechaji te to v klidu zaplatit.
@Anonymní píše:
Dobrý den, obracím se na vás s hloupou prosbou.. Před 14ti dny jsem jela k lékaři a koupila jsem si lístek na PID v trafice. Nastoupila jsem do tramvaje a snažila jsem se pípnout lístek, nikde mi to nechtělo označit čas, prošla jsem celou tramvaj a nic. Pak tedy revizor, zkusil to 3× a já dostala 1030,– pokutu za neoznačený JL. Zítra tomu bude 14 dní a já na to nemám a budu mít až po výplatě, třeba až za 14 dalších dní.. Jaké bude penále nebo jak se toto řeší?
Všude jsou vylepena čísla na sms kterou si zaplatíš jízdu, v aplikaci Lítačka si můžeš koupit lístky dopredu a pak jen aktivovat dle potreby. Kdyzbuz se stalo, tak si zavolej na infolinku a tam ti daji info.0
Sice jsem dlouho v Praze nebyla. Ale nemáte v tramvaji terminál na jízdenky platbou z platební karty? ![]()
@Anonymní píše:
Dobrý den, obracím se na vás s hloupou prosbou.. Před 14ti dny jsem jela k lékaři a koupila jsem si lístek na PID v trafice. Nastoupila jsem do tramvaje a snažila jsem se pípnout lístek, nikde mi to nechtělo označit čas, prošla jsem celou tramvaj a nic. Pak tedy revizor, zkusil to 3× a já dostala 1030,– pokutu za neoznačený JL. Zítra tomu bude 14 dní a já na to nemám a budu mít až po výplatě, třeba až za 14 dalších dní.. Jaké bude penále nebo jak se toto řeší?
No určitě ne zakládáním diskuze na emimino, ale napsat email a vysvětlit situaci tě nenapadlo?
Když už nic, tak aspoň uvidí snahu, že chceš zaplatit, ale teď to nejde oproti tomu, že by jsi se placení vyhýbala tak jako většina